ErvaringenSite

  Ervaringen Dodax.nl

  Tegenwoordig is het erg gemakkelijk om gewoon lekker thuis te blijven. Steeds meer mensen werken van huis uit, en je kunt op elk moment van de dag eten bestellen en het laten afleveren aan je drempel. Wat een tijd om te leven! Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk om het online te kopen en te laten leveren bij jou thuis. Omdat de vraag zo sterk is gestegen, is het aanbod ook enorm toegenomen. Dodax is een online webshop voor een heleboel zaken die je nodig hebt in je huis. Maar hoe weet je nu of een online webshop betrouwbaar is? Er kan immers zoveel mislopen in het proces! Een fout in de bestelling, vertraging, defecte producten, enzovoort. Als je ook iets wil aankopen bij Dodax, moet je zeker op ErvaringenSite de reviews van klanten van Dodax lezen. Zo kom je erachter wat de ervaringen van andere mensen zijn met deze online webshop, en kun je een goed oordeel vormen.

  Over Dodax.nl
  Dodax.nl is een Nederlandse tak van een Zwitsers bedrijf, Dodax AG. Dodax is vooral actief in het online verkopen van allerlei goederen. Dodax is ook actief in Italië, Spanje, Oostenrijk, Japan, Frankrijk, Canada, Verenigd Koninkrijk, Zwitserland, Duitsland en Polen. Het hoofdbedrijf werd opgericht in 2009. Dodax.nl is gevestigd in Nijmegen.

  Producten en diensten van Dodax.nl
  Dodax.nl heeft een online webshop op hun website, waar je allerlei producten en goederen kan kopen. De categorieën waarin ze vooral actief zijn, bestaan onder andere uit: Muziek (CDs, LPs, DVDs, zelfs Cassettes), Film & TV producties (vooral DVDs en Blu-Ray discs, in bijna twintig talen), Boeken, Audioboeken & Kalenders (boeken, kaartjes, tijdschriften, enzovoort, in een paar dozijn talen) en Elektronica (kabels, adapters, telefoons, HDDs, Notebooks).

  Alle bestellingen zijn gratis

  (geen minimale bestelgrootte) en worden verzonden zonder bijkomende kosten. Je kan betalen met allerlei kredietkaarten zoals American Express, Discover, JCB, Maestro, MasterCard en VISA. Ook iDeal en Paypal zijn mogelijk. Bestellingen bij Dodax zijn bindend en de ontvanger is tot afname verplicht, maar je kunt wel beroep doen op het herroepingsrecht van 14 dagen, zonder opgave van redenen.

  Naast de bovenstaande categorieën kun je op de webshop van Dodax ook terecht voor allerlei Speelgoed, Videogames en Dierbenodigdheden. Tot slot hebben ze ook producten op het vlak van Beauty & Gezondheidszorg, Leven & Huishouden, Doe-het-zelf & Tuin, Kantoor & School, Baby & Kind en Sport & Vrije tijd.

  Klachten, complimenten en tips voor Dodax.nl
  Omdat het aanbod bij Dodax zo uitgebreid is, kan het altijd voorvallen dat er problemen worden ondervonden door klanten. Je product kan beschadigd toekomen, het kan er anders uitzien dan op de foto op de site, je kunt wekenlang moeten wachten op je pakje, je kunt het niet retour zenden, de betaling lukt niet, enzovoort. Al deze factoren zijn belangrijk en hier moet je rekening mee houden. Heb je zelf al eens iets gekocht met Dodax.nl? Dan horen we er graag over. Vertel ons wat je van dit bedrijf denkt, en deel al je ervaringen met andere mensen. Dan is het voor hen gemakkelijker om te zien of Dodax iets voor hen is of niet!

  ONLINE SHOP OHNE STARTKAPITAL - GELD VERDIENEN MIT DROPSHIPPING

  Dodax.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Dodax.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Dodax.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Dodax.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Dodax.nl actief?

  Dodax.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby, Wonen, Kantoor, hobby & feest, Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Dodax.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.