ErvaringenSite

  Ervaringen Deal Banana

  Er bestaan heel wat leuke gadgets die het leven makkelijker maken, en dan liefst nog allemaal in leuke vrolijke kleurtjes en daar kan Deal Banana zeker helpen! Je vindt er heel wat leuke gadgets en hebbedingetjes.

  Wat klanten vinden van Deal Banana lees je hier op deze pagina! Heb je zelf al ervaring met Deal Banana? Laat dan weten hoe die is in een review op deze pagina! Zo help je anderen bij het maken van een beslissing en weten ze meteen wat ze mogen verwachten.

  Over Deal Banana

  Deal Bananais een project van Colengo BV uit Eindhoven, Nederland. Omdat ze al heel wat ervaring hebben met het internet, logistiek en klantenservice kunnen ze de kwaliteit van de dienstverlening en de levering bij Deal Banana garanderen. Zo maken ze velen bij met leuke producten en een goede service. Deal Banana is een online marktplaats waar partijen hun producten kunnen aanbieden dus het aanbod verschilt iedere keer opnieuw.


  Een van de producten van Deal Banana!

  Diensten van Deal Banana

  Bij Deal Banana terecht voor heel wat leuke producten en gadgets. je vindt er producten voor in het huis en om je te helpen met het huishouden en andere taken. Leuke hebbedingetjes voor buiten of tijdens het sporten maar ook elektronica vind je er en zelfs gereedschap om sloten open te krijgen. Je vindt er ook kledij en producten voor baby's en kinderen. Deal Banana biedt heet ook een love & play categorie waar af en toe spannende artikelen worden verkocht tegen grote kortingen.

  Op de e-mail die je krijgt na het plaatsen van je bestelling kan je zien wanneer je je levering mag verwachten. Een standaardverzending is tussen de 5 à 20 werkdagen. De datum die je ziet staan is de uiterlijke leverdatum dus het kan heel goed zijn dat je bestelling vroeger binnen is dan vermeld wordt.

  Vragen of klachten voor Deal Banana

  Heb je vragen of een klacht over Deal Banana? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via een contactformulier die je op de website vindt maar ook via e-mail. Deal Banana heeft ook een FAQ waar alle vaak gestelde vragen vermeld worden, misschien vind je hier wel het antwoord dat je zoekt!

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Deal Banana? Hoe verliep de service? Kreeg je alles snel thuis geleverd? Hoe is de kwaliteit? Laat het weten in de reviews! Potentiële klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van de kwaliteit en de service van Deal Banana. Zo help je anderen bij het maken van een beslissing!

  Ben je van plan om één van de producten van Deal Banana te kopen? Lees dan zeker enkele van de reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite.

  Deal Banana
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Deal Banana

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Deal Banana een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Deal Banana. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Deal Banana actief?

  Deal Banana is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kantoor, hobby & feest

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Deal Banana gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.