Dekoria

Alle reviews

Dekoria

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

S
Sharlene van Diepen
Ik heb voor deze website gekozen omdat het lekker goedkoop was. Voor deze prijs is de kwaliteit zeker niet slecht! De gordijn past perfect op maat en was er binnen 5 dagen en blindeert mijn slaapka...Lees verder

Alle reviews (1)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vouwgordijn Pavda

  Ik heb voor deze website gekozen omdat het lekker goedkoop was. Voor deze prijs is de kwaliteit zeker niet slecht! De gordijn past perfect op maat en was er binnen 5 dagen en blindeert mijn slaapkamer op een complete manier, ik hoef niet wakker te worden met de zon! De stof voelt fijn aan en lijkt van goede kwaliteit te zijn. Ook het rol mechanisme werkt soepel. Ik moet wel nog even zien hoe het gordijn er over een jaartje uitziet!
  Ik raad deze site aan iedereen aan want ik zou zo weer een gordijn of ander product bij dekoria bestellen!

  hs=8bb1edf7bed08d80872c87fcca15b10f<div style="display:none;">


Anderen bekeken ook

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

websa

1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

Loungeset.be merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

Loungeset.be

1 reviews

Let op en lees hier eerst wat anderen over dit bedrijf vertellen. Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijg...

Lampentotaal merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

Lampentotaal

2 reviews

Waarom zou ik kopen bij lampentotaal.be? Lampentotaal.be valt in de categorie online shoppen woonwinkel. Het is een online shop waar je vele versch...

Lichtdiscounter merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

Lichtdiscounter

1 reviews

Ongekend! Wat anderen zeggen over Lichtdiscounter.be! Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijgen van de ve...

Dekoria

Wat zeggen anderen over dit bedrijf? Dekoria.be, lees de meningen van anderen op onze site. Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening over dit bedrijf. Het is goed om te laten zien aan iedereen wat jij van ze vindt en hoe jij over ze denkt. Op ErvaringenSite kun je jouw positieve of negatieve feedback en review achterlaten om zo een ander te helpen met wat je van dit bedrijf vindt. Het is heerlijk om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Voor iemand welke nog niet zoveel ervaring heeft met dit bedrijf is het natuurlijk heerlijk om een mening van een ander te lezen om zo een beter beeld te krijgen van dit bedrijf. Het is ook een vorm van amusement!

Over Dekoria.be
Het bedrijf is al meer dan twintig jaar actief binnen de textielbranche en houdt zich bezig met het inrichten van leef ruimten. Het is mogelijk om op het werk en ook in huis het interieur nog mooier te maken. Het assortiment bestaat uit een selectie van zeer hoogwaardige producten. Het assortiment kent meer dan 500 designs en er zijn meer dan 50.000 producten. Het is ook mogelijk om online zelf ontwerper te worden. Alles wordt goed nagekeken en dan uitgeleverd en per post verzonden.  Er zijn zelfgemaakte gordijnen, vouwgordijnen en tafelkleden.

De producten van Dekoria.be
Er is een ruim aanbod van producten bij Dekoria.be. Natuurlijk is er altijd maatwerk nodig. Daarnaast zijn er gordijnen, vouwgordijnen, ikea materialen., hoezen, kussens, dekens, keukenartikelen, woonaccessoires en ook volop verschillende meubels. 

Klachten, tips en complimenten over Dekoria.be
Ben je ergens niet tevreden over of heb je een klacht? Dan is het goed om een klacht in te dienen. Vervolgens kun je actie laten ondernemen om de klacht uit de wereld te verhelpen. Iets wat natuurlijk belangrijk is voor zowel het bedrijf Dekoria.be, als voor de persoon met de klacht! Toch?!

Heb jij ervaring met Dekoria.be? 
Kies jij er ook voor om je mening te delen over bedrijven op Nederlanreview.be? We zien graag wat jij van hun vindt en lezen graag jouw positieve of negatieve review op deze website. Al vast hartelijk bedankt! 

 

Wat zeggen anderen over dit bedrijf? Dekoria.be, lees de meningen van anderen op onze site. Lees ervaringen & beoordelingen op ErvaringenSite!