ErvaringenSite

  Ervaringen Doebie.nl

  Wil je een koopje doen en zoek je een nieuwe aanwinst voor in huis? Wil je iedere dag leuke artikelen kunnen scoren tegen spotprijzen en daarvoor je huis niet moeten verlaten? Dan moet je bij Doebie.nl zijn! Je vindt er iedere dag een leuke deal! Wat klanten vinden van het aanbod en de service van Doebie.nl lees je hier op ErvaringenSite!
  Heb je zelf al ervaring met Doebie.nl? Laat dan zeker een reactie achter op deze pagina! Zo help je anderen bij het maken van een beslissing en dan weten ze meteen wat ze mogen verwachten van Doebie.nl!

  Over Doebie.nl

  Doebie.nl is net zoals Deals For Women en Deals For Men onderdeel van TrendZ Europe B.V. De site heeft dagelijks een andere deal online staan dus check regelmatig om geen leuke deal te missen! Iedere dag vind je er dus andere producten die met grote kortingen worden aangeboden. Als je op werkdagen besteld voor 12 uur dan wordt die dezelfde dag nog verzonden zodat je die de dag erna al in huis hebt! Alles wordt veilig verzonden naar het adres dat je hebt opgegeven tijdens de bestelling. Alle producten worden aangeboden met maximale kortingen. Als je een vraag hebt kan je gemakkelijk contact met ze opnemen. Op Doebie.nl kan je gemakkelijk en veilig betalen met heel wat betaalmogelijkheden waaronder onder andere iDeal, Visa, MasterCard, Moestro, PayPal, Bancontact/ Mister Cash en nog heel veel meer.


  Misschien vind je op Doebie.nl wel een tuinkabouter? 

  Vragen of klachten voor Doebie.nl

  Heb je vragen of een klacht over Doebie.nl? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via e-mail, de telefoon of de post. Doebie.nl heeft ook een FAQ waar alle vaak gestelde vragen vermeld worden, misschien vind je hier wel het antwoord dat je zoekt!

  Schrijf je eigen revew!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Doebie.nl? Heb je er leuke producten kunnen kopen tegen een schappelijke prijs? Hebben ze je er goed geholpen? Hoe snel had je de levering in huis? Laat het weten in de reviews! Potentiële klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van de kwaliteit en de service van Doebie.nl Op die manier help je anderen bij het maken van een beslissing!

  Ben je van plan om een bestelling te plaatsen bij Doebie.nl? Lees dan zeker enkele van de betrouwbare reviews op ErvaringenSite! Op de site vind je betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om een aankoop te doen bij een bedrijf dat je niet zo goed kent? Of wil je een reis boeken bij een organisatie waar je nog nooit van gehoord hebt? Zoek het dan eerst even ervaringen op, op ErvaringenSite!

  Doebie.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  2
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  2
  Leveren
  rating
  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Betaalde producten niet ontvangen

  Super slecht

  Door: Maaike Doller15-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  waspoeder

  Bestelling geplaatst en betaald en dan geen levering...
  Gene enkele mogelijkheid tot contact-name: chat steeds offline, telefonisch antwoordapparaat, geen pagina's
  volgens mij MALAFIDE site...

  Door: Tom Leyssen21-01-2020
  Maaike Doller15-05-2020

  Niks ontvangen wel betaald en ook geen geld terug plus je kunt ze op geen enkele mogelijkheid spreken .

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over Doebie.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Doebie.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Doebie.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Doebie.nl actief?

  Doebie.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voordeel & Winnen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Doebie.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.