ErvaringenSite

  Ervaringen CHOCOLADEmarkt

  Bestaan er eigenlijk mensen die niet van chocolade houden? Deze mensen verwijzen we graag door naar andere categorieën op onze website. Liefhebbers van chocola die op zoek zijn naar online shops om hun voorraad aan te vullen kunnen gebruik maken van de reviews van andere klanten om de best gewaardeerde webshop te vinden. Door tijdens het eten van een stukje chocolade de reviews van deze consumenten te lezen kom je er op die manier achter waar je de volgende keer het beste een bestelling kunt plaatsen. Het wordt namelijk vrij snel duidelijk welke shops goede kwaliteit en service leveren. Zo kom je eenvoudig te weten waar je als klant de beste terecht kunt.

  Over CHOCOLADEmarkt

  De chocolademarkt is een online shop waarvan de naam direct duidelijk laat zien wat er verkocht wordt. De website wordt beheert door VDC-Komerz uit het Belgische Menen en de klantenservice is op werkdagen tussen 10.00 en 17.00 uur bereikbaar. Op vrijdagen sluit deze afdeling al om 15.30 uur haar poorten. Je kunt zowel telefonisch als schriftelijk contact opnemen om vragen over producten en bestellingen beantwoord te krijgen. Voor het betalen van een bestelling kun je gebruik maken van veilige en zekere mogelijkheden zoals Klarna of creditcard. Tijdens het bestellen staat ook duidelijk vermeld wanneer je jouw producten aan de deur kunt verwachten. Als je iemand kent die gek is op chocolade dan kun je hier terecht voor cadeaubonnen.

  How to Make an Online Store - eCom Tutorial

  De producten van CHOCOLADEmarkt

  Chocolademarkt biedt een groot assortiment aan diverse chocoladeproducten van grote en kleine merken. Je kunt hier als klant shoppen voor losse repen, complete dozen en bulkverpakkingen. Enkele van de merken die er hier verkocht worden zijn Milka, Bounty, Quality Street, KitKat en Nestlé. Daarnaast kun je eigen boxen met een gemixte inhoud bestellen die je kunt laten voorzien van een persoonlijk label. Wil je maandelijks een verrassingspakket ontvangen? Ook die mogelijkheid heb je bij de Chocolademarkt. Om klanten te stimuleren om terug te komen krijgen zij bij elke bestelling punten die inwisselbaar zijn voor kortingen op toekomstige bestellingen. Voor zakelijke klanten heeft deze aanbieder ook een groot aanbod aan producten beschikbaar.

  Reviews over CHOCOLADEmarkt

  De meeste producten die deze aanbieder verkoopt zijn van bekende merken waarvan iedereen de kwaliteit en smaak ondertussen wel kent. Daar kun je als klant van deze online winkel dan ook weinig extra over uitweiden. Waar je wel meer over kunt vertellen is de kwaliteit van de verpakkingen, de levertijden en de manier waarop Chocolademarkt met klachten omgaat. Daarom nodigen we je uit om een review over deze onderwerpen op onze website te plaatsen. Op die manier help je ons om andere klanten te laten zien wat hen te wachten staat bij deze online chocoladewinkel. Jouw beoordeling draagt bij aan een duidelijk beeld over de plus- en minpunten van de chocolademarkt. Nieuwe klanten weten zo direct waar ze rekening mee moeten houden als ze hier producten gaan bestellen. Neem dus even een moment de tijd om een review samen te stellen, jouw bijdrage zal zeker op prijs gesteld worden.

  CHOCOLADEmarkt
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over CHOCOLADEmarkt

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is CHOCOLADEmarkt een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over CHOCOLADEmarkt. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is CHOCOLADEmarkt actief?

  CHOCOLADEmarkt is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van CHOCOLADEmarkt gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.