ErvaringenSite

  Ervaringen Chic Me

  Het aantal online shops dat mode verkoopt blijft dagelijks groeien en het kan daarom voor sommige consumenten lastig zijn om een webshop te kiezen die goede kwaliteit en service biedt. Als jij ook moeite hebt om een keuze te maken dan willen wij je graag behulpzaam zijn door je op onze website de reviews te bieden die andere klanten gepubliceerd hebben. Op die manier hopen we je het een stuk makkelijker te maken. Je komt namelijk precies te weten hoe de diverse webshops met hun klanten omgaan en wat deze klanten de plus- en minpunten van het online shoppen vinden.

  Over Chic Me

  Chic Me is een online modemerk dat sinds 2015 kleding en schoenen voor dames verkoopt. Er worden wekelijks meer dan 1000 nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd. Artikelen van merken die het traditionele slanke model volgen zijn niet in het aanbod te vinden. Dit merk vindt dat alle vrouwen hun eigen unieke figuur mogen herontdekken en wil dat met de aangeboden producten onderstrepen. Voor informatie over de artikelen kun je 24 uur per dag contact opnemen met de klantenservice van het bedrijf. Je hebt daarvoor de mogelijkheid om te bellen maar je kunt ook gebruik maken van de chatfunctie van de webshop of de sociale media die Chic Me gebruikt. Zodra je een order plaatst kun je gebruik maken van veilige betaalmethodes zodat je aankoop gewaarborgd is.

  How To Start Your Own Ecommerce Store & Sell Product Online - Complete Details

  De producten van Chic Me

  Zodra je de online shop van Chic Me binnenstap zie je direct de verschillende categorieën en aanbiedingen die er te vinden zijn. Zo zijn de nieuwe artikelen en de producten die erg populair zijn prominent op de homepagina te zien. Je hebt onder meer keuze uit jassen, jurken, rokken en tops, broeken. Natuurlijk ontbreken ook lingerie, schoenen en handtassen niet in het aanbod van deze online shop. Met de app van het merk kun je op elk moment van de dag zien of er al nieuwe aanbiedingen zijn. Op het moment dat je gaat bestellen zie je direct hoeveel je moet betalen voor de bezorging en wanneer je jouw bestelling kunt verwachten. Als je na ontvangst van de bestelde producten toch niet tevreden bent dan heb je zeven dagen de tijd om Chic Me te contacteren om de artikelen terug te sturen.

  Reviews over Chic Me

  Wij vinden het belangrijk dat consumenten weten waar zij aan toe zijn voordat zij ergens een bestelling plaatsen. Daarom bieden wij klanten van Chic Me de mogelijkheid om hun ervaring met ons en anderen te delen door hun review op onze website te publiceren. Ben jij klant van deze online shop? Maak dan van deze mogelijkheid gebruik en laat andere weten wat jij beleefd hebt. Beschrijf in jouw beoordeling bijvoorbeeld wat je goed en slecht vindt aan de service die Chic Me te bieden heeft. Heb je weleens een klacht ingediend of een product terug gestuurd? Vertel ook daar vooral meer over! Nieuwe klanten zullen je dankbaar zijn als je hen laat weten wat hen te wachten staat!

  Chic Me
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Chic Me

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Chic Me een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Chic Me. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Chic Me actief?

  Chic Me is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Chic Me gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.