ErvaringenSite

  Ervaringen East Essence

  Als moslim weet je dat je je aan bepaalde kledingvoorschriften moet houden, en dat is niet altijd eenvoudig. De opties zijn immers beperkt, de restricties vaak streng, en de winkels die deze kledij aanbieden vind je niet op elke straathoek. Gelukkig zijn er online opties, zoals East Essence. Bij deze webshop kun je terecht voor bescheiden islamitische kleren, voor mannen, vrouwen en kinderen. Wil je weten wat je collega moslims hierover te zeggen hebben? Wat hun mening is over East Essence? Lees dan snel verder, want op Ervaringensite kun je al hun beoordelingen vinden. Of ze tevreden zijn over dit bedrijf of net niet, dat kom je hier te weten. We hebben alle reviews overEast Essence verzameld, zodat je je een goed beeld kan vormen van dit bedrijf.

  Over East Essence
  East Essence is een internationaal bedrijf dat werd opgericht in 2009, met als doel om betaalbare en bescheiden islamitische kledij te voorzien aan moslims over de hele wereld, en hierbij wordt er gebruik gemaakt van Arabische, Pakistaanse, Marokkaanse, Afrikaanse, Bangladeshi, Turkse en Indische culturele invloeden. De hoofdzetel van dit bedrijf bevindt zich in Californië, Verenigde Staten. East Essence houdt zich ook bezig met het helpen van de gemeenschap door middel van donaties, beurzen en steungroepen voor vrouwen. Je kunt East Essence bereiken via e-mail, Facebook, Twitter, Instagram en Pinterest. Ook kun je hen opbellen, dit is wel via een Amerikaans nummer. Een live chat is ook beschikbaar, net als een contactformulier. Hiernaast hebben ze ook een nieuwsbrief.

  Producten en diensten van East Essence
  East Essence richt zich vooral op het aanbieden van islamitische kleding, en heeft daarvoor opties zoals abaya, ilbab, hijab, kaftan, kurti, thobe, niqab, enzovoort. Ook specifiek regionale kleding is mogelijk, vooral voor landen zoals Pakistan, Bangladesh, Dubai, Saudi Arabië, Marokko, Turkije en Indië. Voor speciale gelegenheden zoals hajj, umrah, Eid, Eid-al-Adha, Eid-al-Fitr, Masjid, en Jummah zijn er ook verschillende opties.

  Via de website wordt er een gepaste indeling gemaakt tussen vrouwen, mannen en kinderen. Voor vrouwen zijn er veel opties, naast de bovenvermelde zaken kun je er ook gewoon losse kledingstukken zoals rokjes (volledige lengte) en zwempakken (volledig bedenkt) vinden. Zaken zoals make-up en juwelen zijn ook beschikbaar. Bij mannen is het aanbod iets beperkter, maar je kunt er ook sjaals, zwempakken en olie vinden. Op zoek naar iets gepast voor het gebed? Dan is East Essence dé plek voor jou. Tot slot is er nog een Outlet sectie, indien je op zoek bent naar zaken in afslag. Voor deze producten kun je betalen met Visa, Mastercard, Maestro, American Express, PayPal en Discover.

  Klachten, complimenten en tips voor East Essence
  East Essence is een Amerikaans bedrijf, dus als je niet tevreden bent over je aankoop, de levertijd, of de klantendienst, heb je 30 dagen om die terug te sturen – mits de producten in originele staat zijn, met alle labels nog bevestigd. Schrijf dan zeker ook een review over jouw ervaringen met dit bedrijf, stel andere moslims op de hoogte van jouw mening. Wil je een complimentje geven of een klacht neerleggen? Beide zijn mogelijk, want in elk geval is jouw mening goud waard voor andere mensen.

  buying my dream wardrobe//online shop w me (Part 1)

  East Essence
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over East Essence

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is East Essence een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over East Essence. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is East Essence actief?

  East Essence is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van East Essence gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.