ErvaringenSite

  Ervaringen Classic Cars

  Als liefhebber van oldtimers en klassieke auto’s heb je misschien wel eens gehoord van het tijdschrift Classic Cars. Als jij zo’n liefhebber bent dan is dit de juiste pagina om te ontdekken wat de ervaring van anderen is met dit auto-tijdschrift. Als je zelf een abonnement hebt, of er één hebt gehad dan willen we jou vragen om jouw ervaring met ons te delen en een review te schrijven.

  Classic Cars is een autotijdschrift dat elke 2 maanden wordt uitgebracht. Het tijdschrift is bedoeld voor liefhebbers van klassieke auto’s en zogenaamde youngtimers.

  We zijn heel benieuwd of je de inhoud van dit tijdschrift interessant en afwisselend vindt. Voor anderen die niet eerder van dit tijdschrift hebben gehoord kan die informatie doorslaggevend zijn voor het afsluiten van een abonnement. Help als autofanaat andere liefhebbers om een tijdschrift te bieden dat bij ze past.

  Over Classic Cars
  Classic Cars is een tijdschrift van F&L Media. Dit bedrijf begon meer dan 25 jaar geleden met het uitbrengen van tijdschriften. In de begindagen waren dit uiteraard alleen tijdschriften die ook daadwerkelijk gedruk waren op papier. Daar zijn tegenwoordig websites, nieuwsbrieven en andere socialmedia-kanalen bij gekomen.

  Naar eigen zeggen wetten ze na al die jaren precies wat ze moeten doen om de aandacht van lezers vast te houden. Ook bij het kiezen van de advertenties word hier rekening mee gehouden. Helaas kun je geen tijdschrift runnen zonder adverteerders, maar als die advertenties aansluiten bij de behoefte van de lezer is het volgens F&L geen probleem.

  F&L Media maakt meerdere tijdschriften voor verschillende doelgroepen. Voor amateur- en professionele fotografen is er het tijdschrift Foto Magazine, maar ook voor de amateur-filosofen onder ons is er een optie, het Filosofie Magazine. Voor autoliefhebbers zijn er de tijdschriften AutoReview met informatie, vergelijkingen en reviews over de nieuwste automodellen. Maar dus ook het tijdschrift Classic Cars voor liefhebbers van oldtimers.

  Producten en diensten van Classic Cars
  Classic Cars is een van de grootste en meest gerenommeerde magazines op het gebied van klassieke auto’s en zogenaamde youngtimers. Dit tijdschrift wordt gemaakt door de redactie van Auto Review. Elke 2 maanden brengen ze een magazine uit met 132 pagina’s vol tips, rij-impressies, verhalen over restauraties en vergelijkingen.

  Het tijdschrift is bedoeld voor iedereen die interesse heeft in klassiekers. Dus niet alleen sleutelaars en monteurs, maar ook niet-sleutelaars van jong tot oud.

  Alle soorten klassieke auto’s en youngtimers komen aan bod. Van de T-Ford tot legendarische auto’s uit de jaren 90 zoals de Porsche 911, een Lada en de eerste Volkswagen Golf. In het tijdschrift komen ook mensen aan het woord die van restaureren hun hobby hebben gemaakt, en graag hun pronkstuk en het verhaal erachter laten zien.

  Ervaringen, klachten en tips over Classic Car
  Vertel ons wat jouw ervaring is met het tijdschrift Classic Cars zodat anderen kunnen bepalen of dit tijdschrift bij hun past. En dan hebben we het niet alleen over de inhoud, maar ook over de service zoals het veranderen van je adres, en het opzeggen van je abonnement. Jouw ervaring zal anderen helpen om de juiste beslissing te nemen.

  CARA CEPAT BANJIR ORDERAN UNTUK ONLINE SHOP PEMULA || WAJIB PAHAM❗️

  Classic Cars
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Classic Cars

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Classic Cars een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Classic Cars. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Classic Cars actief?

  Classic Cars is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Multimedia & Bladen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Classic Cars gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.