ErvaringenSite

  Ervaringen Daily Watch Club

  Jouw persoonlijke verhaal worden verteld door je uitstraling en kleding. Een horloge bijvoorbeeld is een persoonlijke accessoire en een statussymbool. Bij een dealsite als Daily Watch Club kun je horloges vinden van bekende merken. Ben jij van plan om jouw horloge bij deze winkel te kopen? Wil je weten wat eerdere klanten te zeggen hebben over de service en kwaliteit van Daily Watch Club? Op deze pagina lees je recensies en beoordelingen van anderen over de diensten van deze winkel. Bekijk deze beoordelingen en bepaal of je al dan niet wilt winkelen bij Daily Watch Club.

  Over Daily Watch Club

  Daily Watch Club biedt als dealsite horloges van bekende merken zoals Seiko, Michael Kors, Hugo Boss, Daniel Wellington en anderen.Je kunt kiezen tussen casual of hippe, zakelijke, sportieve of andere horloges. Het kopen van een item kan online zonder dat je een account hoeft aan te maken. Het doel van deze winkel is om iedereen in de gelegenheid te stellen voor het aanschaffen van een horloge tegen betaalbare prijzen. Door jarenlange ervaring in de horlogewereld heeft Daily Watch Club een aantal inkoopkanalen kunnen vinden, zodat het mogelijk is om dagelijks om 12:00 uur 's middags een nieuwe horloge deal online aan te bieden.

  cheap thrift stores online *aesthetic + worldwide*

  Diensten Daily Watch Club

  Hoewel het passen van een horloge voor het kopen niet mogelijk is op het kantooradres van Daily Watch Club, is er een regeling voor klanten die een horloge hebben gekocht en ontevreden zijn over hun keuze. Je kunt hierbij het horloge opgestuurd krijgen, voordat je moet betalen. Bij ontevredenheid mag het horloge binnen dertig dagen geretourneerd worden. Wil je het horloge toch behouden? Betaling dan achteraf kosteloos met AfterPay. Op elk item dat je koopt, krijg je vierentwintig maanden garantie. Krijg vijf procent korting bij het aanmelden voor de Daily Watch Club nieuwsbrief.

  Klachten, tips en complimenten Daily Watch Club

  Heb je al eens gebruik gemaakt van de diensten van deze winkel? Hoe heb je dat ervaren? Heb je klachten, tips of complimenten voor de winkel? Geef dit dan door via de verschillende contactmogelijkheden die Daily Watch Club aanbiedt. Laat potentiële kopers ook weten wat zij mogen verwachten van deze winkel. Schrijf daarom een review op deze site, zodat iedereen kan zien wat jouw ervaring is geweest.

  Deel jouw ervaring over Daily Watch Club

  Vertel anderen wat jouw ervaring is met de items van Daily Watch Club en laat vandaag nog een review achter hier. Ben je van plan om een horloge te kopen bij deze winkel? Vergeet dan niet om de beoordelingen van anderen te lezen op deze site, zodat je je een beeld kan vormen van wat je mag verwachten van de service, de kwaliteit en de klantvriendelijkheid.

  Daily Watch Club
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Daily Watch Club

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Daily Watch Club een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Daily Watch Club. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Daily Watch Club actief?

  Daily Watch Club is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Daily Watch Club gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.