ErvaringenSite

  Collishop
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

  Blijf er weg, de klantendienst leeft nog in de middeleeuwen

  Lynn Eyckmans16-02-2017
  4,5
  Zou hier weer kopen: NEE

  Bestellen

  6

  Service

  2

  Prijs

  8

  Leveren

  2

  Als je een artikel bij de collishop koopt en vervolgens afhaalt in winkel van je keuze dat je hebt opgegeven dan zou je toch denken dat je bij een probleem zowel online als in die winkel terug terecht kan (in mijn geval OKAY te Grobbendonk).
  Ik had een set borden, kommen, etc. aangekocht bij de collishop. Thuis bij het uitpakken bleek al snel dat een kommetje en een aantal borden kapot waren.
  Braaf als ik ben neem je dan foto's/video van het feit dat de goederen in die staat zijn tijdens het uitpakken. Ik neem vervolgens contact op met de klantendienst en wat dan volgt is gewoon absurd.
  Je moet teruggaan met de goederen naar een COLRUYT winkel, samen met het bonnetje en de oorspronkelijke dozen. Wanneer ik aangeef dat ik het in een OKAY winkel hebt gekocht en daar wilt retourneren, krijg ik volgend bericht:

  Beste mevrouw Eyckmans

  Naar aanleiding van je e-mail van dinsdag 14 februari 2017, delen wij je mee dat onze collega’s in de Okay-winkels geen volledige ColliShop-opleiding hebben genoten.
  Wanneer je je ter plaatse aanmeldt, dienen zij telefonisch contact op te nemen met onze klantendienst om je aanvraag te behandelen.
  Het personeel in onze Colruyt-winkels heeft wel een volledige ColliShop-opleiding genoten en kan daardoor zelf het nodige doen.
  Wij danken je voor je begrip.

  Really? Back to the ancient times. Zo middeleeuws. Dus mijn raad aan iedereen die gebruik wil maken van de collishop. Denk nog maar is goed na. Er zijn genoeg andere online shops die (klanten)service hoog in het vaandel dragen, aan huis leveren en daarna gratis retourneren aanbieden.
  Met de collishop kan je een reis rond de wereld maken.


  Bekijk ervaringen van Collishop

  Schrijf zelf een review over Collishop

  Uw beoordeling