ErvaringenSite

  Dagmar Buysse
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

  slechte naverkoop !

  Sabine Langenaerde23-07-2018
  5,5
  Zou hier weer kopen: NEE

  Bestellen

  6

  Service

  4

  Prijs

  6

  Leveren

  6

  De verkoop en de plaatsing verliepen goed.

  Maar de naverkoop valt enorm tegen !
  Onze badkamer is een jaar oud en de boiler werkte plots niet meer en en ook onze waterpomp werkte niet meer (regenput waaraan ons enige toilet en de wasmachine zijn verbonden )

  We namen contact op met Dagmar Buysse en er kwam een loodgieter.
  Die heeft een tussenoplossing gegeven voor de boiler en zou met een elektricien overleggen en ons zo snel mogelijk iets laten weten.
  Onze zekering gaf nog stroom maar ergens in de leiding naar de boiler werd dat onderbroken. Oorzaak ? Tot op heden geen antwoord en definitieve oplossing .
  Mbt de waterpomp blijkt de vlotter kapot en we moesten maar af en toe de vlotter verticaal houden dan slaat de pomp weer aan.
  Definitieve oplossing voor een waterpomp en vlotter van 1 jaar oud ???
  Een tweetal weken later begaf de vlotter het volledig en dus geen werkende wasmachine en toilet . We hebben dus maar 1 toilet in huis dus moeten we dus met een emmer water doorspoelen.
  Dus weer een mailtje naar Dagmar Buysse, na 2 dagen ( zonder enig antwoord) belde ik en een dame liet me weten dat de mail is doorgegeven aan de betrokken dienst.
  Na 2 dagen nog niks gehoord, dus nog eens gebeld, die dame liet dan weten dat ze het nog eens zou melden en er druk op zou zetten gezien we maar 1 toilet hebben.
  Geen loodgieter gehoord en nu is het bouwverlof en we vermoeden dus nog een aantal weken doorspoelen met water ??? en dat in een badkamer van 1 jaar oud die toch wel wat gekost heeft ???service ?? We zijn allesbehalve tevreden over de naverkoop en zullen dus geen reclame meer maken voor Dagmar Buysse .


  Bekijk ervaringen van Dagmar Buysse

  Schrijf zelf een review over Dagmar Buysse

  Uw beoordeling