ErvaringenSite

  Collishop
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

  dienst na verkoop

  Steels03-08-2016
  9
  Zou hier weer kopen: JA

  Bestellen

  8

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  8

  bij de aankoop van een Kettler crosstrainer ben ik op zoek gegaan naar het goedkoopste verkooppunt. Dit bleek een Duitse website te zijn, maar ik kreeg bij Collishop het artikel voor dezelfde prijs.
  De bestelling werd geplaatst en het artikel werd na enkele dagen geleverd.
  Er ontbraken echter enkele bouten waardoor ik zelfs de montage niet kon starten. Ik contacteerde Collishop, waarna ze deze bouten gingen nabestellen bij de fabrikant. Het duurde echter wel 3 weken vooraleer deze bouten aangekomen in het lokale afhaalpunt, tot grote ergernis van mezelf. Bij nazicht bleken nog steeds niet de nodige bouten aanwezig te zijn in een volledig nieuwe montageset. Het vermoeden was dus dat het ging over enkele bouten die standaard al aanwezig op de frame zouden zitten. Ondertussen van grote frustratie had ik al zelf de nodige bouten gaan kopen.
  Toen ik terug contact opnam met de dienst na verkoop om dit te melden werd me voorgesteld om de me alvast de aangekochte schroeven terug te betalen. Ik vond dit persoonlijk wat mager en vroeg hen een korting van 2% op het aankoopbedrag.
  Na enkele dagen kreeg ik bericht dat ze dit niet voldoende vonden en dat ze van oordeel waren dat eender een korting van 5% op zijn plaatst was.
  Deze compensatie moesten ze niet geven, maar was zeker een mooi gebaar.
  Een tevreden Klant.


  Bekijk ervaringen van Collishop

  Schrijf zelf een review over Collishop

  Uw beoordeling