ErvaringenSite

  Ervaringen Contacts America

  Ben je ooit vergeten nieuwe lenzen te kopen? Veel mensen kiezen voor contactlenzen omdat ze praktischer en flexibeler zijn. Bovendien belemmeren ze de mode en dagelijkse activiteiten niet zoals een bril. Het kiezen van contactlenzen is echter een extra klus vooral voor degenen onder ons die het altijd druk hebben met werk en vrije tijd liever gebruiken om uit te rusten. De mogelijkheid om online contactlenzen te kopen die aan je deur worden geleverd met een herinneringssysteem om ze bij te vullen is perfect. Contacts America is een leverancier van contactlenzen met dergelijke voordelen. Werken ze degelijk, dat zie je in de reviews.

  Over Contacts America

  Het werd in 1994 opgericht en is een online leverancier van contactlenzen. Ze leveren de juiste contactlenzen met jouw recept door het simpelweg naar hen te e-mailen of te faxen. Zij bieden ook diensten als het tijd is om je voorraad te hervullen. Van contactlenzen voor bepaalde oogaandoeningen tot modieuze en theatrale, Contacts America presenteert tientallen bekende internationale merken en hun series.

  LUSH ONLINE SHOP WITH ME + lush giveaway!

  Producten van Contacts America

  In het aanbod vind je dagelijkse, wekelijkse en ook maandelijkse lenzen. Ze voeren ook alle grote merken, waaronder Acuvue, Biomedics, Focus, Freshlook. Daarnaast hebben ze ook speciale lenzen die moeilijk te vinden zijn, zoals silicone hydrogel, torische, flesjes voor na een operatie en gas permeabele. Deze laatste hoef je niet elke dag te vervangen en moeten zelfs niet uitgedaan worden tijdens het slapen. Bovendien, zijn ook gekleurde, special-effect en andere soorten lenzen nieuwigheden te beschikbaar. Deze categorie omvat ook het type van contactlens, die de sclera of het witte gedeelte van het oog, verbergt. Naast lenzen heeft Contacts America ook accessoires voor contactlenzen, zoals de Multi-Purpose Contact Lens Solution. Die geeft dragers de hele dag door maximaal draagcomfort, samen met een reinigende en desinfecterende kracht die nodig is om de ogen optimaal gezond en veilig te houden.

  Diensten van Contacts America

  Als klantendienst heeft Contacts America terugbelberichten en directe e-mails die 24/7 beschikbaar zijn om vragen te stellen, advies te vragen, meningen te krijgen en andere vragen te stellen. De ondersteunde betaalmethoden zijn alle grote creditcards, cheques en meer. Als het gaat om het verzenden van je items heeft het bedrijf 6 verzendopties, waaronder internationale verzending en kun je ook geschenken sturen naar geliefden aan de andere kant van de wereld. Na het bestellen kun je de status controleren. Als je het referentienummer van de bestelling niet meer weet, moet je contact opnemen met de klantenservice.

  Complimenten, Klachten en Tips over Contacts America

  Bij Contacts America garanderen ze dat je het juiste type en merk zult ontvangen, zoals gespecificeerd in de bestelling en/of bevestigd door het doktersvoorschrift. Toch, als er een fout is ingeslopen of je niet tevreden bent met de ontvangen goederen, heeft Contacts America een volledige garantie voor de retour van goederen. Je hebt onbeperkte tijd om ongeopende en ongebruikte contactlenzen in verpakking terug te sturen. Zelfs de kosten van het terugzenden zouden worden terugbetaald op je creditcard of originele betalingsmethode. Voor de zekerheid, lees je best verschillende reviews over Contacts America voor je koopt. Na het gebruik van de dienst, kun je ook laten weten hoe alles verlopen is.

  Contacts America
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Contacts America

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Contacts America een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Contacts America. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Contacts America actief?

  Contacts America is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Contacts America gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.