ErvaringenSite

  Ervaringen Deurbeslagdirect.nl

  Met de juiste finishing touch, creëert men een deur of raam welke een echte blikvanger is in het huis. Denk maar aan mooie deurkrukken en fraai afgewerkte raamhendels. Naast een mooie uitstraling is vooral de beveiliging van de buitendeuren een must. Waar kan men online terecht voor de winkel met het juiste assortiment aan deur-, raam- en veiligheidsbeslagen? En ook van de correcte informatieworden voorzien bij de aankoop van de artikelen? ErvaringenSite ging voor u op pad en stelt met haar reviews, op haar website, mensen in staat een goede keuze te maken bij de aankoop van de deur en raam artikelen. Bekijk hier de reviews!

  Over Deurbeslagdirect.nl
  Oprichter van Deurbeslagdirect.nl, Siebe ten Hulscher, is meer dan 20 jaar gespecialiseerd intotaaloplossingen voordeur-, meubel-, raam- en veiligheidsbeslag en fraaie interieuritems. Klanten kunnen er terecht voor artikelen uit hun voorraad collectie aan veiligheidsproducten en de PKVW-expert staat klaar om hen te voorzien van veiligheidsadvies op maat. De hulp wordt geboden in het geven van de finishing touch van elke woning. De veiligheidsproducten hebben een SKG-keurmerk (SKG 2 sterren of SKG 3 sterren).

  Producten en diensten van Deurbeslagdirect.nl
  In de onlineshop van Binnendeurbeslag kan men terecht voor diverse finishing deur artikelen voor elk interieur. Te noemen valt de collectie deurkrukken in praktische lifestyles die aansluiten bij woontrends en stijlen. Bijvoorbeeld de industriële deurkrukken, jaren 30 ton-model deurklink, zwart deurbeslag en moderne ontwerp krukken, schuifdeursystemen en accessoires zoals schuifdeurkommen, kleinere onderdelen zoals deurstoppers en taatsscharnieren. Voor veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging wordt men verwezen naar het assortiment bestaand uit cilinder, insteeksloten veiligheidsgarnituren. De massieve veiligheidsproducten zijn leverbaar als veiligheidsschild en veiligheidsrozet, desgewenst met antikerntrekbeslag. Kies bijvoorbeeld voor zwart veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging als veilige en blikvanger optie voor de voordeur. Er zijn diverse hang- en sluitwerk beschikbaar van onder andere de merken Ten Hulscher, Mandelli, AXA, Dulimex, Hettich en TopEmaille. Het zwarte deurklink assortiment bestaand uit zwarte deurkrukken, handgrepen en zwarte deurknoppen zijn vervaardigd van GPF-bouwbeslag, waardoor ze jarenlang kleurvast zijn en zijn bovendien weersbestendig.

  Complimenten, klachten en tips voor Deurbeslagdirect.nl
  Naast een assortiment van artikelen van A-merken in de shops, vindt men het laatste nieuws uit de wereld van hang- en sluitwerk. De bestelde voorraadartikelen worden al na één werkdag thuis bezorgd. Alle prijzen in de shops zijn inclusief BTW. Het bedrijf biedt ook soepele garantievoorwaarden. De klant mag gebruik maken van de 100 dagen retourrecht en servicen is zes dagen in de week mogelijk. Betalen kan via alle bekende betaalmethoden.

  Heeft u echt ook die ervaring dat Deurbeslag.nl de totaaloplossing is als het gaat om deuren, ramen en meubels? Hoe was de dienstverlening? Zijn het werkelijk PKVW-experts die u te woord hebben gestaan en voorzien van advies over de aangeboden artikelen? Was het veiligheidsadvies op maat en duidelijk? Hoe vindt u haar klantenservice? Laat ons het weten door simpelweg uw compliment of klacht te deponeren op onze website!

  Bent u geïnteresseerd in de reviews van Deurbeslag.nl, haar service en producten? Lees dan hier op ErvaringenSite de reacties van anderen!

  How to Start An Online Store In 6 Simple Steps

  Deurbeslagdirect.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Deurbeslagdirect.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Deurbeslagdirect.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Deurbeslagdirect.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Deurbeslagdirect.nl actief?

  Deurbeslagdirect.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Deurbeslagdirect.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.