ErvaringenSite

  Ervaringen deHoreca Bazaar

  Als je een feest of evenement organiseert dan wil je natuurlijk dat iedereen die komt het naar zijn zin heeft. Om voor extra sfeer te zorgen kun je bij diverse bedrijven terecht om feestartikelen aan te schaffen. Maar waar krijg je het meeste waar voor je geld en waar krijg je de beste service? Vertrouw daarvoor op de meningen van andere klanten die hun ervaringen delen in de reviews die zij op onze website geplaatst hebben. Aan de hand van de informatie die zij daar beschrijven kom je meer te weten over de voor- en nadelen die al deze bedrijven te bieden hebben. Je kunt zodoende makkelijker een gedegen beslissing nemen waar je de producten die je zoekt kunt bestellen om er zeker van te zijn dat jouw feest ook echt een feest wordt.

  Over deHoreca Bazaar

  De Horeca Bazaar werd in 2014 opgericht omdat de bedenkers ervan erachter waren gekomen dat er een grote vraag was naar sfeerartikelen en merchandise op festivals en soortgelijke evenementen. Deze website is eigendom van Brego Entertainment Group Bv uit Liempde in Nederland. Dit bedrijf begon haar bestaan als onderdeel van een festivalorganisator en uitbater van een horecazaak. De focus kwam echter steeds meer te liggen op het verkopen van feestartikelen op websites. Voor vragen over de producten die op de site van deHoreca Bazaar worden aangeboden kun je contact opnemen met de klantenservice. De medewerkers daar zijn telefonisch, per e-mail en per whatsapp bereikbaar. Verder worden er regelmatig blogs gepubliceerd over producten en evenementen.

  LUSH ONLINE SHOP WITH ME + lush giveaway!

  De producten van deHoreca Bazaar

  Particulieren en zakelijke klanten hebben een grote keuze aan feestartikelen om een evenement of feest op te vrolijken. Zo worden er onder andere kunststof glazen, verf die in het donker oplicht, merchandise, lampionnen en confettikanonnen aangeboden. Verder zijn er onlangs ijsfonteinen, gloeisticks en bierpullen aan het assortiment toegevoegd. Als je voor 16.00 uur besteld krijg je de bestelde producten al de volgende dag in België en Nederland geleverd. Zendingen van meer dan €75 worden gratis in Nederland bezorgd, in België is dat boven de €150. Je kunt een bestelling veilig plaatsen en betalen met onder andere PayPal, creditcard en iDeal of Bancontact. Toch niet tevreden met de bestelde producten, of is je evenement afgezegd? DeHoreca Bazaar hanteert een retourbeleid van 14 dagen, gedurende die tijd kun je zonder problemen de artikelen terugsturen.

  Reviews over deHoreca Bazaar

  Wil jij jouw ervaring bij deze online shop met andere consumenten delen? Wacht dan niet langer en publiceer een review op onze website. Al je nog twijfelt of je dat wel moet doen dan mag je weten dat reviews tegenwoordig dé manier zijn waarop klanten elkaar informeren over de kwaliteit en service die websites te bieden hebben. Daarom is jouw beoordeling voor andere klanten zo belangrijk. Zij gebruiken die namelijk om een beter inzicht te krijgen in de werkwijze van deHoreca Bazaar. Alleen op die manier komen zij te weten of deze webshop hen de service zal kunnen bieden die ze zoeken. Jouw bijdrage wordt nu al op prijs gesteld!

  deHoreca Bazaar
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over deHoreca Bazaar

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is deHoreca Bazaar een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over deHoreca Bazaar. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is deHoreca Bazaar actief?

  deHoreca Bazaar is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kantoor, hobby & feest

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van deHoreca Bazaar gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.