ErvaringenSite

  Ervaringen Dorsoo

  Last van rugproblemen? Of ben je gewoon op zoek naar de beste slaapervaring? Kijk eens bij Dorsoo, ze bieden een speciale matras en lattenbodem aan om je van je rugklachten af te helpen. Wat klanten vinden van het aanbod en de service van Dorsoo lees je hier, op ErvaringenSite.
  Zelf ervaring met Dorsoo? Laat dan een reactie achter op deze pagina, zo help je anderen bij het nemen van een beslissing.

  Over Dorsoo

  Dorsoo is een Belgisch bedrijf die bedden produceert om mensen van hun rugklachten af te helpen, het is dus een fabrikant van unieke slaapoplossingen met een eigen winkelnetwerk zodat je de bedden zelf kan uittesten. Dorsoo beheert alles van productie tot levering en heeft een team van enthousiaste medewerkers ter beschikking. Dorsoo werd in 2000 opgericht als zustermaatschappij van Handi-Move, een bedrijf die gespecialiseerd is in rugvriendelijke tilsystemen om rolstoelpatiënten mobieler te maken en hun zorgverleners rugsparend te laten werken.


  Ontdek de slaapsystemen van Dorsoo!

  Diensten van Dorsoo

  80% van volwassenen heeft last van rugpijn en dit komt vaak door langdurig te zitten, tillen of intensief te sporten. Een goede nachtrust en de juiste slaaphouding zijn cruciaal voor het goed herstel van de rug, daarvoor biedt Dorsoo dé oplossing. Dorsoo heeft lattenbodems met hydraulische pompjes die zich aanpassen aan je slaaphouding. Het bedrijf biedt ook luchtdoorlatende matrassen aan voor een optimale slaapervaring.

  Klachten of vragen voor Dorsoo

  Heb je vragen of een klacht over Dorsoo? Neem dan zeker contact op met de klantendienst ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via de telefoon en via een online contactformulier. Je kan natuurlijk ook altijd langsgaan in één van de winkels bij jou in de buurt. Dorsoo heeft ook een uitgebreide FAQ met heel wat veelgestelde vragen. Misschien wordt jouw vraag hier wel beantwoord.

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Dorsoo? Zijn al je rugklachten verdwenen? Is je nachtrust verbeterd? Laat het weten in de reviews! Potentiële klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van Dorsoo. Zo help je hen bij het maken van een beslissing!

  Ben je van plan om je nieuwe matras te bestellen bij Dorsoo? Lees dan zeker enkele van de reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  Dorsoo
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Dorsoo

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Dorsoo een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Dorsoo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Dorsoo actief?

  Dorsoo is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Dorsoo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.