ErvaringenSite

  Ervaringen Dresses Only

  Kleding en accessoires koop je tegenwoordig natuurlijk online. Je kunt overal en wanneer je wilt je favoriete merken en online shops bekijken om de nieuwste producten te bestellen. En dan kom je ineens de leukste jurk tegen bij een webshop die je helemaal nog niet kent. Je twijfelt dan misschien of je wel moet bestellen omdat je niet weet wat je te wachten staat. Voorkom die twijfel en lees de reviews op onze website. Alleen zo kom je te weten wat andere klanten vinden van juist die online shop en natuurlijk vele anderen. Je komt alles te weten over de kwaliteit, de manier van leveren en hoe je behandeld wordt als een bestelling terug wilt sturen. Voor een miskoop hoef je dus geen angst te hebben.

  Over Dresses Only

  Deze online shop is in 2008 opgericht door twee zussen omdat zij erg van jurken en accessoires hielden en mensen graag dit soort modeartikelen wilden aanbieden. Inmiddels is de webshop eigendom van Baraque BV, een bedrijf uit het Nederlandse Alphen aan den Rijn dat ook de eigenaar is van webwinkel Hippest Fashion. Natuurlijk heeft Dresses Only een klantenservice die je kunt contacteren als je vragen of twijfels hebt. Je kunt ze op werkdagen tijdens kantooruren zowel schriftelijk als telefonisch benaderen om je vraag te stellen. Artikelen die voor 14.00 uur besteld worden gaan nog dezelfde dag naar je onderweg, voor een levering in België met je wel rekening houden met een extra bedrag aan bezorgkosten.

  How to Start An Online Store In 6 Simple Steps

  De producten van Dresses Only

  Dresses Only wil zich graag onderscheiden van andere online kledingwinkels en biedt daarom een collectie die regelmatig veranderd. De meeste jurken zijn slecht in beperkt oplage beschikbaar en de medewerkers zoeken constant naar nieuwe producten van internationale boetiekmerken. Als klant kun je de site laten weten welke merken en modellen jij leuk vindt en bij genoeg animo gaat Dresses Only op zoek naar de mogelijkheden om dat product of merk te verkopen. Vandaag de dag kun je hier shoppen voor jurken met een A-lijn, maxi-jurken, jurken met korte of lange mouwen en zomer- of winterjurkjes. Enkele van de merken die Dresses Only nu verkoopt zijn Geisha, Cette, Blutgeschwister en Rebelz. Als je gaat bestellen kun je dat als gast doen of een account aanmaken zodat je gegevens voor de volgende bestelling alvast in het systeem staan. Je kunt betalen met onder andere creditcard, Belfius of Bancontact.

  Review en commentaren over Dresses Only

  Wat is als klant jouw ervaring met de artikelen en de service van Dresses Only? Ben je tevreden en bestel je regelmatig? Of is het bij een eenmalige bestelling gebleven omdat je niet kreeg wat je verwachte? Deel jouw beoordeling over deze online shop met andere klanten door een review op onze website te publiceren. Je kunt op die manier in je eigen woorden omschrijven wat jij belangrijk vindt wat andere consumenten moeten weten voordat zij bij deze online kledingwinkel een bestelling plaatsen. Door alle reviews bij elkaar te publiceren zij wij bovendien in staat duidelijk te laten zien hoe het gesteld is met de waardering voor deze online shop.

  Dresses Only
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Dresses Only

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Dresses Only een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Dresses Only. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Dresses Only actief?

  Dresses Only is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Dresses Only gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.