ErvaringenSite

  Ervaringen Dealwizard

  Soms is het moeilijk om online of in de winkel een goede deal te vinden om toch wat geld te kunnen sparen. Het kan soms veel tijd in beslag nemen om producten te vergelijken, meerdere winkels te bezoeken en online honderden webshops af te speuren. Gelukkig zijn er bedrijven die gespecialiseerd zijn in het aanbieden van goede deals en producten met grote kortingen. Zo'n bedrijf is Dealwizard ook, je vindt er zowel dagdeals als een assortiment producten met grote kortingen.
  Je leest op ErvaringenSite alles wat klanten vinden van dit bedrijf.

  Over Dealwizard

  Dealwizard is een jong bedrijf die online actief is. Je kan er elke dag genieten van dagaanbiedingen in verschillende categorieën. Aan de hand van deze deal kan je heel wat besparen ten opzichte van andere winkels en webshops, soms wel tussen de 40% en 80%. Dealwizard doet dit door slim in te kopen en die inkoopvoordelen delen ze met hun klanten. Het is belangrijk om de site goed in de gaten te houden want soms zijn dagdeals maar 24 uur beschikbaar. Op de site van Dealwizard vind je altijd interessante dagaanbiedingen die je zeker niet wil missen maar ze bieden ook een ruim assortiment producten aan met onder andere stoelen voor je tuin, eetkamer of woonkamer en comfortabele fauteuils en bureaustoelen. Daarnaast hebben ze ook nog lampen en andere woonaccessoires. Dealwizard staat voor kwaliteit en dat begint al bij een duidelijke productomschrijving. Het bedrijf zorgt ervoor dat je zo goed mogelijk weet wat je koopt.


  Een review van één van de producten die je ook bij Dealwizard mag verwachten!

  Diensten van Dealwizard

  Als je een dagdeal besteld hebt hoef je nooit land te wachten bij Dealwizard. Het bedrijf hanteert geen lange wachttijden en meubels, woonaccessoires en lampen worden in Nederland en België binnen de 48 uur bezorgd. Bij andere producten kan het voorkomen dat je 5 werkdagen moet wachten op je bestelling. Alle bestellingen worden bezorgd via PostNL en DHL. Als je niet tevreden bent over je bestelling kan je die binnen de 14 dagen retourneren.

  Vragen of klachten over Dealwizard

  Mocht je vragen hebben voor Dealwizard of ben je ergens niet helemaal tevreden over dan kan je contact opnemen met een medewerker. Je kan het bedrijf bereiken via e-mail en de telefoon van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 17 uur. Je kan ze ook altijd bereiken via de post door een brief te sturen naar hun kantoor in Amsterdam.

  Schrijf ook een review!
  Potentiële klanten weten graag wat de ervaring is van huidige klanten met een bedrijf zodat ze weten wat ze mogen verwachten van het aanbod en vooral de service. Heb je al eens besteld bij Dealwizard of te maken gehad met de klantendienst? Schrijf dan zeker een review, zo help je anderen!

  Op ErvaringenSite vind je nog honderden bedrijven zodat ook jij reviews kan opzoeken voor je een bestelling plaatst bij een bedrijf die je niet zo goed kent.

  Dealwizard
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  4
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4
  Service
  rating
  4
  Prijs
  rating
  4
  Leveren
  rating
  4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Dekbed

  Bestelling gedaan, netjes betaald, bevestiging ontvangen, maar tot op heden niets geleverd gekregen! Ze zijn telefonisch niet bereikbaar en e-mailberichten worden ook niet beantwoordt. Totale onbetrouwbare site/website! BESTEL HIER NIETS!!!

  Door: Bibi24-11-2019
  Bibi27-11-2019

  -11-2019 Ik heb vandaag na enige e-mails, telefoontjes en contact gegevens achterhalen via betaal site Mollie Payments, contact gelegd met de eigenaar. Na enig speurwerk bleek mijn pakket nooit bij pakketdienst GLS in behandeling te zijn genomen. Ik heb mijn levering uiteindelijk vandaag ontvangen! Eind goed al goed.

  Chantal29-04-2020

  Ik heb ook wat besteld maar nooit ontvangen terwijl erbij staat afgerond. Is dit een oplichtings site. Bestel nooooooit meer

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Schrijf zelf een review over Dealwizard

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Dealwizard een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Dealwizard. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Dealwizard actief?

  Dealwizard is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen, Kantoor, hobby & feest, Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Dealwizard gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.