ErvaringenSite

  Ervaringen Drogistplein

  Ben je opzoek naar medicinale, cosmetische, chemische of specifieke huishoudelijke producten? En laat je je vooraf informeren over de bruikbaarheid en kwaliteit van artikelen die je koopt? Dat kan in veel gevallen nuttig zijn. Er zijn verschillende winkels waar je terecht kunt voor persoonlijke verzorgingsartikelen, maar het kiezen van een winkel kan weleens moeilijk worden. Het is niet eenvoudig om de betere winkels te onderscheiden van de andere. Precies daar is waar ervaringen van anderen je bij kunnen helpen om de juiste keuze te maken en zo aan kwalitatief betere producten te komen. Drogistplein.nl is een online winkel waar je persoonlijke verzorgingsproducten kunt kopen. Wil je weten wat je kunt verwachten van hen? Lees dan ervaringen van anderen.

  Over Drogistplein

  In de drukte van de dag kom je er soms niet aan toe om fysiek te gaan winkelen en dan ook nog tijd te besteden aan het kiezen van producten in de winkel. Bij Drogistplein.nl kun je terecht voor artikelen die je kunt gebruiken voor persoonlijke verzorging van jezelf, je huisdieren en het huishouden. In de vijf hoofdafdelingen van Drogistplein.nl kun je kiezen uit producten van bekende merken. Je kunt er ook wezen voor cadeaus voor jouw speciale relatie.

  online shop with me! (online shopping spree in quarantine)

  Diensten Drogistplein

  Bij Drogistplein.nl kun je in je eigen tijd online je verzorgingsproducten kopen en deze laten leveren op een door jou aangegeven adres. De mogelijkheid bestaat om achteraf de betaling te doen of je kunt kiezen voor een van de andere betaalopties. Het bezorgen van pakketten gebeurt in samenwerking met PostNL die een 24-uurs service aanbiedt. Tegen een extra fee kun je ervoor kiezen om je bestelling te laten leveren in de avonduren. Ben je niet tevreden op je bestelling? Geen vuiltje aan de lucht. Als klant heb je de keuze om de overeenkomst met Drogistplein.nl binnen 30 dagen zonder opgave reden te herroepen.

  Klachten, tips en complimenten Drogistplein

  Ben je ergens ontevreden over of had je iets graag anders gezien? Dat is mogelijk in elke klantrelatie. Schrijf jouw tip ter verbetering, klachten of complimenten op deze site, zodat iedereen kan lezen wat ze mogen verwachten. Feedback van klanten kan ervoor zorgen dat de servicekwaliteit verbetert en dat toekomstige klanten er profijt van hebben. Hierbij kan elke recensie een steentje aan bijdragen.

  Deel jouw ervaring over Drogistplein

  Ben je benieuwd naar de meningen van anderen over de service, de producten, de bereikbaarheid en de kwaliteit van Drogistplein? Wil je zelf ook gaan winkelen bij deze drogist en wil je eerst weten hoe anderen het winkelen bij hen hebben ervaren? Lees dan de recensies van eerdere klanten op deze site. Heb jij zelf al eens klantervaring opgedaan bij Drogistplein.nl? Wat vond je van hun dienstverlening? Heb je hun producten kunnen gebruiken voor het doel waarvoor je ze kocht? Schrijf dan jouw review hier en laat andere klanten weten waar ze op mogen rekenen.

  Drogistplein
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Drogistplein

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Drogistplein een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Drogistplein. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Drogistplein actief?

  Drogistplein is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Drogistplein gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.