ErvaringenSite

  Ervaringen Cox & Cox

  Een mooi interieur met stijlvolle meubels heeft een bewezen positief effect op je welzijn, dus natuurlijk steken veel mensen tijd in het decoreren van hun huis, door middel van meubilair, accessoires, lampen, enzovoort. Cox & Cox biedt je de mogelijkheid om al deze zaken online aan te kopen. Wil je weten wat klanten van dit bedrijf zoal te zeggen hebben over hun producten en diensten? Lees dan gauw verder, want op Ervaringensite hebben we alle reviews en beoordelingen verzameld, zodat je een gedegen beeld kan scheppen van dit bedrijf.

  Over Cox & Cox
  Cox & Cox is een Engelstalig bedrijf dat zich richt op een internationale markt en voornamelijk meubels verkoopt. Het bedrijf is momenteel gevestigd in Frome, Somerset en Cox & Cox pakt uit met de bewering dat al hun producten geselecteerd worden met de klanten in gedachten. Als je Cox & Cox wil contacteren kun je hen opbellen, maar wel alleen van 8:00 uur tot 22:00 uur. Via e-mail of een contactformulier op de website is zeker ook een optie. Ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram zijn ze actief.

  Producten en diensten van Cox & Cox
  Cox & Cox is vooral een online meubelwinkel, waar je meubelstukken zoals bedden, sofa’s, tafels, stoelen, banken, kasten, enzovoort kan aanschaffen. Hiernaast is er ook een sectie voor je Tuin, dus speciale meubels die je buiten kan plaatsen, net als zaken voor de barbecue, parasols, lampen, plantenpotten en dergelijke. Binnenverlichting, spiegels, opbergruimtes en kinderkamers komen ook aan bod, net als tapijten en andere “zachte” voorwerpen zoals lakens, dekens, gordijnen en kussens. Betalen hiervoor kan via PayPal, Visa, MasterCard, Maestro, American Express en achteraf betalen met Klarna.

  Als je wil, kun je ook op thema selecteren bij Cox & Cox, denk dan aan Country Classic, Modern Rustic, Riviera Mood, Scandi of Sanctuary Garden. Dan krijg je allerlei meubels te zien die bij elkaar passen, dat spaart je wat werk om zelf te moeten combineren. Bij het bestellen van een product zal je een specifieke code ontvangen, waarmee je je order te allen tijde zal kunnen opvolgen. Dat is handig om te zien wanneer je het pakketje ongeveer mag verwachten. Voor Europese landen is dat doorgaans binnen 5 werkdagen (tot maximaal 10), en dat zal altijd iets kosten. Je kunt je altijd inschrijven voor de nieuwsbrief van Cox & Cox, zo ontvang je het laatste nieuws en eventuele promoties in je inbox. Op de website van Cox & Cox is een blog te vinden, ter inspiratie en voor stijladvies. Je kunt er ook een online catalogus en een online kijkboek vinden, zo kun je eenvoudiger uit hun aanbod kiezen.

  Klachten, complimenten en tips voor Cox & Cox
  Cox & Cox biedt klanten een retourbeleid volgens de Europese normen, dus als je niet tevreden bent met je aankoop kun je dat altijd via hun website regelen. Dat gezegd zijnde is het natuurlijk ook leuk voor andere lezers hier op Ervaringensite om te weten te komen waarom je precies niet tevreden was. Jouw mening kun je best uitdrukken in een review, waarin je je ervaringen met Cox & Cox uit de doeken doet, of die nu positief of negatief waren. Schrijf dus zeker een beoordeling van dit bedrijf.

  buying my dream wardrobe//online shop w me (Part 1)

  Cox & Cox
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Cox & Cox

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Cox & Cox een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Cox & Cox. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Cox & Cox actief?

  Cox & Cox is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Cox & Cox gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.