ErvaringenSite

  Dagmar Buysse
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

  Wat heb ik spijt deze firma te vertrouwen

  Pascale Van Aelst21-11-2018
  3
  Zou hier weer kopen: NEE

  Bestellen

  6

  Service

  2

  Prijs

  2

  Leveren

  2

  Na 6 weken ziet mijn badkamer er nog altijd niet uit.
  De bestelde en op contract getekende mooie diepe nis van 30 x 30cm. is een onnozel klein hokje waar zelfs een standaard flacon douchegel niet in past.
  De deurposten zijn krom en scheef en hebben rondom rond een spleet van om en bij de 1 cm. tussen deurpost en muur.
  En dan het lavabomeubel....hiervoor geeft u mij nog 6 tot 8 weken wachttijd vóór mijn bestelde lavabo zal worden geplaatst. Zogezegd zat het geleverde gebroken in de verpakking en heeft u geen voorraad daarvan. En uw leverancier ook niet.
  Een aanrader die Dagmar Buysse bvba? Ik dacht het niet!
  Een schande gewoon en dat voor een meer dan pittig prijskaartje.
  O ja. Voor de nis stelt u mij wel een rekje voor om over het douchescherm te hangen of een ander rek of een zeepdispenser. Ziet eruit alsof het rechtstreeks uit Action komt. Maar daarvoor heb ik bij contract niet getekend hé.
  Echt zo ontevreden over jullie.
  Phoeh. Wat heb ik spijt dat ik jullie onder de arm heb genomen.
  De opmerking van uw medewerker "Maar er zijn toch nog andere producten in andere pullekes die ge kunt gebruiken" ... is niet in dank aangenomen. Wie zijn jullie om te bepalen wat ik gebruik.
  Ik koos voor een open douche dus zonder rekjes, plankjes,... Het rek welke u aanbood om over de douchewand te hangen zag er een goedkoop prulletje uit, rechtstreeks weggelopen uit Action. Ook hervulbare zeepdispensers wens ik niet. Deze zijn moeilijk of niet uit re spoelen en moeten gewoon bijgevuld worden wat naar mijn mening niet hygiënisch is. Elk zijn mening daarover natuurlijk. Er werd inderdaad aabgeboden om te nis terug uit te breken en groter te maken maar uw projectleider raadde dit zelf af. Ik stuur u desgewenst de mail met deze verklaring door. Blijft een feit dat jullie tot 2 keer toe alles kwamen opmeten. Mij zoontje weer al sinds het 1ste leerjaar "meten is weten". Dus wat een kind van 6 jaar weet, zou u als badkamerspecialist toch ok moetrn weten en dan geen dure voorstellen doen welke u achteraf niet kan waar maken. Maar daarvoor wel de rekening presenteren uiteraard. Wat betreft de deurpost: ik wacht nog steeds op een datum voor herplaatsing. Wat betreft de lavabo: na heel wat heen en weer gediscussieer maandag zal op 29/11 een voorlopige oplossing geboden worden. Dit kon misschien van dag 1 geregeld geweest zijn i.p.v. mij een maand te laten sukkelen. Hoort dit tot jullie klantvriendelijkheid en belofte op jullie website "badkamer volledig klaar binnen de afgesproken termijn"? Volgens ik hey goed begrepen heb zal mijn badkamer zelfs niet volledig klaar zijn voor het einde van 2018. Kom ik op meer dan 3 maanden in plaats van de beloofde 3 weken (werken begonnen op 10 oktober). Een gepaste compensatie zou hier dus wel op zijn plaats zijn en niet de schamelijke korting van €150 welke u voorstelt. Ik blijf ondertussen een heel teleurgestelde klant. Ik wijs er ook graag even op dat er ook een fout gebeurde in de doucheruimte. Ook niet correct uitgemeten waardoor mijn douchekraan en afvoerputje van de douche niet gecentreerd staat. Maar na overleg heb ik mij direct akkoord verklaard hiermee zodat de leidingen niet hoefden herplaatst worden. Dus eigenlijk probleem 4, maar zoals vermeld: hiermee ging ik direct akkoord na overleg. Trouwens heel raar dat op mijn factuur enkel ern globaal bedrag staat. Ik contacteerde gisteren uw boekhouding maar daar konden/mochten ze mij het bedrag van de nis niet meedelen. De vraag zou worden doorgegeven aan de consulent bij wie ik het contract ondertekende. Zelf heb ik Geert ook gemaild maar wacht nog steeds op een eerlijk antwoord. Bizar toch dat een dienst boekhouding hierop niet kan antwoorden. Ik herhaal: ik ben momenteel een heel teleurgestelde klant.

  Freddy Maertens15-01-2019

  Eigenlijk gewoon onbegrijpelijk dat een firma die zo werkt en blijkbaar totaal niet heeft om klantentevredenheid kan blijven bestaan... Aan iedereen die dit leest: ga hier in elk geval nooit mee in zee... Er zijn andere firma's die badkamers renoveren waar de klant wel op de eerste plaats komt!


  Bekijk ervaringen van Dagmar Buysse

  Schrijf zelf een review over Dagmar Buysse

  Uw beoordeling