ErvaringenSite

  Ervaringen Durexwinkel

  Top of niet? Wat anderen van dit bedrijf vinden. Durexwinkel.be is een van de online sexshops welke ons land rijk is. Alle Durex producten kun je er online verkrijgen. Ook is het mogelijk om er dus de condooms van Durex te kopen. Alles helemaal veilig! Het is goed om de ervaringen te delen met anderen en om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Kijk hoe je met de reviews van anderen kunt ontdekken hoe ook jij ook een beter oordeel over Durexwinkel.be kunt vormen. We weten zeker dat je ook gebaat zult zijn met deze optie. Kies ervoor om de mogelijkheden te gebruiken van deze site en van ErvaringenSite. Vervolgens kun je op hun eigen site kijken om het beeld aan te vullen. Wanneer je ze natuurlijk al wel kent en een mening over ze hebt dan kun je deze mening op onze website achterlaten. Het is goed om te zien wat er allemaal kan!

  Over durexwinkel.be

  Durexwinkel.be biedt Durex condooms aan, Durex aanbiedingen, Durex Play glijmiddelen en ook speeltjes. Daarnaast is dit allemaal voor een scherpe prijs. Ook is alles geheel anoniem en discreet. Je weet dus dat je bij Durexwinkel.be aan het juiste adres bent. Vaak is alles ook nog goedkoper dan bij een drogist of condoomspeciaalzaak. Alle bestellingen via Durexwinkel.be worden trouwens ook gratis verzonden. Alle bestellingen van voor 16 uur worden nog dezelfde dag bezorgd, zelfs op zaterdag! Natuurlijk zijn er goede

  WHERE I SHOP ONLINE + TRY ON HAUL

  klantenservice medewerkers om je te helpen.

  Durexwinkel.be is te bereiken vanaf ieder online device en apparaat. Condooms bestellen via je mobiele telefoon kan dus ook heel gemakkelijk. Het kan ook dag en nacht.

  Waarom naar Durexwinkel.be gaan?

  • Discreet en anoniem verpakt;
  • Beveiligde betaalomgeving;
  • Gratis verzending
  • Geen info op betaalafschift;
  • 14 dagen retourgarantie;
  • QShops gecerticifeerd.
  • Snelle levering;
  • Betrouwbare klantenservice;
  Een goed bedrijf dus!

  Diensten van durexwinkel.be

  Durexwinkel.be is een bedrijf waar je alle producten van Durex kunt kopen en krijgen. Ze worden allemaal iedere dag gratis verzonden naar ieder adres in heel België. Wel zo fijn en gemakkelijk. Of niet?

  Klachten, complimenten en tips voor en over durexwinkel.be

  Heb je een klacht over Durexwinkel.be? Dan is het goed om te weten, dat je dit heel gemakkelijk kunt doen. Je kunt je klacht mailen, per post inzenden of via de telefoon melden. Het is daarna voor Durexwinkel.be om te kijken wat de reden is en hoe het kan opgelost worden (eventueel). Hierna kun jij jouw mening over Durexwinkel.be met ons delen op ErvaringenSite.

  Jouw Mening over durexwinkel.be

  Een oordeel, een mening? Wat vinden anderen van een bedrijf? Wat vinden anderen van dit bedrijf? Het is goed om de mogelijkheden te ontdekken en om te zien hoe ook jij een ander kunt helpen door jouw mening te delen over dit bedrijf. We weten zeker, dat ook jij een ander graag helpt met jouw mening over dit bedrijf. Het kan allemaal op ErvaringenSite.

  Top of niet? Wat anderen van dit bedrijf vinden. Durexwinkel.be is een van de online sexshops welke ons land rijk is Lees ervaringen bij ErvaringenSite

  Durexwinkel
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  8.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8.6
  Service
  rating
  8.6
  Prijs
  rating
  7.4
  Leveren
  rating
  9.4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  gewoon ok

  Levert een dag later en wat je nodig hebt. Niks bijzonders maar die dingen kosten ook niet zo veel.

  Door: Anoniem29-06-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  voor wie lever niet condooms in de winkel koopt...

  Ik vind het toch altijd een beetje een ding om condooms te gaan kopen. Weet niet waarom, ik ga er altijd maar allemaal random dingen bij kopen om het maar niet op te laten vallen ook al weet ik dat dat onzin is. Maar nu dat kan, doe ik het voortaan dus gewoon lekker online. Bij Durexwinkel toevallig voor het eerst geprobeerd en dat bevalt prima. Ze verpakken heel netjes en discreet dus mijn boven- en benedenburen hoeven niks te weten en dat is toch ergens wel weer een geruststellend gevoel, ook al maakt het eigenlijk niets uit ofzo, vind het toch een veiliger gevoel ofzo. Niemand hoeft te weten hoeveel condooms ik koop toch? Dus ik kan het iedereen aanraden die hetzelfde 'probleem' heeft hiermee als ik!

  Door: ikje09-06-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Condooms gekocht bij Durexwinkel

  Ik heb iemand via het internet leren kennen en ik woon in een klein dorp waar vrijwel iedereen elkaar kent. We wilden allebei niks oplopen, dus besloten om het toch met condoom te doen. Helaas hadden we allebei niks in huis en ik durfde ze niet bij de drogist in mijn dorp te kopen. Durexwinkel is een prima oplossing, aangezien alles discreet en anoniem verzonden wordt. Binnen de kortste keren had ik de condooms in huis. Top!

  Door: Thom H. 07-06-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Schrijf zelf een review over Durexwinkel

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Durexwinkel een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over Durexwinkel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Durexwinkel actief?

  Durexwinkel is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Seksshops

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Durexwinkel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.