ErvaringenSite

  Ervaringen Dagmar Buysse

  Op zoek naar een badkamerspecialist? Klaar voor je eerste badkamer of is je huidige badkamer aan vervanging toe? Kijk eens bij Dagmar Buysse! Wat klanten vinden van het aanbod, de service en de installatie van de badkamers bij Dagmar Buysse lees je hier, op ErvaringenSite!

  Over Dagmar Buysse

  Dagmar Buysse is een badkamerinstallateur in Gent, België. Het kantoor van Dagmar Buysse bevindt zich in Oostakker, Gent en het heeft twee toonzalen waarvan één in Sint-Amandsberg (Gent) en de andere in Sint-Stevens-Woluwe (Brussel). Ze beloven dat ze je volledige badkamer vernieuwen op enkele weken tijdtegen een vaste prijs. Ze garanderen vakmanschap van ontwerp tot realisatie. In hun badkamerrenovaties gebruiken ze heel wat toepassingen uit de wellness wereld zoals sauna's, inloopdouches, stoomdouches, infraroodcabines en meer. Het voordeel van een inloopdouche is dat het feilloos geïntegreerd kan worden in de stijl van je badkamer.


  Ontdek Dagmar Buysse

  Diensten van Dagmar Buysse

  Bij Dagmar Buysse kan je terecht voor de installatie van je badkamer, voor je badkamerrennovaties, wellness installaties, sanitair voor handelszaken en herstellingen. Op de website vind je ook heel wat realisaties van Dagmar Buysse, al dan niet in 3D waar je hun vakmanschap kan zien en Ideeën kan opdoen voor je eigen badkamer.

  Klachten of vragen voor Dagmar Buysse


  Heb je vragen of een klacht over Dagmar Buysse? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via de telefoon op het centraal nummer van Dagmar Buysse maar je kan ook altijd terecht op het kantoor of in één van de toonzalen van Dagmar Buysse. Als je niet beschikbaar bent tijdens de openingsuren om de toonzaal te bezoeken dan kan je altijd een afspraak maken wanneer het jou past.

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Dagmar Buysse? Hebben zij gezorgd voor de installatie van je badkamer en ben je tevreden van hun service? Laat het weten in de reviews! Mogelijke klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van Dagmar Buysse. Zo help je hen bij het maken van een beslissing!

  Sta je op het punt om je badkamer te renoveren of een nieuwe te plaatsen door Dagmar Buysse? Lees dan zeker enkele van de betrouwbare reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  Dagmar Buysse
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (9)

  5
  22% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6.4
  Service
  rating
  4.2
  Prijs
  rating
  4.6
  Leveren
  rating
  4.4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  douchekamer

  Gangsters. Garantie kennen ze niet. Een doucheventilator die op minder dan twee jaar ontploft zouden ze na veel gezaag in garantie kunnen vervangen. Garantie op werkuren zou 6 maanden bedragen! Wie heeft dit al meegemaakt? Als ze moeten vervangen gebeurt dit aan 87,50 euro per uur + verplaatsingskosten! Alles behalve tevreden voor de renovatie van een douchekamer die 15000 euro gekost heeft.

  Door: Bart Certyn02-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  complete badkamerrenovatie

  Tijdens bezoek zeer vriendelijk, maar eens bestelling getekend zijn ze enkel nog maar geintereseerd in uw geld!
  Voor meerwerken rekenen ze vlot 72,50 € excl. btw per uur, en dit voor poolse lage loon arbeiders.
  Ik heb spijt dat ik niet op voorhand wat meer opzoekwerk heb gedaan over deze malafide firma, en kan iedereen alleen maar aanraden om hier zeker nooit geen zaken mee te doen!

  Door: Freddy Desmedt01-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  Badkamer

  In vergelijking met anderen niet de goedkoopste, maar technische uitleg en concept wel beste voorstel.
  Verkoopster straalde vertrouwen uit.
  Werkzaamheden verliepen volgens planning.
  Nadien tevreden over resultaat. Net zoals ontwerp

  Door: S Pieters16-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Wegblijven!

  Verkoop verliep goed. Goed geholpen door een zeer vriendelijke verkoopster.

