ErvaringenSite

  Ervaringen Deal Runner

  Aanbiedingen zijn altijd toe te juichen. Aankopen kunnen doen tegen een voordelige prijs wil iedereen.
  Hebt u dat wel eens? U ziet een leuk artikel, maar besluit te wachten tot deze in de actie is. Maar dan liep u hem net mis, omdat u niet op de hoogte van de aanbieding was. Dit kan voortaan anders. Online zijn er tal van bedrijven die er werk van maken alle aanbiedingen in kaart te brengen en de consument in staat te stellen om te kunnen profiteren van deze dagaanbiedingen. Wilt u meer weten over deze bedrijven dan kunt u via ervaringensite.be de reviews van klanten en leden lezen. In de reviews gaan ze in op hun ervaringen met deze bedrijven. U mag ook deel zijn van het team van ErvaringenSite en uw beoordelingen plaatsen.

  Over Deal Runner

  DealRunner is zo een online webshop, die elke dag dagdeals aanbiedt van producten tegen actieprijzen. De kortingen bij Deal Runner kunnen zelf oplopen tot wel 90% van de adviesprijs. Alle aanbiedingen zijn 24uur geldig. Deal Runner kan worden gezien als een E-commerce webwinkel. Het heeft verschillende aanbiedingen en voordeelacties voor eenieder. De deals van de dag worden gepromoot op de homepage van de website. Naast de deals van Deal Runner verkopen ze ook andere leuke producten.

  How to Make an Online Store - eCom Tutorial

  Producten en diensten van Deal Runner

  Op de website van Deal Runner kunt u naast de leuke deals van de dag ook andere leuke deals vinden zoals home & living, Mooi & Gezond, Fashion & meer, Elektronica & Gadgets, Hobby & vrije tijd, huisdieren en als laatste intimiteit. Onder home & living kunt u producten vinden om artikelen op te bergen, gereedschappen, speelgoed, verlichting en tuinartikelen. Mocht u op zoek zijn naar leuke badkamer, slaapkamer, keuken of woonkamer artikelen dan kunt u ook hiervoor terecht bij de optie Home & Living. In de overige categorieën kunt u terecht voor laptops, pc’s, autoaccessoires, boeken, feestartikelen, sportbenodigdheden, fietsen, spelletjes en zelfs voor make-up en andere schoonheidsproducten kunt u terecht op Deal Runner.

  Verzending, garantie en betaling bij Deal Runner

  De webshop biedt verschillende betaalmogelijkheden aan, zoals iDEAL, PayPal, Mastercard, Visa en nog enkel anderen. Alle prijzen op de site zijn inclusief BTW. Mocht u toch niet helemaal tevreden zijn met uw aankoop dan heeft u 14 dagen bedenktijd. En als u echt niet tevreden bent, dan krijgt u bij Deal Runner uw geld terug. De leveringen zijn voorlopig alleen in Nederland en België. De levering bij Deal Runner kan variëren van 7 werkdagen tot maximaal 12 werkdagen. Informatie over de bezorgtijd kunt u terug vinden bij het product dat u wenst te bestellen.

  Complimenten, klachten of tips voor Deal Runner

  Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u deze gerust mailen naar de klantenservice van Deal Runner via klantenservice@dealrunner.nl. Staat er in uw kamer misschien een leuke lamp, die u via een deal bij Deal Runner heeft besteld? Laat ons en andere dan weten hoe u de producten van Deal Runner ervaarde. Vertel ons hoe de klantenservice was. Of de wachttijd echt niet langer dan 12 werkdagen deed, hoe het bedrijf om ging met klachten. Laat dit weten via ervaringensite.be.

  Nog twijfelachtig of u een leuke deal bij Deal Runner moet in slaan? Lees dan de meningen van anderen over deze voordeelwinkel.

  Deal Runner
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Deal Runner

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Deal Runner een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Deal Runner. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Deal Runner actief?

  Deal Runner is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Deal Runner gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.