ErvaringenSite

  Ervaringen Consolestickers

  Je console is natuurlijk een geweldig apparaat, maar om eerlijk te zijn kan hij er soms nogal saai uitzien. De meeste consoles zijn zwart, wit of grijs en kunnen wel iets gebruiken om hem er meer uit te laten springen. Een console sticker, bijvoorbeeld. Maar waar kun je die krijgen? Één van de winkel die zich helemaal op console stickers richt is Consolestickers. Maar wat voor kwaliteit stickers verkopen ze? Zullen de stickers wel goed blijven zitten? Duurde het lang voor hun klantenservice de sticker voor je Playstation of Xbox had bezorgd? En hoeveel hulp zal je aan hun klantenservice hebben als je ze een vraag stelt? De beste manier om hierachter te komen is via klanten die al eens een sticker bij Consolestickers hebben gekocht. Lees hun reviews om te zien of zij de stickers van Consolestickers kunnen waarderen. Hun ervaringen, meningen en beoordelingen kunnen je helpen in je beslissing om wel of niet bij Consolestickers te shoppen.

  Over Consolestickers

  Zoals de naam van de winkel al suggereert is Consolestickers een winkel die console stickers verkoopt. Je kunt deze stickers gebruiken om het anders wat saaie uiterlijk van je Nintendo Switch, Wii U, Playstation of Xbox wat leuker te maken. Een normale console is immers maar egaal zwart, grijs of wit, maar omdat jij uniek bent wil je misschien ook wel dat je console er wat uit springt. Er zijn skins voor de console zelf, maar meestal komen die ook nog eens met bijpassende skins voor je controller. Zo kun je gamen in stijl. Denk bijvoorbeeld aan een sticker van Call of Duty. Destiny 2 of Fallout. Zo zit je helemaal in je favoriete shooter game. Of misschien ben je een marvel fan en kun je een Captain America skin wel waarderen. En zo zijn er nog vele andere keuzes. Er zijn skins en stickers voor je Playstation 4, Playstation 4 Pro en Playstation 4 slim. Ook hebben ze lightbars die een leuk effect kunnen geven. Ze hebben ook wat skins en stickers voor je Xbox One, Xbox One X of Xbox One S. Ze hebben ook skins voor de Nintendo Switch. In hun constoller mods afdeling kun je trigger stops, shells, buttons en thumbs grips vinden. En last but not least hebben ze ook nog console accessoires zoals controller opbergerhoezen, siliconen hoezen en USB datakabels.


  Enkele Xbox One skins van Consolestickers.

  Diensten van Consolestickers

  De skins, hoezen, stickers en andere accessoires kunnen via hun website besteld worden. Hun bezorgservice zal de skin bij je thuis afleveren. Ook hebben ze een klantenservice voor klanten die een vraag hebben.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Consolestickers

  Als jouw console al voorzien is van een sticker of skin van Consolestickers dan horen wij graag wat jij vindt over dit bedrijf. Duurde het lang voor je de skin ontving? Ben je tevreden over de sticker die ze je stuurde? En kon hun klantenservice je helpen toen je ergens niet uit kwam? Schrijf je eigen review en vertel ons over jouw ervaring met deze winkel.

  Zal je console er beter uit zien met een skin of sticker van Consolestickers? Lees over hun skins voor Playstation, Nintendo en Xbox consoles.

  Consolestickers
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Consolestickers

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Consolestickers een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Consolestickers. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Consolestickers actief?

  Consolestickers is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Consolestickers gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.