ErvaringenSite

  Ervaringen Duifhuizen

  Zoek je een website waar je online tassen, koffers en kleine lederwaren kunt kopen? Dan is er een kans dat de producten en diensten van Duifhuizen iets voor jou kunnen zijn. Of ben je al klant bij deze webshop en ben je op zoek naar een platform om een review te plaatsen? Op deze pagina kun je ervoor kiezen om een informatief verslag over jouw persoonlijke ervaring met Duifhuizen te schrijven. Deze informatie kan namelijk bijzonder waardevol zijn voor andere potentiële klanten. Op zich maakt het niet uit of jouw ervaring positief of negatief was, omdat we hier alle reviews hoe dan ook publiceren.

  Over Duifhuizen

  Het Nederlandse bedrijf Duifhuizen werd opgericht in 1953. Doorheen de jaren is deze onderneming uitgegroeid tot een van de grootste aanbieders van kleine en grote lederwaren. Duifhuizen heeft in Nederland 24 fysieke winkels en een ruim online aanbod. Omdat studeren tijdens de Tweede Wereldoorlog geen evidentie was, ging de oprichter van dit bedrijf al op jonge leeftijd aan de slag in een schoen- en zadelmakerij. Dankzij de ervaring die hij daar opdeed, kon hij in 1953 zijn eigen winkel in Oud-Beijerland openen. Later ging ook mevrouw Duifhuizen aan de slag in het bedrijf, en nog enkele decennia later namen de zoons van het koppel de onderneming Duifhuizen over. De missie van deze Nederlandse onderneming is om je te helpen een koffer, tas of portemonnee te kiezen die perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften.

  buying my DREAM wardrobe (online shop with me!)

  Producten en diensten van Duifhuizen

  Op de website van Duifhuizen kun je bovenaan in het zoekvenster snel en makkelijk iets met een trefwoord opzoeken. Verder kun je ook klikken op een van de voorgestelde categorieën, zoals tassen, koffers, reistassen, laptoptassen en rugzakken. Elke categorie is opgedeeld in een aantal subcategorieën, zodat je gericht naar een bepaald item kunt zoeken. Er is ook een aparte pagina met koopjes, je kunt bekijken wat de nieuwste artikelen zijn en opzoeken waar de fysieke winkels zich bevinden. Volgens de informatie op de website mag je je bij Duifhuizen verwachten aan gratis verzending, gratis 60 dagen retourneren en de mogelijkheid om je bestelling achteraf te betalen. Bestellingen kunnen ook snel worden afgehaald op het hoofdkantoor van deze onderneming of in een van de 24 winkels. Tot slot kun je op verschillende manieren contact opnemen met de klantenservice van Duifhuizen, waaronder telefonisch of per chat, e-mail of Whatsapp.

  Complimenten, klachten en tips voor Duifhuizen

  Ben je al vertrouwd met de producten en diensten van Duifhuizen en ben je bereid om enkele minuten van je kostbare tijd op te offeren om een korte, eerlijke review over deze onderneming te schrijven? Zo geef je andere mensen de kans om een geïnformeerde beslissing te maken om al dan niet een bestelling via deze online winkel te plaatsen. Klopt het dat je bij Duifhuizen kunt rekenen op gratis verzending? Hoe zit het met de kwaliteit van de kleine en grote lederwaren? En in welke mate helpt de klantenservice je verder wanneer je vragen of opmerkingen voor het team van dit bedrijf hebt? Wij zijn in ieder geval enorm benieuwd naar een verslag over jouw persoonlijke ervaring met deze onderneming! Wil je graag weten wat onze bezoekers schrijven over andere bedrijven? Op deze pagina ontdek je het allemaal!

  Duifhuizen
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Duifhuizen

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Duifhuizen een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Duifhuizen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Duifhuizen actief?

  Duifhuizen is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Duifhuizen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.