ErvaringenSite

  Ervaringen Chiccheria Brand

  Het overgrote deel van de bestaande en nieuwe online shops verkoopt kleding en aanverwante artikelen. Dat is logisch en begrijpelijk omdat iedereen kleding draagt en nodig heeft. Maar om te weten waar je de beste kleding koopt, de beste service krijgt en de beste prijs betaalt zul je reviews van klanten moeten lezen. Vraag je jezelf nu af waarom? Omdat het juist deze klanten zijn die je met hun opmerkingen en commentaren wijzen op de manier hoe al die online shops werken en met hun klanten omgaan. Door aandachtig die reviews te lezen beschik je uiteindelijk over de juiste informatie om de beste keuze te maken. Voor je gemak bieden wij je al deze reviews geheel vrijblijvend op onze website aan.

  Over Chiccheria Brand

  Chiccheria Brand is een kledingmerk dat in 2016 werd opgericht door Jörg Beitzel. Met zijn bedrijf F76 Fashion GmbH uit Hürth, Duitsland en zijn team van ontwerpers draagt hij zorg voor het ontwerpen, produceren en verkopen van kleding die een Californische stijl mixt met Italiaans vakmanschap. Om vragen over de verkochte producten en bestellingen beantwoord te krijgen kun je contact opnemen met de klantenservice die per e-mail of live chat op de website bereikbaar is. Klanten die voor het bestellen gebruik willen maken van extra korting kunnen zich opgeven voor de nieuwsbrief van Chiccheria en je kunt bestellingen veilig betalen met gewaarborgde methodes zoals creditcard en PayPal. Voor bestellingen die naar landen binnen de Europese Unie verstuurd worden hoef je geen verzendkosten te betalen.

  LUSH ONLINE SHOP WITH ME + lush giveaway!

  De producten van Chiccheria Brand

  Deze online shop verkoopt een ruim assortiment aan kleding en accessoires voor heren. Op het moment dat je over de virtuele drempel van de webshop stapt heb je de keuze uit verschillende collecties. Zo kun je hier winkelen als je op zoek bent naar T-shirts, polo's, shirts met lange mouwen en aanverwante artikelen zoals petjes, bandana's, riemen, tassen, sokken en dassen. Voor dames zijn er ook diverse petjes en bandana's te bestellen. Het grootste deel van de producten die Chiccheria Brandverkoopt wordt overigens geproduceerd zonder gebruik te maken chemische schoonmaakmiddelen. Ben je klaar om een bestelling te plaatsen? Dan zie je tijdens het bestellen direct de verwachte levertijd staan voor landen als Nederland en België. Die bedraagt onder normale omstandigheden tussen de 2 en 4 werkdagen.

  Reviews over Chiccheria Brand

  Ben jij klant van Chiccheria? Heb jij al meerdere malen kleding van het merk besteld of was je na één bestelling al helemaal klaar met deze online shop? Wat jij ook vindt van deze webshop, we nodigen je van harte uit om een review te schrijven en om die op onze website te plaatsen. Op die manier kun jij nieuwe klanten overtuigen van de voor- en nadelen van het shoppen bij Chiccheria Brand. Alleen klanten zoals jij die al ervaring hebben met deze shop kunnen zoiets doen. Beschrijf in jouw beoordeling uitgebreid over de kwaliteit van de producten, de manier hoe je bestelling geleverd werd en hoe er met je werd omgegaan toen je een klacht indiende. Al deze onderwerpen zijn voor nieuwe klanten erg belangrijk. Door alle reviews te bundelen zijn we bovendien in staat om de echte werkwijze van Chiccheria te laten zien.

  Chiccheria Brand
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Chiccheria Brand

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Chiccheria Brand een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Chiccheria Brand. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Chiccheria Brand actief?

  Chiccheria Brand is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Chiccheria Brand gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.