ErvaringenSite

  Ervaringen ComfortTrends

  Wilt u weten of u met een gerust hart producten kunt bestellen bij ComfortTrends? Lees dan eerst alle beoordelingen van klanten over ComfortTrends door. Wanneer u online producten wilt kopen dan is het goed om eerst reviews door te lezen. De reviews van anderen kunnen u een beter inzicht geven over het bedrijf waar u uw bestelling wilt plaatsen. U kunt ook anderen helpen door zelf een beoordeling te schrijven over ComfortTrends. Bij uw beoordeling kunt u aangeven wat uw ervaringen op het gebied van service, levering, de prijs en de bestelprocedure zijn.

  Over ComfortTrends

  Bij ComfortTrends kunt u terecht voor huishoudelijke artikelen en gezondheidsartikelen. Het ruime assortiment heeft alles om artikelen te vinden die u kunt gebruiken tijdens het dagelijks leven. ComfortTrends is lid van de Belgische Thuiswinkelorganisatie. Het voordeel hiervan is dat u als consument zeker weet dat u te maken heeft met een webshop die zich aan bepaalde richtlijnen dient te houden. Daarbij kunt u denken aan een gedegen klachtenafhandeling, het retourbeleid en garanties. Heeft u ervaring met het kopen van artikelen bij ComfortTrends? Laat dan uw beoordeling achter.


  Sommigen mensen voelen zich hier heel comfortabel bij (anderen niet)

  Diensten

  Of u nu op zoek bent naar een cadeau of naar een huishoudelijk apparaat, bij ComfortTrends heeft u altijd een ruime keuze uit het assortiment. Niet alleen huishoudelijke- en gezondheidsproducten worden aangeboden, maar ook voor leuke dames- en herenkleding kunt u bij dit postorder terecht. Bij elke gemaakte bestelling, maakt u kans op extra prijzen. U ontvangt bij elke bestelling een nummer waarmee u deelneemt aan een prijzenloterij. Het prijswinnende nummer wordt door een notaris getrokken. Niet alleen heeft u plezier van uw bestelling, maar ook misschien van een leuke prijs. Mocht u onlangs bij ComfortTrends een aankoop hebben gedaan dan zijn anderen blij met uw beoordeling.

  Klachten

  Wanneer u een klacht heeft dient u deze altijd snel kenbaar te maken. Bij ComfortTrends willen ze graag binnen veertien dagen na ontvangst van uw bestelling uw klacht ontvangen. De ondernemer heeft vervolgens vier weken de tijd om uw klacht op te lossen. Mocht u er zelf niet uitkomen met ComfortTrends dan kunt u uw klacht indienen bij de Belgische Thuiswinkelorganisatie. U kunt daar uw klachtenformulier indienen en een geschillencommissie behandelt vervolgens uw klacht. Belangrijk is wel dat u uw klacht eerst zelf probeert op te lossen met het bedrijf, alvorens u naar de geschillencommissie stapt.

  Retourneren en garantie

  Wanneer u niet tevreden bent over uw aankoop of wanneer u een cadeau dubbel heeft gekocht, mag u het artikel binnen negentig dagen retour zenden. U kunt een herroepingsformulier invullen en daarna heeft u nog eens veertien dagen de tijd om het artikel te retourneren. Als consument heeft u het recht dat u een bruikbaar product ontvangt. Mocht het zijn dat u een artikel ontvangen heeft wat niet goed werkt dan dient u gelijk contact op te nemen met de klantenservice. U heeft altijd een wettelijke garantie en op sommige producten geldt een fabrieksgarantie. De fabrieksgarantie zal veelal van toepassing zijn op elektronische- of huishoudelijke artikelen. De duur van de garantie varieert per product.

  Heeft u ervaring met de diensten van ComfortTrends?

  Schrijf dan uw beoordeling. Door uw beoordeling achter te laten, helpt u anderen meer informatie te verkrijgen over een bedrijf. Voordat u zelf een bestelling plaatst bij ComfortTrends kunt u zelf ook de ervaringen van anderen lezen. Zo wordt de kans op een miskoop erg klein.

  Lees hier de klantbeoordelingen van ComfortTrends. Zijn er klachten? En wat wordt ermee gedaan? Hoe kom je van ongewenste post af? Waar vind je kortingscodes?

  ComfortTrends
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  5.6
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  4
  Prijs
  rating
  2
  Leveren
  rating
  8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Thermometer

  Ik kocht een thermometer met een papegaai op. De eerste die ik terug gestuurd kreeg, leek al gebruikt. De papegaai was er half af, de nopjes werkten niet en het middelste stuk met de vloeistof viel er gewoon uit. Terug gestuurd en wel een tweede ontvangen. Die was nog niet hoe het hoort. Wederom de papegaai al half afgebleekt. Hij hangt aan mijn raam in de klas vast met dikke plakband, omdat de noppen niet werken. Schandalig eigenlijk dat dit wordt verzonden. Kinderen uit mijn klas waren ook erg teleurgesteld.

  Door: Liesbet23-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  Schrijf zelf een review over ComfortTrends

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is ComfortTrends een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over ComfortTrends. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.6 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is ComfortTrends actief?

  ComfortTrends is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Persoonlijke verzorging, Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van ComfortTrends gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.