ErvaringenSite

  Ervaringen Circula

  Horloges ondergingen in de loop der tijd ingrijpende veranderingen: eerst werd een mechanische aandrijving gebruikt, daarna werd overgeschakeld op een automatische aandrijving. Maar tegenwoordig stijgt het marktaandeel van mechanische aandrijvingen weer. Mensen met een klassieke smaak zullen dol zijn op horloges met deze eeuwenoude techniek om hun pols. Om de beste te vinden lees je best de beoordelingen over alle merken op een reviewsite.

  Over Circula Watches

  Dit drie generatie oude bedrijf begon bij de Huber familie in Pforzheim opgericht als Huber & Co. Ze doen zaken in juwelen en horloges sinds 1926. In de jaren 50 besloot Heinz Huber om niet langer alleen horloges en sieraden te verhandelen, maar ook zelf te ontwerpen en produceren. In 1955 ontstond dan Circula Watches, genoemd naar de circulatie van het balanswiel in mechanische uurwerken. Deze horloges werden verkocht via gespecialiseerde winkels, voornamelijk in Duitsland. De Circula trok zich terug naar de achtergrond van het familiebedrijf vanwege een crisis in de jaren 1970. In de jaren 80 volgde het bedrijf de markt door mechanische horloges te verlaten en over te stappen op kwarts horloges. Circula ontwaakt uit de lange slaap wanneer Cornelius, kleinzoon van Heinz Huber, het allereerste Circula horloge uit 1955 als huwelijksgeschenk van zijn ouders ontvangt. Vanaf dat moment besluit hij de verantwoordelijkheid voor Circula te dragen. In lijn met de technologische ontwikkelingen richtte hij zich op directe verkoop via een eigen online shop, om als micromerk horloges van hoge kwaliteit tegen eerlijke prijzen aan te bieden. In 2019 bracht Circula een limited heritage collectie horloges uit met originele in-house uurwerken van Pforzheimer-Rohwerke GmbH. Het merk Circula is zorgvuldig gemoderniseerd en biedt veeleisende horlogeliefhebbers hoogwaardige uurwerken met een authentiek retro design.

  ASMR packing orders, info keperluan online shop

  Circula horloges

  Op de website van Circula vind je hun collecties, zoals Aquasport, Supersport, Classic, Heritage en Retro Quartz. Zoals de naam al zegt, Aquasport is geschikt voor mensen die graag duiken en is tot 200 meter diep waterbestendig. Ze hebben 3 opties van bandje; rubber, mesh en staal. Supersport is min of meer als Aquasport, maar om Supersport te krijgen moet je een pre-order maken om het te krijgen. De klassieke stijl horloge heeft een minimalistisch design en 4 wijzerplaat kleur opties. Daarnaast kun je kiezen tussen lederen of mesh riempje. Heritage is een elegant horloge, een smaakvolle en unieke combinatie van historische uurwerken en moderne componenten. Er is een optie van handgewikkeld of automatisch uurwerk. Retro quartz is een puur vintage ontwerp, gemaakt in Zwitserland, dit horloge heeft vele kleuropties voor de wijzerplaat, framekleur, en riem. Maak je geen zorgen als je rubberen of leren bandje versleten is, koop een nieuw en vervang het gewoon. Veel Circula uurwerken zijn geïnspireerd op succesvolle modellen uit het verleden van het merk, zoals het duikhorloge Aquasport. Alle Circula-horloges zijn Made in Germany, omdat ze in Pforzheim met traditioneel vakmanschap worden ontwikkeld, ontworpen en geproduceerd.

  Diensten van Circula

  Het bedrijf geeft je 14 dagen terugbetalingstijd door hen een e-mail te sturen. Alle horloges hebben een garantieperiode van twee jaar op alles wat betrekking heeft op het uurwerk, de wijzers en de wijzerplaat, mits enkele voorwaarden. Het bedrijf geeft gratis verzending wereldwijd zonder minimale aankoop.

  Complimenten, klachten en tips over Circula

  Zoek hulp via de live chat (alleen tijdens werkuren), stuur e-mail, bel of neem contact op via hun social media. Lees de reviews van klanten over hun producten. Heb je al eens een Circula watch gekocht? Deel zelf ook jouw ervaringen met ons over het product dat je kocht.

  Circula
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Circula

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Circula een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Circula. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Circula actief?

  Circula is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Circula gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.