ErvaringenSite

  Ervaringen Easy Spirit

  Als het fundament van het lichaam hebben voeten een comfortabele basis nodig. En dan hebben we het nog niet eens over wanneer je buitenshuis lichamelijke activiteiten wil verrichten. Heb jij ook niet graag verschillende soorten schoeisel in huis om verschillende dagelijkse activiteiten te ondersteunen? Je hebt tegenwoordig zelfs ontelbare soorten schoenen, of het nu sneakers, laarzen, werkschoenen of sandalen zijn, ze hebben allemaal een functie. Omdat elke schoen speciale waarde heeft, is het handig om reviews te bekijken voor je ze aankoopt.

  Over Easy Spirit

  Easy Spirit is een schoenenbedrijf met als missie om het leven van alle vrouwen makkelijker te maken. Easy Spirit biedt hun producten online aan via hun officiële webshop, sociale media en hun officiële winkels op verschillende marktplaatsen. Ze zijn een bedrijf dat verschillende soorten schoeisel voor vrouwen produceert. Ze vervullen in alle behoeften van activiteiten buitenshuis. Zoals de naam al doet vermoeden, proberen ze een “Easy” merk te zijn. Dat slaat op het kiezen van schoeisel op basis van behoefte en voetmaat, aankopen vergemakkelijken met verschillende beschikbare keuzes en vrouwen te laten bewegen met de juiste schoenen.

  LUSH ONLINE SHOP WITH ME + lush giveaway!

  Producten van Easy Spirit

  Easy Spirit biedt verschillende soorten schoeisel van sandalen tot sneakers. Het omvat ook laarzen, ballerina’s, hakken, slip-ons, indoor en outdoor schoenen en nog meer. Het interessante is dat we bij Easy Spirit de schoenmaat kunnen kiezen die echt bij onze voeten past. Je kiest zelfs op basis van de breedte van je voeten en ze hebben een speciale categorie van orthopedisch goedgekeurde. Ze hebben ook een speciale categorie voor ondersteuning van de voetboog. Met 4 keuzes in zoolbreedte beschikbaar, evenals verschillende zoolkeuze naar wens, maakt dat deze schoenen dicht bij op maat gemaakt aanleunen. Naast dat ze actief zijn op diverse sociale media om informatie te geven over de kortingen die ze hebben, hebben ze op hun eigen website een speciale categorie voor afgeprijsde artikelen. En als je niet veel tijd hebt om altijd op hun social media en website te kijken, hebben ze ook een nieuwsbrief via e-mail die je op de hoogte te houden van de kortingen en van de nieuwste series of seizoenen die ze presenteren.

  Betaling, verzending en service Easy Spirit

  Voor het kopen van diensten heeft Easy Spirit 11 verschillende manieren om het betalen gemakkelijk te maken. Wat de levering betreft, bieden ze ook gratis verzending vanaf $ 45. En als we tegen problemen aanlopen of het gevoel hebben dat we informatie nodig hebben, vind je op hun website ook een klantenservice die helpt bij het beantwoorden van vragen en klachten. Deze klantendienst is daarnaast beschikbaar via telefoon.

  Complimenten, Klachten en Tips over Easy Spirit

  Je kunt ook de status van de producten in transit controleren (ze hebben een speciale kolom "volg uw bestelling"). Easy Spirit heeft ook een service voor retourneren als er problemen zijn met de levering. Met zulke diensten en garanties die je krijgt bij het winkelen, klinkt Easy Spirit natuurlijk een merk dat het proberen waard is. Maar als je nog twijfelt, kun je ook reviews bekijken die door eerdere kopers zijn geschreven over hun ervaringen en voor degenen onder jullie die producten van Easy Spirit hebben geprobeerd, help andere kopers met een eerlijke recensie!

  Easy Spirit
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Easy Spirit

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Easy Spirit een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Easy Spirit. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Easy Spirit actief?

  Easy Spirit is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Easy Spirit gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.