ErvaringenSite

  Ervaringen eBags

  eBags is een online retailer van handtassen, bagage, rugzakken, laptoptassen en reisaccessoires. Het bedrijf is opgericht in Greenwood Village, Colorado in de buurt van Denver. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over eBags lezen of u kunt daarnaast ook uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over de online retailer achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent. Zo komt u dus ook nooit voor verrassingen te staan.

  Over eBags

  eBags werd opgericht in de late lente van 1998 door Jon Nordmark, Peter Cobb, Frank Steed, Andy Youngs en Eliot Cobb. De website eBags.com werd op 1 maart 1999 gelanceerd met zeven merken, waaronder Samsonite, Jansport en Skyway-bagage. De focus lag vooral op de bagage vanwege de achtergronden van de oprichters, van wie er vier eerder bij Samsonite werkten. Na een snelle groei in 1999 bedroeg het samengestelde jaarlijkse groeipercentage van eBags tussen 2000 en december 2007 zo'n 33%, zelfs toen er economische obstakels optraden tijdens de "dotcom-bom" van 2000, de recessie van 2001 en de terroristische aanslagen op het World Trade Center op elf september 2001.

  buying my DREAM wardrobe! online shop with me♡ (things i never thought i'd buy - pinterest inspired)

  Producten en diensten van eBags

  eBags is dus een online retailer van handtassen, bagage, rugzakken, laptoptassen en reisaccessoires. Maar wat maakt eBags dan zo bijzonder en wat onderscheidt hun van andere soortgelijke bedrijven? Het bedrijf werd opgericht om één simpele reden: om betere reiservaringen te creëren, ongeacht de reis. Het bedrijf streeft ernaar het leven van mensen die onderweg zijn te verbeteren door duurzame, functionele en aanpasbare producten te maken tegen een goede prijs. En dit doet het bedrijf door samen met u deze producten te creëren.

  Het bedrijf luistert namelijk al meer dan twintig jaar naar hun klanten en naar hun feedback. Deze feedback is dan ook in elke tas verwerkt. Van product recensies tot enquêtes en gesprekken met reizigers in vliegtuigen, het is die feedback die het bedrijf in staat stelt om de merkbelofte waar te maken om producten te bouwen die de reiservaringen van de klanten van het bedrijf te verbeteren. Klachten over eBags kunt u dan ook gemakkelijk indienen via de klantenservice van het bedrijf. Deze is van maandag tot en met vrijdag geopens van 9.00 's ochtends tot 16.00 's middags en kunt u bereiken via een contactformulier, telefoongesprek of e-mail.

  Aanbevelingen, klachten en tips over eBags

  Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf eBags? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over eBags op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over eBags vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over eBags of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het Amerikaanse bedrijf eBags nu achter.

  eBags
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over eBags

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is eBags een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over eBags. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is eBags actief?

  eBags is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van eBags gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.