DMlights review: lees of DMlights betrouwbaar is!

DMlights review: lees of DMlights betrouwbaar is!
Online shop

Als u op zoek bent naar nieuwe verlichting voor uw huis, dan heeft u vast wel eens van DMlights gehoord. DMlights is een van de online winkels die gespecialiseerd is in de voorlichting over en verkoop van verlichting. Maar is DMlights betrouwbaar? In dit artikel gaan we dieper in op de ervaringen van klanten met deze leverancier. Aan de hand van de reviews en ervaringen die consumenten hebben achtergelaten op ErvaringenSite geven we antwoord op deze en andere vragen.

DMlights be

Elektriciteit Paul de Meutter CV, het bedrijf deze webshop biedt de producten die online geleverd kunnen worden ook aan in een eigen dmlights showroom. Als u in de buurt van Heist-op-den-Berg woont, dan kunt u een bezoek brengen aan deze DMlights winkel. Hier kunt u de aangeboden verlichting, installatiematerialen en accessoires bekijken en uitproberen voordat u ze aanschaft. Voor mensen die te ver weg wonen is er de online shop van DMlights Heist die 24 uur per dag geopend is en het grootste deel van de op voorraad zijnde artikelen binnen twee werkdagen kan bezorgen.

DMlights heist op den berg

De DMlights winkel in Heist-op-den-Berg is de plek waar u moet zijn als u persoonlijk advies wilt ontvangen en de aangeboden verlichting en accessoires direct mee wilt nemen. In deze showroom staan de medewerkers u graag te woord om u uit te leggen welk soort verlichting het beste bij uw wensen en interieur past. De producten die de medewerkers u adviseren zijn van bekende merken zoals Flos, Philips en Kartell.

DMlights contact

Als u vragen heeft over de producten of uw bestelling, dan kunt u daarvoor contact opnemen met DMlights. Het bedrijf is daarvoor op alle dagen van de week behalve zondag bereikbaar. U kunt gebruik maken van het telefoonnummer 015 25 76 68 of een e-mail sturen via het contactformulier. Als u een bezoek wilt brengen aan de winkel dan kunt u terecht op het dmlights adres: Industriepark 13B, 2220 Heist-op-den-Berg, België. Net zoals vele andere bedrijven is ook dit bedrijf te volgen via Facebook of Instagram. Daar wordt u onder andere op de hoogte gehouden van nieuwe producten en aanbiedingen. Ook kunt u er reageren op berichten en contact opnemen met de medewerkers als dat via de telefoon of e-mail niet lukt.

DMlights reviews

Als we kijken naar de ervaringen van klanten met DMlights, dan zijn de meeste reviews positief. Klanten zijn over het algemeen erg tevreden over de kwaliteit van de producten en de service van DMlights online. Er zijn echter ook enkele negatieve dmlights reviews te vinden, waarin klanten klagen over de levering en de klantenservice van deze onderneming. Als u op zoek bent naar de diverse reviews over DMlights die klanten gepubliceerd hebben, dan kunt u een kijkje nemen op ErvaringenSite. Hier vindt u hun ervaringen met onder meer de bezorging en retour opties en kunt u zien wat zij in het algemeen van het bedrijf vinden. Mocht u in de gelegenheid zijn een recensies achter te willen laten dan kan dat, op die manier helpt u andere klanten bij het maken van hun beslissing.

Op zoek naar andere bedrijven voor thuis?

Als u op zoek bent naar andere webshops die producten voor in en om het huis verkopen, dan kunt u bijvoorbeeld eens kijken bij Emma Matras. Behalve de juiste verlichting in de slaapkamer is ook een goed matras van belang voor een goede nachtrust. In de emma matras reviews vindt u de reacties op de producten en service van deze online winkel. Voor artikelen in de tuin kunt u dan weer terecht bij Kees Smit Tuinmeubelen. Dit bedrijf heeft een uitgebreid assortiment aan tuinmeubelen en accessoires voor in de tuin aan die leuk te combineren zijn met de verlichting van dmlights.

Kort samengevat

Door te kiezen voor betrouwbare online shopping winkels kunt u er voor zorgen dat uw shopping ervaring van het moment van bestellen tot het tijdstip van bezorgen positief is en zal blijven. Dmlights gaat zelf nog verder door 30 dagen retourbeleid aan te bieden. Op die manier kunt u zich gedurende een maand laten overtuigen door de bezorgde producten en mocht u toch niet tevreden zijn dan stuurt u ze gewoon zonder opgave van reden terug. Kan het nog makkelijker?

Meer Online shop