ErvaringenSite

  Ervaringen Condom-Planet

  Veel mensen schamen zich als zij persoonlijke producten zoals condooms of intieme speeltjes in een winkel moeten kopen. Internet is voor deze mensen wat dat betreft een echte uitkomst. Maar als je besluit dit soort producten online te kopen wil je natuurlijk wel van te voren weten dat de online shop die je op het oog hebt te vertrouwen is. Daar kom je nu makkelijk achter door de reviews op onze website te lezen. Deze reviews zullen je helpen meer duidelijkheid te krijgen omdat ze zijn geschreven door echte klanten. Zij hebben al ervaring met dit soort online winkels en de producten die er aangeboden worden. Door je deze informatie te verstrekken hopen wij dat het voor jou een stuk makkelijker wordt om te bestellen wat je nodig hebt.

  Over Condom-Planet

  Condom-Planet is een Duitstalige website die beheerd wordt door Bresche Automaten GmbH in Stadthagen, Duitsland. Met de ingebouwde vertaler kun je de site en alle aangeboden producten in het Nederlands en Frans bekijken. Behalve condooms kun je hier terecht voor allerlei artikelen die met seks en plezier te maken hebben. Om contact op te nemen met de klantenservice kun je het Duitse telefoonnummer bellen of gebruik maken van het contactformulier op de website. De bestellingen die vanuit Nederland en België geplaatst worden zijn te betalen met PayPal en creditcard en worden binnen 5 tot 7 werkdagen thuisbezorgd. Mocht je niet tevreden zijn met de geleverde producten dan kun je die binnen 14 dagen retour sturen mits zij ongebruikt zijn.

  5 GAME-CHANGING Online Wardrobe Shopping Tips to Help You Shop Like a PRO!!!

  De producten van Condom-Planet

  Condom-Planet is enkele jaren geleden opgericht om klanten de mogelijkheid te bieden makkelijk condooms aan te schaffen zonder daarvoor in de rij van de supermarkt te hoeven gaan staan. Inmiddels is het assortiment enorm uitgebreid en worden er ook artikelen verkocht om je seksleven op te vrolijken. Dames, heren en koppels kunnen hier terecht voor diverse soorten intiem speelgoed. Penispompen, vibrators en rubber poppen zijn slechts een paar van de artikelen die in het aanbod van Condom-Planet te vinden zijn. Enkele van de bekende merken die je in deze online shop kunt bestellen zijn Chaps, Rilaco en Ann Devine. Deze site beschikt overigens over het Trusted Webshop Keurmerk waardoor veilig winkelen gewaarborgd is.

  Reviews over Condom-Planet

  We nodigen je als klant van Condom-Planet graag uit om een review over deze webshop op onze website te plaatsen. Je hoeft daarin uiteraard niet in te gaan op persoonlijke details maar wel op zaken zoals de kwaliteit van de aangeboden producten en de manier hoe je door deze online shop behandeld bent. Heb je weleens een klacht ingediend bij Condom-Planet? Dan is het belangrijk dat je gedetailleerd verteld hoe het bedrijf daar mee om is gegaan. Wij streven er namelijk naar een zo realistisch mogelijk beeld te laten zien van de werkwijze van deze online shop en dat kan alleen als alle klanten hun eerlijke en oprechte beoordeling bij ons achterlaten. Jouw ervaring met de producten en service van Condom-Planet zal het voor klanten die deze winkel nog niet kennen heel wat eenvoudiger maken.

  Condom-Planet
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Condom-Planet

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Condom-Planet een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Condom-Planet. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Condom-Planet actief?

  Condom-Planet is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Seksshops

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Condom-Planet gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.