  De problemen begonnen bij de plaatsing en afwerking. Bij mij werden een groot deel van de werken uitgevoerd door onderaannemers van Poolse en/of Roemeense nationaliteit. Communicatie was onmogelijk (spraken noch Frans, Engels of Duits). Veel schade gehad aan pleiserwerk op aangrenzende kamers. Pleiserwerk in de badkamer moeten herdoen wegens slechte kwaliteit van werk. Nadat lavabo's waren geplaatst druipe het water in de living door een balk waarin onbouwspots steken. Werd wel gemaakt, maar er is nooit een voorstel geweest om de schade aan het verfwerk in de living te herstellen. Er is nooit een oplevering geweest van de werken, ik heb na betaling van de factuur niemand meer gezien noch gehoord. Nu 2 jaar later komt de siliconevoeg in de douche tussern vloer en wandtegels geheel los en staan er op de muur in de nachthal die grenst aan de badkamermuur vochtblazen (muur waartegen de lavabo's bevestigd zijn). Vorige week dinsdag gebeld naar Dagmar Buysse en de dame aan de telefoon ging het doorgeven aan de betrokken dienst. Woensdag een e-mail gekregen met de vraag om foto's door te sturen van de vochtblazen en het silicone probleem. Er werd in de mail al wel gezegd dat silicone onderhoud vraagt en om de zes maanden moet gecontroleerd worden. Wij hebben een 2de badkamer van 8 jaar oud - nog nooit problemen gehad met silicone en/of vocht. Douche wordt bij ons na elk gebruik volledig proper gemaakt. Nadat ik mijn verwondering had geuit over het feit dat dit probleem zich zo snel voordoet en dat ik het gevoel had dat er een gebrek aan klantenbinding was werd er botweg geantwoord dat ze het ten zeerste betreuren dat ik zo reageer. Oplossing: ze kunnen iemand langssturen (in regie) aan 72,5€ per uur excl. BTW en verplaatsing (uren worden gerekend vanaf vertrek kantoor Gent tot terugkeer kantoor Gent). Wij wonen in Leuven. Als ik met de huidige files reken aan 4 uur verplaatsing, een uur werk en dan nog eens de verplaatsingkosten zelf kom ik aan een mooie rekening. Betreffende het vochtprobleem daarvoor moet ik maar mijn brandverzekering bellen omdat zij op de foto's niet kunnen nagaan of het wel een vochtprobleem is. Eenmaal ze het geld binnen hebben is de klant niet meer van tel en worden er allerhande uitvluchten gezocht om niet te moeten helpen. Ook ik zal voor dit bedrijf absoluut geen reclame maken.

  Door: Dirk Van Holderbeke12-08-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  nieuwe badkamer

  Volgens de planning zou de renovatie van mijn badkamer anderhalve maand duren, maar uiteindelijk heeft Dagmar Buysse de deadline met meer dan 300 dagen (!!) overschreden, om maar te zwijgen van de slechte communicatie en coördinatie. Het bedrijf is niet bereid tot enige financiële compensatie en dreigt zelfs met de rechter omdat ik weiger het volle berag te betalen. Wees een gewaarschuwd mens!

  Door: G. Monasterio15-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  Badkamerrenovatie

  Vriendelijke verkoper, mooi ontwerp. Niet de goedkoopste, maar het resultaat is wel top

  Door: Mylissa Demeyere17-06-2019
  Dirk Van Holderbeke12-08-2019

  Beste Mylissa Demeyere, het is toch wel zeer vreemd dat u als medewerker van Dagmar Buysse die e-mails moet beantwoorden met klachten van klanten, hier dergelijke review komt posten.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  nooit mee in zee gaan

