Cofaro.com

Alle reviews

Cofaro.com

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

websa

1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

Loungeset.be merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

Loungeset.be

1 reviews

Let op en lees hier eerst wat anderen over dit bedrijf vertellen. Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijg...

Lampentotaal merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

Lampentotaal

2 reviews

Waarom zou ik kopen bij lampentotaal.be? Lampentotaal.be valt in de categorie online shoppen woonwinkel. Het is een online shop waar je vele versch...

Dekoria merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

Dekoria

1 reviews

Wat zeggen anderen over dit bedrijf? Dekoria.be, lees de meningen van anderen op onze site. Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening...

Cofaro.com

Iets kopen voor in huis is altijd leuk. Of het nu gaat om de inrichting van een nieuwe woning, het updaten of aanvullen van uw eigen keukenspullen of misschien een leuk cadeautje voor in de tuin voor je beste vriendin of je ouders. Bij Cofaro vind u alles voor uw huis, tuin en keuken. Op de foto’s zien de spulletjes er altijd fantastisch ui en op de websites worden vaak gouden bergen beloofd. Maar is dat in werkelijkheid ook zo? Daarom hebben wij voor u de website ErvaringenSite geopend. Op onze website kunt u handig per rubriek de reviews van consumenten bekijken. Dit zijn eerlijke reviews van onze bezoekers, en geen gesponsorde geschreven reclame. Heeft u wel eens iets besteld bij Cofaro of bij een van die andere bedrijven op onze site? Wij hopen dat u meehelpt met het bouwen van ons platform en een eerlijke review achterlaat, waarop andere kopers kunnen vertrouwen!

Over Cofaru.com
Over het bedrijf Cofaru is op het internet niet echt veel informatie te vinden. Wat we wel weten is dat de winkel/ het warenhuis in Gronsveld (vlakbij Maastricht) is gevestigd en dat dit bedrijf al zeker 10 jaar bestaat. Het assortiment aan producten is geselecteerd voor huis, tuin en keuken gebruik. Het bedrijf heeft veel klanten vanuit Nederland en België. 

Producten en diensten van Cofaru.com
Bij Cofaru vindt u alles voor de inrichting van uw huis, tuin en keuken. Het assortiment is enorm uitgebreid en loopt van afvalemmers naar verschillende kranen,stopcontacten, bestekbakken, plantenbakken, kruidenrekjes, snijplanken en ga zo maar door. Voor online bestellingen onder de 50 euro wordt een bedrag van 5 euro aan verzendkosten in rekening gebracht. Boven de 50 euro is de bezorging in Nederland net als in België gratis. De spullen kunnen ook persoonlijk bij het magazijn in Maastricht opgehaald worden. Hiervoor worden uiteraard geen extra kosten in rekening gebracht. Op alle producten zit (fabrieks-)garantie en de meeste producten mag u 30 dagen op zicht hebben. Er zijn verschillende geaccepteerde betalingsmethoden die gebruikt kunnen worden bij online bestellingen. Bij ieder product staat de te verwachten levertijd aangegeven. Voor vragen en advies is er een telefonische klantenservice, die iedere werkdag van 9 tot 5 te bereiken is. 

Complimenten, Klachten en Tips over Cofaru.com
Het bestellen van spullen via een website van een bedrijf of een echte webshop is altijd wel een beetje spannend: Wanneer wordt het product geleverd, komt het onbeschadigd aan en wat vind u van de kwaliteit van het product. Voldoet het aan uw verwachtingen? Daarom zijn reviews over een online shop of webshop enorm belangrijk. Via de ervaringen van anderen kunt u wat leren over dergelijke bedrijven. Het lezen van eerlijke reviews (en hiermee bedoelen we niet de reclame reviews die bij de website zelf afgedrukt staan) kan bepalend zijn bij het aken van de beslissing of u wel of geen zaken me dit bedrijf wilt doen. Heeft u zelf wel eens wat gekocht bij Cofaru? Wij zounden het zeer op prijs stellen wanneer u uw persoonlijke ervaring met ons wilt delen, zowel positieve als negatieve verhalen zijn welkom!