Comfyballs.nl

Alle reviews

Comfyballs.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Sinner merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

Sinner

1 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

Van Dalen merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten

Van Dalen

1 reviews

Loopt u al jaren het lekkerst in een echte Van Dalen schoen, of hecht u aan een hoge kwaliteit op schoenengebied maar bent u nog niet bekend met di...

Hipinderegen.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten

Hipinderegen.nl

1 reviews

Helaas regent het in België nog wel eens, dus moet je je saaie regenjas weer aan of dat oncomfortabele, lelijke regenpak. Je ziet er niet uit,...

To Be Dressed merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

To Be Dressed

13 reviews

Waar het kleding betreft, zijn veel mensen niet tevreden met een gewoon T-shirt of een gewoon leuk paar schoenen. Echte merken is wat zij zoeken. M...

Comfyballs.nl

Ben je een man en heb je nieuwe onderkleding nodig? Neem dan gerust eens een kijkje bij het aanbod van Comfyballs.nl. Of ben je al vertrouwd met de producten en diensten van deze onderneming, en zou je bereid zijn om enkele minuten van je kostbare tijd op te offeren om ons je mening over Comfyballs.nl te geven? Grijp dan de kans om op deze pagina een eerlijke review over dit bedrijf te schrijven. Dit geeft andere potentiële klanten de kans om snel en makkelijk te beslissen om al dan niet één of meerdere producten bij deze onderneming te bestellen. 

Over Comfyballs.nl
Comfyballs.nl is een Noors merk dat is gevestigd in Oslo en in Europa onderkleding ontwikkelt en produceert. Volgens dit bedrijf heeft het meeste ondergoed voor mannen slechts een beperkte functionaliteit. Zo waren ze van mening dat er amper keuze was in ondergoed dat de mannelijke geslachtsdelen, zeker tijdens beweging, op zijn plaats houdt. Oprichter Anders Selvig bedacht een oplossing en ontwierp een nieuw type boxershort, de Comfyballs boxers met Packagefront. Deze zijn speciaal ontworpen om de geslachtsdelen op hun plaats te houden, een lifting te geven en vrij van de binnenkant van de dijen te houden, zodat het lijkt of een onzichtbare hand hen ondersteunt. Dankzij het innovatief gebruik van rekbare stof zou je kunnen rekenen op een optimaal draagcomfort. Door de aanhoudende vraag heeft deze onderneming ook damesondergoed aan de collectie toegevoegd.

Producten en diensten van Comfyballs.nl
Op Comfyballs.nl kun je kiezen uit de voorgestelde categorieën, waaronder cotton, wood, performance, comfy for ladies en keuzehulp. Je kunt ook een aantal uitgelichte modellen bekijken en meer lezen over de Packagefront-technologie en de verschillende voordelen ervan. Als je niet zeker bent van de maat of het model, kun je gebruikmaken van de maattabel en de keuzewijzer die op de website ter beschikking worden gesteld. Volgens de informatie op de website kun je bij Comfyballs.nl rekenen op gratis verzending in Nederland, 100 dagen retourrecht en volumekorting wanneer je meerdere items bestelt. Als je op de hoogte wilt blijven van acties, nieuwe producten en ander nieuws, kun je je via de site inschrijven op de nieuwsbrief. Bovendien zou je dan ook 10% korting op je eerste bestelling ontvangen. Heb je een vraag voor het team van Comfyballs.nl? Dan kun je in eerste instantie een kijkje nemen bij de pagina met veelgestelde vragen. Als je niet onmiddellijk een antwoord vindt, kun je via telefoon, e-mail, chat of het formulier op de site contact opnemen met de klantenservice van deze onderneming.

Complimenten, klachten en tips voor Comfyballs.nl
Heb je ooit al één of meerdere artikels bij Comfyballs.nl besteld? Grijp dan de kans om op deze pagina een informatieve review over dit bedrijf te schrijven. Zo voorzie je andere potentiële klanten van waardevolle informatie, wat hen de kans geeft om zelf te bepalen of de producten en diensten van deze onderneming aansluiten bij hun persoonlijke wensen en behoeften. Ben je tevreden over de kwaliteit van de onderkleding? Klopt het dat bestellingen gratis worden verzonden? Of heb je nog andere tips voor toekomstige klanten van Comfyballs.nl? Wij kijken alvast reikhalzend uit naar jouw persoonlijk verslag! Tot slot kun je hier klikken als je wilt weten wat onze bezoekers over andere bedrijven schrijven.