  Na een plaatsbezoek van een verkoper een complete badkamerrenovatie besteld bij Dagmar-Buysse.
  Tijdens de verkoop zeer vriendelijk en meegaand.
  1 week voor de start van de werken krijg ik de melding dat ze een half hoog muurtje dat naast de wc moest komen vergeten zijn in de offerte. Ik krijg hiervoor een bijkomende offerte van 583 €. Initieel ging ik hier niet mee akkoord, maar dan kreeg ik als antwoord van Dagmar-Buysse: indien u hier niet mee akkoord gaat, dan kan de plaatsing van de badkamer niet doorgaan, en moet de plaatsing van de badkamer dus worden geannuleerd. Hiervoor dient u wel een schadevergoeding van 35% te betalen!!! Met andere woorden: zijn maken een fout en als klant heb je geen keuze dan plots meer te betalen voor een bestelde badkamer. Ik heb de meerprijs betaald omdat ik de nieuwe badkamer echt wel zou, maar ik vind dit totaal geen correcte manier van zaken doen.
  Mocht ik moeten herbeginnen, ik zou nooit nog zaken doen met Dagmar-Buysse. Om te verkopen zijn ze vriendelijk, maar eens uw bestelling binnen willen ze enkel nog zoveel mogelijk geld uit uw zakken halen!

  Door: Freddy Maertens15-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Wat heb ik spijt deze firma te vertrouwen

  Na 6 weken ziet mijn badkamer er nog altijd niet uit.
  De bestelde en op contract getekende mooie diepe nis van 30 x 30cm. is een onnozel klein hokje waar zelfs een standaard flacon douchegel niet in past.
  De deurposten zijn krom en scheef en hebben rondom rond een spleet van om en bij de 1 cm. tussen deurpost en muur.
  En dan het lavabomeubel....hiervoor geeft u mij nog 6 tot 8 weken wachttijd vóór mijn bestelde lavabo zal worden geplaatst. Zogezegd zat het geleverde gebroken in de verpakking en heeft u geen voorraad daarvan. En uw leverancier ook niet.
  Een aanrader die Dagmar Buysse bvba? Ik dacht het niet!
  Een schande gewoon en dat voor een meer dan pittig prijskaartje.
  O ja. Voor de nis stelt u mij wel een rekje voor om over het douchescherm te hangen of een ander rek of een zeepdispenser. Ziet eruit alsof het rechtstreeks uit Action komt. Maar daarvoor heb ik bij contract niet getekend hé.
  Echt zo ontevreden over jullie.
  Phoeh. Wat heb ik spijt dat ik jullie onder de arm heb genomen.
  De opmerking van uw medewerker "Maar er zijn toch nog andere producten in andere pullekes die ge kunt gebruiken" ... is niet in dank aangenomen. Wie zijn jullie om te bepalen wat ik gebruik.
  Ik koos voor een open douche dus zonder rekjes, plankjes,... Het rek welke u aanbood om over de douchewand te hangen zag er een goedkoop prulletje uit, rechtstreeks weggelopen uit Action. Ook hervulbare zeepdispensers wens ik niet. Deze zijn moeilijk of niet uit re spoelen en moeten gewoon bijgevuld worden wat naar mijn mening niet hygiënisch is. Elk zijn mening daarover natuurlijk. Er werd inderdaad aabgeboden om te nis terug uit te breken en groter te maken maar uw projectleider raadde dit zelf af. Ik stuur u desgewenst de mail met deze verklaring door. Blijft een feit dat jullie tot 2 keer toe alles kwamen opmeten. Mij zoontje weer al sinds het 1ste leerjaar "meten is weten". Dus wat een kind van 6 jaar weet, zou u als badkamerspecialist toch ok moetrn weten en dan geen dure voorstellen doen welke u achteraf niet kan waar maken. Maar daarvoor wel de rekening presenteren uiteraard. Wat betreft de deurpost: ik wacht nog steeds op een datum voor herplaatsing. Wat betreft de lavabo: na heel wat heen en weer gediscussieer maandag zal op 29/11 een voorlopige oplossing geboden worden. Dit kon misschien van dag 1 geregeld geweest zijn i.p.v. mij een maand te laten sukkelen. Hoort dit tot jullie klantvriendelijkheid en belofte op jullie website "badkamer volledig klaar binnen de afgesproken termijn"? Volgens ik hey goed begrepen heb zal mijn badkamer zelfs niet volledig klaar zijn voor het einde van 2018. Kom ik op meer dan 3 maanden in plaats van de beloofde 3 weken (werken begonnen op 10 oktober). Een gepaste compensatie zou hier dus wel op zijn plaats zijn en niet de schamelijke korting van €150 welke u voorstelt. Ik blijf ondertussen een heel teleurgestelde klant. Ik wijs er ook graag even op dat er ook een fout gebeurde in de doucheruimte. Ook niet correct uitgemeten waardoor mijn douchekraan en afvoerputje van de douche niet gecentreerd staat. Maar na overleg heb ik mij direct akkoord verklaard hiermee zodat de leidingen niet hoefden herplaatst worden. Dus eigenlijk probleem 4, maar zoals vermeld: hiermee ging ik direct akkoord na overleg. Trouwens heel raar dat op mijn factuur enkel ern globaal bedrag staat. Ik contacteerde gisteren uw boekhouding maar daar konden/mochten ze mij het bedrag van de nis niet meedelen. De vraag zou worden doorgegeven aan de consulent bij wie ik het contract ondertekende. Zelf heb ik Geert ook gemaild maar wacht nog steeds op een eerlijk antwoord. Bizar toch dat een dienst boekhouding hierop niet kan antwoorden. Ik herhaal: ik ben momenteel een heel teleurgestelde klant.

