Constyle

Alle reviews

Constyle

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Skala merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Skala
2 reviews

Skala: Ervaringen Full HD Smart TVs, Apple iMacs, hybride gazelles… voor een paar tientjes. Te mooi om waar te zijn of gewoon een hele goed...

Christine Le Duc merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
Christine Le Duc
9 reviews

Wat zeggen anderen van Cristine le duc? Er zijn volop verschillende meningen over Cristine le duc. Het is niet vreemd, aangezien het een bedrijf is...

TomTom merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
TomTom
6 reviews

TomTom: Ervaringen ‘Probeer om te keren. Probeer om te keren. Probeer om te keren. Herberekenen. Herberekenen. Herberekenen.’ Gè...

ProbeerNu.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Voordeel & Winnen producten
ProbeerNu.nl
11 reviews

ProbeerNu.be: Ervaringen Voordat je jarenlang vast zit aan een tijdschrift waar je vervolgens maar zelden in bladert, doe je er goed aan om een pr...

Constyle

Constyle

Bent u een modebewuste heer of dame? Bent u opzoek naar een speciale mode? Wilt weten of Constyle u kan verschaffen waar u naar opzoek bent? Bezoek onze website, ErvaringenSite.nl en blader door al onze reviews over Constyle en andere modezakenin heel Nederland en België. Wij verzamelen hier op ErvaringenSite beoordelingen van mensen die ooit een aankoop hebben gedaan bij onder andere Constyle speciaal voor u om u stof te geven tot nadenken over waar u wel of niet kleding en accessoires kunt aanschaffen.

Over Constyle
Constyle is een kledingzaak die modieuze kleding en accessoires voor mannen, vrouwen en kinderen op de markt brengt. Ook uw baby kan aan zijn of haar trekken komen bij Constyle. Constyle is een bedrijf dat gevestigd is in Nederland. Zij biedt haar producten niet alleen lokaal aan in Nederland, maar ook via haar eigen webshop op internet en andere webshops zoals acties.nl,  webwinkelstraatje.nl en shoppinspout.nl. Constyle probeert van simpele mode een blikvanger te maken. Zij gaat uit van de overtuiging dat de juiste combinaties maken van kleding en accessoires alles is wat u nodig heeft.

Producten en diensten van Constyle
Constyle is gespecialiseerd in de COJ Jeans. Bij hun bent u niet alleen terecht voor de complete collectie van Cup Of Joe Denim (COJ Denim), maar ook voor andere merken zoals Mujjo, Johnny Fly Co, Slopes & Town en Fraenck. De kleding van COJ, die door Constyle wordt verkocht, heeft speciale inspiratiebronnen. Zij gaat ervan uit dat spijkerbroeken een manier van leven behoort te zijn en dat je ervan kunt genieten als een simpele kopje ochtend koffie. Constyle brengt betaalbare kleding aan de man.

Naast simpelweg tassen, zonnebrillen, riemen, sjaals en sieraden speelt Constyle ook in op de hedendaagse ontwikkelingen zoals de Covid-19 Pandemie. Zij gaat ervan uit dat je ook in deze coronatijd modieus aan toe kan gaan. Het is niet de bedoeling dat je er zielig bij gaat zitten. Hij ontwerpt daarom ook modieuze mondkapjes waarmee u zich modieus kunt beschermen.

Complimenten, klachten en tips voor Constyle

De klantenservice van Constyle is vijf dagen per week te bereiken, van maandag tot en met vrijdag van 10:00-17:00 uur, met uitzondering van de feestdagen. Constyle is telefonisch via het telefoonnummer +31 85 06 07 645 te bereiken en per mail via support@constyle.nl. Haar kantoor is gevestigd aan de Mariastraat 18L, 1404 HN Bussum en is alleen op afspraak beschikbaar. Indien u klachten heeft of opmerkingen, maar ook tips, dan kunt u contact opnemen met haar klantenservice.

Wat is uw ervaring met Constyle? Hoe goed is de service bij Constyle? Ontvangt u op tijd uw bestellingen? Wat is de kwaliteit die u via hun online bedrijf kunt betrekken? Wij zouden dat alles graag van u willen horen. Vertel uw verhaal hier op ErvaringenSite, zodat andere klanten ook lering kunnen trekken uit uw ervaring en beoordeling.

Zou u zelf ook graag meer willen weten over de kleding en accessoires die Constyle aanbiedt en haar service, vooral omdat het online producten aanbiedt, dan hebben wij ook reviews voor u ter beschikking.