Contacts America

Alle reviews

Contacts America

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Vision Direct merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten

Vision Direct

1 reviews

Ongekend, wat anderen over dit bedrijf zeggen. Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen vormen over een bedrijf. ...

Durexshop.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten

Durexshop.nl

2 reviews

Wilt u een condoom, glijmiddel of iets anders kopen maar durft u het niet om het zelf te kopen bij een lokale winkel? Dan is de website www.durexsh...

Flapoorstickers merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten

Flapoorstickers

1 reviews

Wanneer je oren hebt die een eindje naar buiten staan, flaporen hebt dus, wil je daar graag wat aan doen. Wellicht denk je dat een pijnlijke operat...

Arganwinkel merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten

Arganwinkel

4 reviews

Het is goed om dit te lezen! Ontdek wat anderen zeggen over dit bedrijf. Arganwinkel.be is een online shop met producten voor persoonlijke verzorgi...

Contacts America

Ben je ooit vergeten nieuwe lenzen te kopen? Veel mensen kiezen voor contactlenzen omdat ze praktischer en flexibeler zijn. Bovendien belemmeren ze de mode en dagelijkse activiteiten niet zoals een bril. Het kiezen van contactlenzen is echter een extra klus vooral voor degenen onder ons die het altijd druk hebben met werk en vrije tijd liever gebruiken om uit te rusten. De mogelijkheid om online contactlenzen te kopen die aan je deur worden geleverd met een herinneringssysteem om ze bij te vullen is perfect. Contacts America is een leverancier van contactlenzen met dergelijke voordelen. Werken ze degelijk, dat zie je in de reviews.

Over Contacts America
Het werd in 1994 opgericht en is een online leverancier van contactlenzen. Ze leveren de juiste contactlenzen met jouw recept door het simpelweg naar hen te e-mailen of te faxen. Zij bieden ook diensten als het tijd is om je voorraad te hervullen. Van contactlenzen voor bepaalde oogaandoeningen tot modieuze en theatrale, Contacts America presenteert tientallen bekende internationale merken en hun series.

Producten van Contacts America
In het aanbod vind je dagelijkse, wekelijkse en ook maandelijkse lenzen. Ze voeren ook alle grote merken, waaronder Acuvue, Biomedics, Focus, Freshlook. Daarnaast hebben ze ook speciale lenzen die moeilijk te vinden zijn, zoals silicone hydrogel, torische, flesjes voor na een operatie en gas permeabele. Deze laatste hoef je niet elke dag te vervangen en moeten zelfs niet uitgedaan worden tijdens het slapen. Bovendien, zijn ook gekleurde, special-effect en andere soorten lenzen nieuwigheden te beschikbaar. Deze categorie omvat ook het type van contactlens, die de sclera of het witte gedeelte van het oog, verbergt. Naast lenzen heeft Contacts America ook accessoires voor contactlenzen, zoals de Multi-Purpose Contact Lens Solution. Die geeft dragers de hele dag door maximaal draagcomfort, samen met een reinigende en desinfecterende kracht die nodig is om de ogen optimaal gezond en veilig te houden.

Diensten van Contacts America
Als klantendienst heeft Contacts America terugbelberichten en directe e-mails die 24/7 beschikbaar zijn om vragen te stellen, advies te vragen, meningen te krijgen en andere vragen te stellen. De ondersteunde betaalmethoden zijn alle grote creditcards, cheques en meer. Als het gaat om het verzenden van je items heeft het bedrijf 6 verzendopties, waaronder internationale verzending en kun je ook geschenken sturen naar geliefden aan de andere kant van de wereld. Na het bestellen kun je de status controleren. Als je het referentienummer van de bestelling niet meer weet, moet je contact opnemen met de klantenservice.

Complimenten, Klachten en Tips over Contacts America
Bij Contacts America garanderen ze dat je het juiste type en merk zult ontvangen, zoals gespecificeerd in de bestelling en/of bevestigd door het doktersvoorschrift. Toch, als er een fout is ingeslopen of je niet tevreden bent met de ontvangen goederen, heeft Contacts America een volledige garantie voor de retour van goederen. Je hebt onbeperkte tijd om ongeopende en ongebruikte contactlenzen in verpakking terug te sturen. Zelfs de kosten van het terugzenden zouden worden terugbetaald op je creditcard of originele betalingsmethode. Voor de zekerheid, lees je best verschillende reviews over Contacts America voor je koopt. Na het gebruik van de dienst, kun je ook laten weten hoe alles verlopen is.