ErvaringenSite

  Ervaringen Dresses Only

  Ben je op zoek naar een bedrijf waar je jurken kunt kopen? Dresses Only is zo’n bedrijf. Bekijk op deze pagina wat de klantervaringen bij Dresses Only zijn. ErvaringenSite is hét platform op het gebied van objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews.

  Wat is Dresses Only?

  Dresses Only is een webshop waar je jurken kunt kopen. Het bedrijf is in 2008 door twee zussen opgericht. Zij hadden het idee om verschillende soorten jurkjes en accessoires aan te bieden zodat je als meisje piccobello de deur uit kan. Dresses Only valt sinds 2018 onder Baraque BV. Dit bedrijf is bekend van de webshop Hippest-Fashion. Er zijn allerlei soorten jurken te kopen. Jurken voor een specifieke gelegenheid, voor lekker op vakantie of om naar je werk aan te trekken. Volgens de medewerkers van Dresses Only is er altijd wel een reden om jezelf een jurk cadeau te doen. Er wordt ook aangegeven dat er een brede collectie is waar iedere vrouw wel een geschikte jurk kan vinden. Er wordt ingespeeld op de laatste trends en prints van het seizoen.

  I Wear A Dress Almost EVERY DAY and This is Why

  Jurken

  Jurken die je kunt kopen zijn ingedeeld in categorieën. Enkele voorbeelden hiervan zijn jurken met print, bloemenprint, bohemian print, dierenprint, effen jurken, grafische print, retro jurkjes, gestreepte jurken, geruite jurken, modellen, A-lijn jurken, blousejurken, knielange jurken, mini jurken, midi jurken, maxi jurken, mouwloze jurken en overslagjurken. Er worden ook diverse fashiontools aangeboden.

  Merken

  Merken waarvan jurken verkocht worden zijn op het moment van schrijven onder andere 4Funkyflavours, Donovan, Esqualo, Fifty Four, Tramontana, Tranquillo en vele anderen. Als je wilt weten welke merken er allemaal verkocht worden kun je het beste op de website van Dresses Only kijken.

  Account, bestellen en account

  Je kunt op diverse manieren bestellen en betalen. Als je een product wil kopen zul je die allereerst in je winkelmandje moeten gooien. Als je dat doet adviseert het bedrijf om te checken of de maten en aantallen kloppen. Je hoeft niet per se een account te hebben om te betalen. Als je wel een account hebt is het voordeel dat al je gegevens bewaard worden tot je de volgende bestelling doet. Mocht je een account hebben aangemaakt zul je van Dresses Only een bevestigingsmail ontvangen. Indien gewenst kun je in je account een alternatief verzend- of factuuradres aangeven. Je kunt via je account eveneens de status van je bestelling in de gaten houden. Zorg als je een account aan gaat maken dat je diverse gegevens bij de hand hebt. Zo moet je je huisnummer, e-mailadres en telefoonnummer doorgeven. Dresses Only geeft aan dat het telefoonnummer erg belangrijk is. Mocht er onverhoopt iets aan de hand zijn kunnen ze jou als klant direct bellen.

  Welke klantervaringen zijn er bij Dresses Only?

  Ben je klant bij Dresses Only? We zijn reuze benieuwd naar jouw klantervaringen bij dit bedrijf. Wat heb jij precies bij Dresses Only gekocht? Ben je tevreden over de service bij Dresses Only? Ga je in de toekomst vaker iets kopen bij Dresses Only? Zou je andere mensen aanbevelen iets bij Dresses Only te kopen? Heb je op een andere manier met Dresses Only samengewerkt? We stellen het zeer op prijs als jij via ErvaringenSite je mening geeft over dit bedrijf. Jouw mening is goud waard! Mede door jouw inbreng blijft ErvaringenSite het grootste en meest objectieve en onafhankelijke bedrijf van België.

  Dresses Only
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Dresses Only

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Dresses Only een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Dresses Only. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Dresses Only actief?

  Dresses Only is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Dresses Only gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.