ErvaringenSite

  Ervaringen Dulong

  Bent u op zoek naar een mooi sieraad voor uw vrouw en wilt u iets unieks voor haar kopen? Dan wilt u wellicht de plaatselijke juwelier overslaan, maar waar moet u heen om een mooi sieraad te vinden? Internet kan een fantastische plek zijn om iets unieks te vinden, maar is tegelijkertijd ook een plek waar er veel onbetrouwbare partijen sieraden aanbieden. Voor u als consument een grote uitdaging om in dit doolhof keuzes te maken. Het bedrijf Dulong uit Denemarken biedt via haar website zoals ze zelf zeggen exclusieve en kwalitatief hoogwaardige sieraden. Hier op ErvaringenSite helpen we u om dit te controleren. U leest hier reviews met daarin meningen en ervaringen van consumenten die u voor zijn gegaan. De informatie die u hier leest kunt u gebruiken om uw verwachtingen op te baseren zodra u zaken doet met Dulong.

  Over Dulong

  Het bedrijf Dulong bestaat sinds 2005 en is gevestigd in Denemarken. Het bedrijf is opgericht door Marianne Dulong en Anja Alajdi en samen maken ze diverse exclusieve sieraden. Dulong is binnen het bedrijf de juwelier en Alajdi de ontwerpster en styliste. Door de jaren heen hebben ze meerdere collecties oorbellen, armbanden, ringen, enkelbandjes, hangers en kettingen gecreëerd. De materialen die ze gebruiken, zoals het goud, de diamanten en de parels zijn van hoge kwaliteit en met zorg geselecteerd. Vanaf het begin dat het bedrijf is opgericht hebben ze als doel om moderne tijdloze sieraden te maken voor vrouwen. Ze hebben kwaliteit en exclusiviteit hoog in het vaandel staan. Naast haar webwinkel heeft Dulong twee eigen winkels, zogeheten flagship stores, in Kopenhagen en Lyngby. Daarnaast hebben ze nog diverse exclusieve dealers in Scandinavië.

  online shop with me (how to find CHEAP trendy clothes on ebay, depop, and poshmark)

  Producten en diensten Dulong

  De sieraden van Dulong zijn op de website onderverdeeld in oorbellen, ringen, armbanden, kettingen, hangers en enkelbanden. De volledige collectie is op verschillende manieren te doorzoeken en men heeft het mogelijk gemaakt diverse filters er op los te laten. Zo kun je zoeken op type sieraad, goud of zilver, diamanten, prijs en op naam van een bepaalde collectie. Dulong heeft meerdere collecties sieraden ontwikkeld waarbij bij er meerdere sieraden in hetzelfde thema zijn ontworpen. De collecties hebben allen toepasselijke namen gekregen en hebben allen een verhaal. Namen van de collecties zijn Anello, Aura, Butterfly, Curve en bijvoorbeeld Kharisma. Naast de verschillende sieraden verkoopt Dulong ook sieraaddozen, boeken, notitieboeken en cadeaubonnen.

  Ervaringen, mening, review Dulong

  Bent u reeds bekend met het bedrijf Dulong uit Denemarken? Heeft u wellicht in het verleden wel eens een sieraad gekocht bij hun webwinkel? Misschien heeft u wel meerdere sieraden of zelfs wel een hele collectie van Dulong? In alle gevallen dat u bekend bent met het bedrijf en haar producten, dan horen we graag van u. We willen u dan vragen om een review hier op onze site achter te laten, met daarin uw mening en ervaringen met betrekking tot Dulong. Uw informatie zal zeer nuttig zijn voor mensen die bijvoorbeeld proberen te achter halen wat voor soort bedrijf het is en of ze er zaken mee gaan doen. Op voorhand dank voor uw genomen moeite.

  Dulong
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Dulong

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Dulong een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Dulong. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Dulong actief?

  Dulong is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Dulong gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.