  Door: Pascale Van Aelst21-11-2018
  Freddy Maertens15-01-2019

  Eigenlijk gewoon onbegrijpelijk dat een firma die zo werkt en blijkbaar totaal niet heeft om klantentevredenheid kan blijven bestaan... Aan iedereen die dit leest: ga hier in elk geval nooit mee in zee... Er zijn andere firma's die badkamers renoveren waar de klant wel op de eerste plaats komt!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  slechte naverkoop !

  De verkoop en de plaatsing verliepen goed.

  Maar de naverkoop valt enorm tegen !
  Onze badkamer is een jaar oud en de boiler werkte plots niet meer en en ook onze waterpomp werkte niet meer (regenput waaraan ons enige toilet en de wasmachine zijn verbonden )

  We namen contact op met Dagmar Buysse en er kwam een loodgieter.
  Die heeft een tussenoplossing gegeven voor de boiler en zou met een elektricien overleggen en ons zo snel mogelijk iets laten weten.
  Onze zekering gaf nog stroom maar ergens in de leiding naar de boiler werd dat onderbroken. Oorzaak ? Tot op heden geen antwoord en definitieve oplossing .
  Mbt de waterpomp blijkt de vlotter kapot en we moesten maar af en toe de vlotter verticaal houden dan slaat de pomp weer aan.
  Definitieve oplossing voor een waterpomp en vlotter van 1 jaar oud ???
  Een tweetal weken later begaf de vlotter het volledig en dus geen werkende wasmachine en toilet . We hebben dus maar 1 toilet in huis dus moeten we dus met een emmer water doorspoelen.
  Dus weer een mailtje naar Dagmar Buysse, na 2 dagen ( zonder enig antwoord) belde ik en een dame liet me weten dat de mail is doorgegeven aan de betrokken dienst.
  Na 2 dagen nog niks gehoord, dus nog eens gebeld, die dame liet dan weten dat ze het nog eens zou melden en er druk op zou zetten gezien we maar 1 toilet hebben.
  Geen loodgieter gehoord en nu is het bouwverlof en we vermoeden dus nog een aantal weken doorspoelen met water ??? en dat in een badkamer van 1 jaar oud die toch wel wat gekost heeft ???service ?? We zijn allesbehalve tevreden over de naverkoop en zullen dus geen reclame meer maken voor Dagmar Buysse .

  Door: Sabine Langenaerde23-07-2018
  Bart Certyn02-10-2020

  Het zijn pure. gangsters. Ventilator in douche ontploft na minder na twee jaar. Na veel aandringen, zouden ze deze kunnen vervangen in garantie, deze garantie telt niet op de werkuren, hierop zou maar zes maanden garantie zijn! Wie heeft ooit zoal iets gehoord? Uurprijs: 87,75 euro per uur btw incl. zonder verplaatsingskosten. Dit is gewoon de mensen in hun gezicht kletsen. Dus: ga nooit met hen in zee want je bent bedrogen!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  Schrijf zelf een review over Dagmar Buysse

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Dagmar Buysse een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 9 ervaringen geplaatst over Dagmar Buysse. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5 gekregen, waarbij 22% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Dagmar Buysse actief?

  Dagmar Buysse is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Dagmar Buysse gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.