ErvaringenSite

  Ervaringen De-Slaapfabriek

  De-Slaapfabriek richt zich vooral op klanten die internet gebruiken voor aanschaf van slaapartikelen. Is dit bedrijf voor jou de ideale uitkomst op het gebied van slaapcomfort? Ga jij hier na het lezen van reviews via België Review vanaf nu je bed of matras kopen? Om een goede indruk te krijgen van De-Slaapfabriek is het belangrijk om te weten wat de klanten van België Review vinden.

  Over De-Slaapfabriek

  De-Slaapfabriek richt haar pijlen vooral op prijsbewuste en bijtijdse klanten, die vooral via het internet op zoek gaan naar goede en betaalbare artikelen op het gebied van slapen. Naast particulieren kunnen bedrijven zoals hotels, vakantieparken en B&B ondernemingen, bij De-Slaapfabriek. Er is ook een prachtige showroom die bezocht kan worden. Deze is zeven dagen per week geopend.

  Het bedrijft hecht waarde aan duurzame productie en in het assortiment bevinden zich een hoop artikelen. Denk aan artikelen zoals boxsprings, matrassen, topdekmatrassen en aanverwante slaapartikelen. De klanten zijn voornamelijk afkomstig uit België en België, maar personen uit andere landen doen ook zaken met De-Slaapfabriek.

  Welk matras kiezen? De-Slaapfabriek helpt je!

  Artikelen

  Een kijkje in het matrassen assortiment leert ons dat je in ieder geval je slag kunt slaan als je één van de volgende matrassen nodig hebt: pocketvering matrassen, traagschuim matrassen, koudschuim matrassen, latex matrassen, bonnellvering matrassen, polyether matrassen, hybride matrassen, bootmatrassen, caravanmatrassen en campermatrassen.

  Er zijn verscheidene boxsprings te verkrijgen zoals eenpersoons boxsprings, tweepersoons boxsprings, boxspring onderstellen, vlakke boxsprings, elektrische boxspring, senioren boxspring, boxspring accessoires, hotelboxsprings en familieboxsprings.

  Bij De-Slaapfabriek kun je bedden bestellen zoals gestoffeerde bedden, kinderbedden, familiebedden, lange bedden, bedden op maat, houten bedden, metalen bedden, voubedden, slaapbaken en nog veel meer.

  Mocht je toppers nodig hebben sieren onder andere koudschuim, traagschuim, Latex en Talalay toppers het assortiment. Je kunt er ook bedbodems, lattenbodems, elektrische bodems, boxspring bodems en vele andere bodems bestellen.

  Klantenservice

  Alle artikelen die je via deze slaapspecialist kunt kopen hebben een levertijd. Dit kan variëren van enkele dagen tot enkele weken. Per product is een levertijd opgenomen. Bij het bestellen van een complete 2-persoons boxprings wordt deze voor je geïnstalleerd. Wel wordt gevraagd of er geholpen kan worden. Als je hier niet toe in staat bent wordt verzocht hulp te zoeken. De overige artikelen worden geleverd tot over de eerste drempel. In België zijn er geen leveringskosten met uitzondering van de Waddeneilanden (€ 50,-). In België zijn de kosten € 50,-.

  Om te bestellen heb je een account nodig. Hierna kun je via enkele stappen op eenvoudige wijze bestellen. Kies het gewenst product en klik op winkelmand. Als je uit geshopt bent klik je op bestellen, wanneer je je factuurgegevens invult en na controles tot betaling over kunt gaan. Je kunt diverse betaalmethode selecteren waaronder iDEAL, creditcards en er kan per bank betaald worden.

  Mocht je niet tevreden zijn over het product of als het stuk is stelt het bedrijf zich sportief op. Producten mogen gratis retour gestuurd worden, je krijgt 14 dagen bedenktermijn na ontvangst product en binnen 7 dagen staat het geld op je rekening. Is het product kapot binnen twee weken? Check dan op de productpagina wat de garantie is.

  Voor het ruilen van matrassen geldt dat er een termijn van 150 dagen is opgesteld. Als het matras dan niet bevalt wordt het zonder problemen omgeruild voor een nieuw matras. Dit is exclusief matrashoes en de voorrijkosten zijn € 45,-. Voor de volledigheid kun je de voorwaarden lezen via de volgende link: https://www.de-slaapfabriek.nl/klantenservice/ruilen-en-retourneren/.

  Het bedrijf het een speciale klachtenprocedure. Bij een klacht kan er melding gemaakt worden via e-mail, post of per telefoon. Het bedrijf stelt alles in het werk te stellen om de klacht op te lossen. Mocht je ontevreden zijn over de klachtenafhandeling is het mogelijk deze voor te dragen aan het ODR Platform of de Geschillencommissie Thuiswinkel.

  Wat vinden klanten van De-Slaapfabriek?

  Wat zeggen klanten over De-Slaapfabriek? Ben jij al klant bij De-Slaapfabriek? Hoe zijn jouw ervaringen bij De-Slaapfabriek? Laat je mening achter via ErvaringenSite.

  De-Slaapfabriek
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over De-Slaapfabriek

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is De-Slaapfabriek een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over De-Slaapfabriek. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is De-Slaapfabriek actief?

  De-Slaapfabriek is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van De-Slaapfabriek gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.