ErvaringenSite

  Ervaringen Douche Concurrent

  Natuurlijk wil jij een mooie badkamer waar je jezelf even helemaal kunt terugtrekken om goed voor jezelf te kunnen zorgen. Nou is het zo dat niet iedere badkamerspecialist even betrouwbaar is. Mocht je dus naar een shop als Douche Concurrent gaan, dan wil je misschien eerst meer over deze badkamerwinkel weten. Want wat zal de kwaliteit van hun toiletten zijn? Zullen hun spiegels wel helder genoeg zijn? Hoe lang zal het duren voor jouw nieuwe bad of douche door de bezorgservice van Douche Concurrent wordt bezorgd? En wat zal de klantenservice van Douche Concurrent te zeggen als er iets mis is met je radiator? Hierover kunnen voornamelijk klanten van Douche Concurrent je meer vertellen. Lees hun reviews om een idee te krijgen van hoe het er echt bij Douche Concurrent aan toegaat. Hun ervaringen, meningen, beoordelingen en cijfers zullen je een goed beeld van Douche Concurrent kunnen geven.

  Over Douche Concurrent

  Douche Concurrent is een webshop die badkamerartikelen aanbiedt. Het bedrijf is opgericht in 2009. Drie studenten genaamd Nesim, Yngwie en Engin kregen toen de ambitie om een eigen badkameronderneming te starten. Het begin was moeilijk, maar nu hebben ze een ruim assortiment producten. Je kunt bij hen terecht voor een groot assortiment douches. Hieronder vallen inloopdouches, douchewanden, gesloten douchecabines, vierkante douchecabines, douchearmen, regendouches, doucheschermen, douchekranen en nog veel meer. Je kunt de douche afsluiten met een vouwdeur, schuifdeur, pendeldeur, draaideur enzovoort. Je kunt ook kiezen voor een echte stoomcabine. Deze zijn zowel met als zonder bad verkrijgbaar. Natuurlijk zijn die baden ook los te koop/ Er zijn hoekbaden, zitbaden, vrijstaande baden, bubbelbaden en meer. En als je wilt kun je ook nog een whirlpool laten toevoegen. Hun categorie badkamermeubelen bestaat uit badkamerkasten, wastafelonderkasten, toiletmeubels, ophangmeubels, toiletfontijnen, afvoerpluggen, wastafelbladen en ladekasten. Dan is er nog een afdeling voor allerlei soorten kranen op iedere plek in je badkamer. Je hebt natuurlijk ook een toilet nodig. Ook hierin heb je verschillende keuzes. En om je badkamer een beetje op temperatuur te houden zijn er radiatoren zoals handdoekbeugels, paneelradiators, designradiatoren, vloerverwarming, thermostaatknoppen enzovoort. En dan is er nog een laatste categorie accessoires met daarin douchekrukken, handdoekringen, badmatten, wc-borstels, zeephouders, douchestoelen, badgrepen, planchets, douchewissers en meer.


  De Voice of Douchekop.

  Diensten van Douche Concurrent

  Of je nou een hele douche wilt of alleen een badmat, de bezorgservice van Douche Concurrent kan de spullen bij je thuis komen bezorgen. Kijk eens bij hun weekaanbiedingen voor leuke kortingen. Daarbij heeft Douche Concurrent nog een klantenservice die je kan assisteren als je advies nodig hebt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Douche Concurrent

  Heb je zelf al een badkamer van Douche Concurrent? Ook al heb je alleen een badkamerrek afkomstig uit hun winkel, dan nog willen we graag horen over jouw Douche Concurrent ervaring. Wat vind je van de kwaliteit van hun baden? Hoe prettig zijn die douches en douchekranen nou echt? Moest je lang wachten op de levering van je nieuwe wastafel? En kon de Douche Concurrent klantenservice je helpen toen je ze nodig had? Schrijf je eigen Douche Concurrent review en vertel ons wat jouw mening over deze badkamerwinkel echt is.

  Douche Concurrent
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Douche Concurrent

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Douche Concurrent een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Douche Concurrent. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Douche Concurrent actief?

  Douche Concurrent is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Douche Concurrent gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.