ErvaringenSite

  Ervaringen Coastal

  Voor een nieuwe bril of een nieuw paar lenzen hoef je tegenwoordig niet meer naar een opticien. Er zijn vele mogelijkheden om via internet de producten te bestellen die je nodig hebt. Maar omdat je wel een product wilt dat je ogen ten goede komt mag je natuurlijk wel de nodige kwaliteit verwachten. Neem daarom even de tijd om de reviews van andere klanten te lezen. Zij schrijven in deze reviews over hun ervaring met de diverse online shops die brillen en lenzen verkopen. Op die manier kom je snel te weten waar je terecht kunt voor de beste kwaliteit. Je hoeft overigens niet lang te zoeken naar deze reviews want wij bieden je ze geheel vrijblijvend op onze website. Zo hopen we dat we je kunnen helpen om een verstandige keuze te maken.

  Over Coastal

  Coastal.com is een internationale online shop die gebruikt en beheerd wordt door EssilorLuxottica Canada Inc. voor de verkoop van brillen, lenzen en aanverwante artikelen. De producten worden wereldwijd aangeboden en zijn in Nederland en België veilig te bestellen en betalen met methodes zoals creditcard en PayPal. Tijdens het bestellen heb je de keuze uit verschillende bezorgopties, hoe meer je wenst te betalen hoe sneller je jouw bestelling in huis hebt. Natuurlijk kun je voordat je een bestelling wilt plaatsen contact opnemen met de klantenservice. Aangezien deze in Amerika is gevestigd is het eenvoudiger de live chatfunctie te gebruiken of om een e-mail te sturen. Je kunt daar terecht als je het antwoord op een vraag niet in de veelgestelde vragenrubriek kunt vinden of als je een besteld product terug wilt sturen.

  E-Commerce Tipps: Die TOP 12 Erfolgsfaktoren für deinen Onlineshop

  De producten van Coastal

  Bij Coastal vind je brillen en lenzen van bekende merken zoals Ray-Ban, Oakley en Joseph Marc. Alle brillen van deze merken kun je volledig personaliseren met de glazen die je nodig hebt. Zo kun je onder andere kiezen voor glazen op sterkte, glazen met of zonder blauwlichtfilter of bijvoorbeeld meekleurende glazen. Je hebt op deze site van Coastal zelfs de mogelijkheid om de bril die je kiest virtueel te passen. Het assortiment aan lenzen bestaat onder meer uit lenzen die je dagelijks, wekelijks of jaarlijks kunt gebruiken en er zijn lenzen met kleuren te bestellen zodat je de kleur van je eigen ogen kunt verbergen. Verder zijn er zonnebrillen verkrijgbaar die je net als de normale brillen van de juiste glazen kunt voorzien.

  Reviews over Coastal

  Gebruik jij als klant ook een bril of lenzen van deze online shop? Dan willen wij graag van je weten waarom je uiteindelijk juist voor deze webshop gekozen hebt. Maak andere klanten deelgenoot van jouw ervaring door een review op onze website te plaatsen. Door dat te doen kun je alle nieuwe klanten informeren over de gang van zaken bij Coastal. Zo komen zij door het lezen van jouw beoordeling precies te weten wat jij de voordelen van deze webshop vindt. Natuurlijk ben je ook van harte welkom om een review te plaatsen als je niet tevreden bent over de service van deze online shop. Het gaat ons erom dat wij met alle geplaatste reviews een zo realistisch mogelijk beeld van de werkwijze van Coastal kunnen laten zien.

  Coastal
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Coastal

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Coastal een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Coastal. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Coastal actief?

  Coastal is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Coastal gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.