ErvaringenSite

  Ervaringen Douche Concurrent

  Heb je net een nieuw huis gebouwd en ben je nog op zoek naar een partner om de badkamer af te werken, of heb je nieuwe spullen voor je huidige badkamer nodig? Dan kun je een kijkje nemen bij Douche Concurrent, een onderneming die is gespecialiseerd in alles wat met badkamers te maken heeft. Als je dit bedrijf al langer kent en er ooit een bestelling hebt geplaatst, kun je op deze pagina ook zelf een informatieve review over Douche Concurrent schrijven. Op basis van het verslag van jouw positieve of negatieve ervaringen met dit bedrijf, kunnen andere potentiële klanten voor zichzelf beslissen of ze al dan niet een toiletmeubel, inloopdouche, wastafel of ander artikel bij Douche Concurrent willen bestellen.

  Over Douche Concurrent

  Douche Concurrent is een Nederlands bedrijf dat in 2009 werd opgericht door drie jonge ondernemers en momenteel ongeveer 60 mensen in dienst heeft. Deze onderneming heeft twee showrooms, een magazijn van 4000 vierkante meter en een aanbod van 20.000 producten. Volgens de website van Douche Concurrent dragen ze vooral klantenservice hoog in het vaandel, waarbij ze jou als klant een goed gevoel willen geven en de nodige extra stappen ondernemen om dit voor elkaar te krijgen. Als je als zakelijke klant regelmatig sanitair inkoopt bij Douche Concurrent, kun je rekenen op een aantal extra voordelen. Dankzij een zakelijk account zou je via de website op eender welk moment bestellingen plaatsen en profiteren van direct verrekende persoonlijke kortingen.

  online shop with me (how to find CHEAP trendy clothes on ebay, depop, and poshmark)

  Producten en diensten van Douche Concurrent

  Bij Douche Concurrent kun je een keuze maken uit een aantal categorieën, zoals douches, badkamermeubels, baden, spiegels en stoomcabines. Elke categorie is vervolgens verder opgedeeld in een aantal subcategorieën en de zoekresultaten kun je sorteren op populariteit, naam of prijs, waarbij je zelf ook het aantal resultaten per pagina kunt bepalen. Voor nog meer doelgerichte resultaten kun je links op de pagina je selectie nog meer verfijnen. Indien gewenst kun je ook zoeken op een bepaald merk of ideeën opdoen op de pagina 'Inspiratie & Advies'. Bij Douche Concurrent zou je als klant kunnen rekenen op gratis verzending vanaf € 100 en 30 dagen bedenktijd. Als je de gewenste producten eerst even wilt bekijken, is dit mogelijk in de showroom in Schiedam of Beverwijk. Tot slot kun je voor vragen of opmerkingen een kijkje nemen bij de veelgestelde vragen. Als je je antwoord niet vindt en contact wilt opnemen met de klantenservice, kan dit telefonisch, per e-mail of via de chat op de website.

  Complimenten, klachten en tips voor Douche Concurrent

  Ben je al klant bij Douche Concurrent en zou je bereid zijn om je ervaring met ons te delen? Grijp dan de kans om op deze pagina een bondige, eerlijke review over deze onderneming schrijven. Dankzij jouw positieve of negatieve ervaringen weten andere mensen snel en makkelijk of dit bedrijf al dan niet aansluit bij hun persoonlijke wensen en behoeften. Is de klantenservice vlot bereikbaar, worden bestellingen probleemloos geleverd, en kun je rekenen op een vriendelijke service van de medewerkers in de showroom? Wij zijn in ieder geval ontzettend benieuwd naar jouw review! Wil je weten wat onze bezoekers vinden van andere bedrijven die badkamerproducten verkopen? Op deze pagina lees je alles over de producten en diensten van Badkamerwinkel!

  Douche Concurrent
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Douche Concurrent

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Douche Concurrent een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Douche Concurrent. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Douche Concurrent actief?

  Douche Concurrent is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Douche Concurrent gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.