ErvaringenSite

  Ervaringen Constyle

  Constyle

  Bent u een modebewuste heer of dame? Bent u opzoek naar een speciale mode? Wilt weten of Constyle u kan verschaffen waar u naar opzoek bent? Bezoek onze website, ErvaringenSite.nl en blader door al onze reviews over Constyle en andere modezakenin heel Nederland en België. Wij verzamelen hier op ErvaringenSite beoordelingen van mensen die ooit een aankoop hebben gedaan bij onder andere Constyle speciaal voor u om u stof te geven tot nadenken over waar u wel of niet kleding en accessoires kunt aanschaffen.

  Over Constyle
  Constyle is een kledingzaak die modieuze kleding en accessoires voor mannen, vrouwen en kinderen op de markt brengt. Ook uw baby kan aan zijn of haar trekken komen bij Constyle. Constyle is een bedrijf dat gevestigd is in Nederland. Zij biedt haar producten niet alleen lokaal aan in Nederland, maar ook via haar eigen webshop op internet en andere webshops zoals acties.nl, webwinkelstraatje.nl en shoppinspout.nl. Constyle probeert van simpele mode een blikvanger te maken. Zij gaat uit van de overtuiging dat de juiste combinaties maken van kleding en accessoires alles is wat u nodig heeft.

  Producten en diensten van Constyle
  Constyle is gespecialiseerd in de COJ Jeans. Bij hun bent u niet alleen terecht voor de complete collectie van Cup Of Joe Denim (COJ Denim), maar ook voor andere merken zoals Mujjo, Johnny Fly Co, Slopes & Town en Fraenck. De kleding van COJ, die door Constyle wordt verkocht, heeft speciale inspiratiebronnen. Zij gaat ervan uit dat spijkerbroeken een manier van leven behoort te zijn en dat je ervan kunt genieten als een simpele kopje ochtend koffie. Constyle brengt betaalbare kleding aan de man.

  Naast simpelweg tassen, zonnebrillen, riemen, sjaals en sieraden speelt Constyle ook in op de hedendaagse ontwikkelingen zoals de Covid-19 Pandemie. Zij gaat ervan uit dat je ook in deze coronatijd modieus aan toe kan gaan. Het is niet de bedoeling dat je er zielig bij gaat zitten. Hij ontwerpt daarom ook modieuze mondkapjes waarmee u zich modieus kunt beschermen.

  Complimenten, klachten en tips voor Constyle

  De klantenservice van Constyle is vijf dagen per week te bereiken, van maandag tot en met vrijdag van 10:00-17:00 uur, met uitzondering van de feestdagen. Constyle is telefonisch via het telefoonnummer +31 85 06 07 645 te bereiken en per mail via support@constyle.nl. Haar kantoor is gevestigd aan de Mariastraat 18L, 1404 HN Bussum en is alleen op afspraak beschikbaar. Indien u klachten heeft of opmerkingen, maar ook tips, dan kunt u contact opnemen met haar klantenservice.

  Wat is uw ervaring met Constyle? Hoe goed is de service bij Constyle? Ontvangt u op tijd uw bestellingen? Wat is de kwaliteit die u via hun online bedrijf kunt betrekken? Wij zouden dat alles graag van u willen horen. Vertel uw verhaal hier op ErvaringenSite, zodat andere klanten ook lering kunnen trekken uit uw ervaring en beoordeling.

  Zou u zelf ook graag meer willen weten over de kleding en accessoires die Constyle aanbiedt en haar service, vooral omdat het online producten aanbiedt, dan hebben wij ook reviews voor u ter beschikking.

  My Favorite Online Shops & How I Order

  Constyle
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Constyle

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Constyle een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Constyle. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Constyle actief?

  Constyle is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Constyle gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.