DeSexShop.be

Alle reviews

DeSexShop.be

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

K
K. Luiken
Ik ben al een paar jaar vrijgezel na de scheiding van mijn man en was wel weer eens toe aan een beetje vermaak. Heb daarom een heerlijk speeltje besteld bij De Sex Shop waar ik mijzelf lekker mee k...Lees verder

Alle reviews (1)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Heerlijke speeltje van De Sex Shop

  Ik ben al een paar jaar vrijgezel na de scheiding van mijn man en was wel weer eens toe aan een beetje vermaak. Heb daarom een heerlijk speeltje besteld bij De Sex Shop waar ik mijzelf lekker mee kan verwennen. Ik heb hem slechts een paar weken, maar hij wordt bijna elke dag wel even gebruikt. Wanneer mijn kinderen van huis zijn maakt hij zelfs behoorlijk wat overuren .


Anderen bekeken ook

Skala merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten

Skala

2 reviews

Skala: Ervaringen Full HD Smart TVs, Apple iMacs, hybride gazelles… voor een paar tientjes. Te mooi om waar te zijn of gewoon een hele goed...

Christine Le Duc merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten

Christine Le Duc

9 reviews

Wat zeggen anderen van Cristine le duc? Er zijn volop verschillende meningen over Cristine le duc. Het is niet vreemd, aangezien het een bedrijf is...

TomTom merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

TomTom

6 reviews

TomTom: Ervaringen ‘Probeer om te keren. Probeer om te keren. Probeer om te keren. Herberekenen. Herberekenen. Herberekenen.’ Gè...

ProbeerNu.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Voordeel & Winnen producten

ProbeerNu.nl

11 reviews

ProbeerNu.be: Ervaringen Voordat je jarenlang vast zit aan een tijdschrift waar je vervolgens maar zelden in bladert, doe je er goed aan om een pr...

DeSexShop.be

Wat?? Het is goed om dit te lezen. Ontdek alles over dit bedrijf. Desexshop.be  laat natuurlijk weinig aan de verbeelding over. Het is een online shop en een online sexshop. Je kunt er tal van erotiek producten kopen. Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening over dit bedrijf. Het is goed om te laten zien aan iedereen wat jij van ze vindt en hoe jij over ze denkt. Op ErvaringenSite kun je jouw positieve of negatieve feedback en review achterlaten om zo een ander te helpen met wat je van Desexshop.be  vindt. Het is heerlijk om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Voor iemand welke nog niet zoveel ervaring heeft met Desexshop.be  is het natuurlijk heerlijk om een mening van een ander te lezen om zo een beter beeld te krijgen van Desexshop.be  . Het is heerlijk en goed om hier gebruik van te maken. 

Over desexshop.be
De SexShop is deel van de EDC Retail groep. Het is een bedrijf wat in 2004 is opgericht door de heer Idema. Het is begonnen als een eenmanszaak en nu een grote online erotiek zaak. Je kunt er meer dan 8000 verschillende erotische artikelen bestellen en krijgen. Het is een ware snoepwinkel voor de volwassen man of vrouw. 

Service is zeer belangrijk bij de SexShop. Je kunt gemakkelijk je bestellingen via iDeal afrekenen. Ze waren trouwens de eerste online erotiekshop welke dit in 2005 al mogelijk maakte. Ze zijn door de jaren heen vanuit een garage naar een groot bedrijfspand verhuisd met meerdere personeelsleden in dienst. 

Desexshop.be  heeft een ruim aanbod van erotische artikelen voor de man en de vrouw. Het is mooi om te zien welke mooie artikelen er allemaal zijn. Desexshop.be   is een shop welke op een anonieme manier je bestellingen bezorgd. Je kunt ze ook laten bezorgen bij een Kiala Punt in België of een PostNl afhaalpuntje (ook wel pakjegemak genoemd). Natuurlijk kun je het ook gewoon thuis krijgen. Het pakketje kun je online tracken en volgen. Het is ook mogelijk om je pakketje in Veendam af te halen. 

Diensten van desexshop.be
Desexshop.be biedt verschillende erotische artikelen aan. Denk hierbij aan sexy lingerie voor de man en de vrouw en ook erotische toys, hupmiddelen en attributen. Het is mooi om te zien wat er allemaal mogelijk is op dit gebied. 

Klachten, complimenten en tips voor en over desexshop.be
Je kunt de artikelen binnen 14 dagen ruilen of terugzenden naar de SexShop. Dit gebeurt allemaal volgens de wettelijke regels. Hygiëne is hierbij wel een punt. Niet alle artikelen kunnen retour gezonden worden. Het is ook zo in de wet geregeld. 

Natuurlijk krijg je ook een garantie op de producten. 
Daarnaast kun je altijd een klacht of opmerking per mail, per post of via de telefoon kenbaar maken. Het is dan mogelijk voor hun om alleen maar tevreden klanten te hebben. 

Jouw Mening over desexshop.be
Waarom zou ook jij niet je mening geven over dit bedrijf? Het is goed om anderen te helpen en om te laten zien wat jij van hun vindt. Een goede of slechte review is van harte welkom op ErvaringenSite. Je helpt er vele mensen mee! 

 

Klanten vertellen hoe het bestellen ging. Anoniem en betrouwbaar? Ontdek alles over dit bedrijf en lees ervaringen en beoordelingen op ErvaringenSite