ErvaringenSite

  Ervaringen Computer-Bestel.nl

  Als je een gamer bent, zul je ongetwijfeld weten wat specifieke gaming PC’s zijn: een computer die volledig is samengesteld uit onderdelen die je gamingervaringen zo optimaal mogelijk moeten maken. Maar waar kun je dergelijke gaming PC’s aankopen? Je kunt zelf specifieke onderdelen gaan aankopen en je computer zelf samenstellen, maar dat kan natuurlijk mislopen als je niet weet wat je doet. Bij Computer-Bestel.nl kun je een gaming PC configureren en aankopen, of gewoon een gaming computer aankopen die op voorhand al is samengesteld. Maar voor je iets doet, moet je natuurlijk weten of dat allemaal wel van goede kwaliteit is. Lees de ervaringen en reviews van klanten van Computer-Bestel.nl, hier op ErvaringenSite, en je weet meteen of je hier jouw nieuwe gaming PC kan kopen!

  Over Computer-Bestel.nl
  Computer-Bestel.nl is een Nederlands bedrijf dat zich richt op het aanbieden van allerlei gaming computers en accessoires. Het bedrijf werd in 2013 opgericht en is momenteel actief in de Benelux. Computer-Bestel.nl is gevestigd in Surhuisterveen, waar er ook een showroom is. Hiernaast kun je de producten ook via de webstore aankopen. Je kunt Computer-Bestel.nl bereiken per e-mail, online chat of per telefoon, ze zijn op werkdagen bereikbaar vanaf 10:00 tot 18:00 uur.

  Producten en diensten van Computer-Bestel.nl
  Bij Computer-Bestel.nl kun je terecht voor een heleboel gaming-gerelateerde producten. Waar het bedrijf zich voornamelijk op richt zijn gaming PC’s: desktop computer die specifiek zijn gebouwd om goed videogames mee te kunnen spelen. Je kunt bij Computer-Bestel.nl je eigen gaming PC samenstellen aan de hand van allerlei onderdelen en een configurator, of gewoon kiezen uit een aantal op voorhand samengestelde computers. Computer-Bestel.nl heeft ook een heleboel gaming accessoires beschikbaar, denk dan aan game-controllers, headsets, kabels, muizen, muismatten, speakers, software, toetsenborden, enzovoort. Hiernaast kun je ook zakelijke PC’s aankopen: je kun je zakelijke workstation zelf samenstellen, of kiezen uit het op voorhand samengestelde assortiment van Computer-Bestel.nl.

  Je kunt dit alles regelen en aankopen via de webshop, of in de showroom in Surhuisterveen. Computer-Bestel.nl levert doorheen Europa. Alle bestellingen boven een bepaalde orderwaarde worden gratis verzonden, en de levertijd van de gaming PC’s is meestal twee tot drie werkdagen. Alle gamecomputers hebben 3 of 4 jaar lang hardwaregarantie. Dat betekent dat je systeem kosteloos gerepareerd of vervangen wordt als er iets mis is met je computer. Hiernaast is er ook de mogelijkheid om een softwaregarantie aan te schaffen. Je kunt een VIP-garantie nemen, waarbij je systeem binnen 7 werkdagen wordt gerepareerd. De andere producten hebben standaard 2 jaar garantie. Op de website van Computer-Bestel.nl kun je ook een gamingblog vinden, met allerlei tips.

  Klachten, complimenten en tips voor Computer-Bestel.nl
  Als je een klacht of compliment hebt voor Computer-Bestel.nl, kun je dat hier op ErvaringenSite laten weten. Zelf al eens een gaming PC gekocht? Werkte die goed, heb je kwaliteit aan een goede prijs ontvangen? Zou je anderen dit bedrijf aanraden? Schrijf dan zeker een review! Jouw ervaringen zijn immers zeer waardevol voor mensen die nog twijfelen. Maar ook als je niet tevreden bent over Computer-Bestel.nl kun je een beoordeling achterlaten. Waren jouw ervaringen positief of negatief? Laat ons dan zeker weten waarom!

  ONLINE SHOP FAILS! | DEEL 2

  Computer-Bestel.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Computer-Bestel.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Computer-Bestel.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Computer-Bestel.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Computer-Bestel.nl actief?

  Computer-Bestel.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Computer-Bestel.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.