ErvaringenSite

  Ervaringen Decovry

  Houd jij van design- en lifestyleproducten? En vind jij het heerlijk om nieuwe design- en decoratieartikelen te ontdekken? Wellicht is de webshop van DECOVRY dan wel een interessante plek voor jou! DECOVRY is namelijk online aanbieder van design- en lifestyle producten. Het bedrijf heeft een permanente online shop, maar daarnaast worden er ook dagelijks tijdelijke verkopen gelanceerd. Dit houdt in dat je gedurende een periode van 2 weken unieke designeritems tegen redelijke prijzen kunt kopen. DECOVRY werkt namelijk samen met een aantal designers, waardoor je als eerste toegang krijgt tot een unieke selectie items. Maar hoe kom je er nou achter of DECOVRY betrouwbaar genoeg is? Wat de kwaliteit van de producten van DECOVRY is? Wat voorgaande klanten over DECOVRY te zeggen hebben? En wat je van de klantenservice van DECOVRY kunt verwachten? Voor de antwoorden op deze vragen ben je bij ErvaringenSiteaan het juiste adres. Op deze pagina hebben wij namelijk informatie, reviews en beoordelingen over DECOVRY voor jou op een rijtje gezet, zodat jij je kunt inlezen in het bedrijf. Op die manier kun je uiteindelijk een weloverwogen keuze maken. Heb je zelf al wel eens iets op de webshop van DECOVRY besteld? Dan zouden wij het erg op prijs stellen als jij jouw review over het bedrijf op deze pagina zou willen achterlaten.

  Over DECOVRY

  DECOVRY is in 2011 opgericht door Carole Meert. Ze geeft aan dat het bij DECOVRY draait om het ontdekken en het zoeken naar nieuwe ontwerpen. Het op zoek gaan naar authentieke en duurzame producten met een bijzonder verhaal en producten die gemaakt zijn door bijzondere mensen. Zo vind je op de webshop van DECOVRY producten voor zowel binnen als buiten. Van decoratie, design en textiel tot aan klein meubilair, kunst en kinderartikelen.

  Het doel van DECOVRY is om het avontuur en de drang om te ontdekken te delen met haar leden. Dit doen zij bijvoorbeeld door mensen regelmatig te verrassen met nieuwe design- en lifestyleproducten. Veel van deze items zijn handgemaakt van duurzame of natuurlijke materialen.

  Dad's First Online Shop | Friday Night Dinner

  De producten van DECOVRY

  Op de webshop van DECOVRY vind je een tabblad met huidige sales. Dit zijn de tijdelijke, nieuwe en unieke verkopen die voor 2 weken op de webshop van DECOVRY worden weergegeven. Wanneer je een item uit de tijdelijke verkopen bestelt, zal DECOVRY dit item na afloop van de verkoop voor je bestellen bij de desbetreffende designer. Hierdoor ontvang je korting. Daarnaast heeft DECOVRY ook een permanente shop. Dit assortiment is onderverdeeld in de categorieën decoratie & accessoires, meubels, interieurverlichting, tafel & keuken, bed & bad, fashion & lifestyle en tuin, terras & outdoor.

  DECOVRY & contact opnemen

  Wil jij graag op de hoogte worden gehouden van updates? Dan kun je DECOVRY volgen op de social media kanalen Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Bij vragen kun je de veelgestelde vragen pagina op de website raadplegen of contact opnemen met de klantenservice van DECOVRY door gebruik te maken van de live chatfunctie of een e-mail te sturen naar contact@decovry.com.

  Klachten, Complimenten en Tips voor DECOVRY

  Heb jij wel eens een bestelling geplaatst op de webshop van DECOVRY? Dan stellen wij het zeer op prijs als jij jouw ervaring met deze webshop met ons wilt delen. Wat vind jij van de producten van DECOVRY? Wat is de kwaliteit van de producten? Laat jouw mening achter op ErvaringenSite en help hiermee anderen met het verzamelen van designer items.

  Decovry
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Decovry

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Decovry een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Decovry. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Decovry actief?

  Decovry is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Decovry gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.