ErvaringenSite

  Ervaringen Comfyballs.nl

  Ben je een man en heb je nieuwe onderkleding nodig? Neem dan gerust eens een kijkje bij het aanbod van Comfyballs.nl. Of ben je al vertrouwd met de producten en diensten van deze onderneming, en zou je bereid zijn om enkele minuten van je kostbare tijd op te offeren om ons je mening over Comfyballs.nl te geven? Grijp dan de kans om op deze pagina een eerlijke review over dit bedrijf te schrijven. Dit geeft andere potentiële klanten de kans om snel en makkelijk te beslissen om al dan niet één of meerdere producten bij deze onderneming te bestellen.

  Over Comfyballs.nl

  Comfyballs.nl is een Noors merk dat is gevestigd in Oslo en in Europa onderkleding ontwikkelt en produceert. Volgens dit bedrijf heeft het meeste ondergoed voor mannen slechts een beperkte functionaliteit. Zo waren ze van mening dat er amper keuze was in ondergoed dat de mannelijke geslachtsdelen, zeker tijdens beweging, op zijn plaats houdt. Oprichter Anders Selvig bedacht een oplossing en ontwierp een nieuw type boxershort, de Comfyballs boxers met Packagefront. Deze zijn speciaal ontworpen om de geslachtsdelen op hun plaats te houden, een lifting te geven en vrij van de binnenkant van de dijen te houden, zodat het lijkt of een onzichtbare hand hen ondersteunt. Dankzij het innovatief gebruik van rekbare stof zou jekunnen rekenen op een optimaal draagcomfort. Door de aanhoudende vraag heeft deze onderneming ook damesondergoed aan de collectie toegevoegd.

  places to shop online while in quarantine!

  Producten en diensten van Comfyballs.nl

  Op Comfyballs.nl kun je kiezen uit de voorgestelde categorieën, waaronder cotton, wood, performance, comfy for ladies en keuzehulp. Je kunt ook een aantal uitgelichte modellen bekijken en meer lezen over de Packagefront-technologie en de verschillende voordelen ervan. Als je niet zeker bent van de maat of het model, kun je gebruikmaken van de maattabel en de keuzewijzer die op de website ter beschikking worden gesteld. Volgens de informatie op de website kun je bij Comfyballs.nl rekenen op gratis verzending in Nederland, 100 dagen retourrecht en volumekorting wanneer je meerdere items bestelt. Als je op de hoogte wilt blijven van acties, nieuwe producten en ander nieuws, kun je je via de site inschrijven op de nieuwsbrief. Bovendien zou je dan ook 10% korting op je eerste bestelling ontvangen. Heb je een vraag voor het team van Comfyballs.nl? Dan kun je in eerste instantie een kijkje nemen bij de pagina met veelgestelde vragen. Als je niet onmiddellijk een antwoord vindt, kun je via telefoon, e-mail, chat of het formulier op de site contact opnemen met de klantenservice van deze onderneming.

  Complimenten, klachten en tips voor Comfyballs.nl

  Heb je ooit al één of meerdere artikels bij Comfyballs.nl besteld? Grijp dan de kans om op deze pagina een informatieve review over dit bedrijf te schrijven. Zo voorzie je andere potentiële klanten van waardevolle informatie, wat hen de kans geeft om zelf te bepalen of de producten en diensten van deze onderneming aansluiten bij hun persoonlijke wensen en behoeften. Ben je tevreden over de kwaliteit van de onderkleding? Klopt het dat bestellingen gratis worden verzonden? Of heb je nog andere tips voor toekomstige klanten van Comfyballs.nl? Wij kijken alvast reikhalzend uit naar jouw persoonlijk verslag! Tot slot kun je hier klikken als je wilt weten wat onze bezoekers over andere bedrijven schrijven.

  Comfyballs.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Comfyballs.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Comfyballs.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Comfyballs.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Comfyballs.nl actief?

  Comfyballs.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Comfyballs.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.