ErvaringenSite

  Ervaringen Coolmix

  Voor veel mensen is de aanschaf van een nieuwe telefoon, tablet of laptop een (te) kostbare aangelegenheid. Er zijn ook mensen die vanwege andere redenen op zoek zijn naar een refurbished apparaat, of zelf hun smartphone of tablet willen verkopen. Op ErvaringenSite treft u een kort overzicht van de producten en diensten van de online shops met daaronder de reviews over het bedrijf van onafhankelijke consumenten. Zo komt u op een eerlijke manier meer te weten over de service en kwaliteit van een aanbieder. Help mee een platform te bouwen voor en door de consument. Laat ook uw review hier achter of lees wat anderen vinden van de producten en diensten van webshop Coolmix.

  Over Coolmix
  Coolmix is een online aanbieder van zogenaamde refurbished smartphones en tablets. De letterlijke vertaling van het woord ‘refurbished’ is ‘opgepoetst'. Hieronder wordt door Coolmix verstaan schoonmaken, opfrissen, resetten en renoveren van het toestel. Coolmix zegt producten te leveren zonder krassen, deuken en andere zichtbare beschadigingen en gebruik te maken van originele onderdelen.

  Het bedrijf Coolmix is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder de naam Coolmix B.V. onder nummer 67459773, gevestigd in Vianen. Voor zakelijke aankopen is het BTW nummer NL-244858470B01. Consumenten met vragen over bestellingen, vragen en klachten kunnen op werkdagen tussen 9 en 4 bij de telefonische klantenservice terecht of per email of contactformulier via de website aangeleverd worden. Coolmix bezit het Thuiswinkel Waarborg certificering, een organisatie keurmerk waarbij inmiddels meer dan 2.200 webwinkels zijn aangesloten en wat door de Nederlandse en Belgische Consumentenbond wordt ondersteund. Het Thuiswinkel Keurmerk voor webshops houdt in dat deze voldoen aan de strenge eisen op het gebied van veiligheid van de privacybescherming en financiele transacties, wet- en regelgeving, en hebben een gewaarborgde financiële stabiliteit.

  Producten en diensten van Coolmix
  Op de online webshop van Coolmix vind je een redelijk aanbod van gerefurbishde smartphones, op merk gesorteerd. Daarnaast leveren zij ook verschillende originele accessoires zoals headsets, adapters, screen protectors, telefoonhoesjes, converters, maar ook tablet beschermers, draadloze toetsenborden. Bij de meeste online producten staat geschreven of het op voorraad verkrijgbaar is en wanneer het bezorgt kan worden. Coolmix biedt haar klanten een 14 dagen niet goed-geld terug garantie en 2 jaar garantie op het aangekochte product. Voor sommige producten kan ook een afbetalingsregeling getroffen worden of een regeling waarbij u pas betaald nadat de proeftijd van 14 dagen is verstreken.

  Bij Coolmix kunt u ook terecht wanneer u uw eigen smartphone of tablet in wilt wisselen voor een ander product. Op de site wordt van de meest populaire smartphone modellen en tablets een richtbedrag gegeven van de geschatte inruilwaarde.

  Complimenten, Klachten en Tips voor Coolmix
  Uw persoonlijke ervaring kan anderen helpen een juiste beslissing te maken en behoeden voor teleurstelling. Net zoals het voor u ook als prettig ervaren wordt om over de ervaringen en meningen van andere consumenten te lezen. Heeft u zelf ervaring met Coolmix? Heeft u daar wat gekocht, ingeruild of besteld? Deel uw ervaring met ons door hier uw persoonlijke review achter te laten!

  Mobile se online shopping kaise kare | how to shop online in india in hindi

  Coolmix
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Coolmix

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Coolmix een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Coolmix. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Coolmix actief?

  Coolmix is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Coolmix gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.