ErvaringenSite

  Ervaringen Daily Watch Club

  De tijd vliegt als je plezier hebt en wat is een betere manier om die tijd in de gaten te houden dan een horloge? Een horloge met korting natuurlijk! En die kan je vinden op Daily Watch Club! Iedere dag vind je er andere aanbiedingen. Wat klanten vinden van het aanbod en de service van Daily Wat Club lees je hier op ErvaringenSite!
  Heb je zelf ervaring met Daily Watch Club? Laat dan een reactie achter op deze pagina, zo help je anderen bij het maken van een beslissing.

  Over Daily Watch Club

  Het bedrijf is gevestigd in Rotterdam, Nederland en is vooral actief in Nederland, België en Frankrijk maar verstuurt haar producten over de hele wereld. De webshop werd opgericht door twee jonge kerels, Wouter en Philip die in 2011 een bedrijf oprichtten en begonnen met het verkopen van een eigen merk in houten accessoires. Eenmaal in de fashion wereld merkten ze dat er heel wat mensen de prijs van merkhorloges niet willen of kunnen betalen, daardoor zijn ze begonnen met Daily Watch Club, een betrouwbare deal site om iedereen het perfecte accessoire te kunnen bieden voor elke gelegenheid. Het doel van het bedrijf is om de grootste horloge deal site binnen Europa te worden.


  Diensten van Daily Watch Club
  Bij Daily Watch Club kan je terecht voor horloges aan goedkopere prijzen. Alle deals staan slechts 4 dagen online dus er is steeds wel iets nieuws te vinden. Je kan er terecht voor zowel mannen- als vrouwenhorloges. Alle horloges zijn van bekende of betrouwbare merken. Daily Watch Club doet er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. De verzending kost 4.95 euro voor zowel België als Nederland. Als je in de buurt bent kan je er ook voor kiezen om je bestelling af te halen op het kantoor van Daily Watch Club.

  Advies nodig voor je eerste horloge? Kijk dit filmpje!

  Vragen of klachten voor Daily Club Watch

  Heb je vragen of een klacht over Daily Watch Club? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via de telefoon (beschikbaar op werkdagen van 9 uur tot 17u30), WhatsApp, facebook en e-mail. Daily Watch Club heeft ook een FAQ waar alle vaak gestelde vragen vermeld worden, misschien vind je hier wel het antwoord dat je zoekt!

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Daily Watch Club? Heb je er een mooie horloge kunnen bestellen aan een goede prijs? Hebben ze je er goed geholpen? Laat het weten in de reviews! Potentiële klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van de kwaliteit en de service van Daily Watch Club. Zo help je anderen bij het maken van een beslissing!

  Ben je van plan om een bestelling te plaatsen bij Daily Watch Club? Lees dan zeker enkele van de reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  Daily Watch Club
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Daily Watch Club

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Daily Watch Club een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Daily Watch Club. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Daily Watch Club actief?

  Daily Watch Club is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Daily Watch Club gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.