eBags

Alle reviews

eBags

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Sinner merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Sinner
1 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

Van Dalen merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
Van Dalen
1 reviews

Loopt u al jaren het lekkerst in een echte Van Dalen schoen, of hecht u aan een hoge kwaliteit op schoenengebied maar bent u nog niet bekend met di...

Hipinderegen.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
Hipinderegen.nl
1 reviews

Helaas regent het in België nog wel eens, dus moet je je saaie regenjas weer aan of dat oncomfortabele, lelijke regenpak. Je ziet er niet uit,...

To Be Dressed merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
To Be Dressed
13 reviews

Waar het kleding betreft, zijn veel mensen niet tevreden met een gewoon T-shirt of een gewoon leuk paar schoenen. Echte merken is wat zij zoeken. M...

eBags

eBags is een online retailer van handtassen, bagage, rugzakken, laptoptassen en reisaccessoires. Het bedrijf is opgericht in Greenwood Village, Colorado in de buurt van Denver. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over eBags lezen of u kunt daarnaast ook uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over de online retailer achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent. Zo komt u dus ook nooit voor verrassingen te staan. 

Over eBags
eBags werd opgericht in de late lente van 1998 door Jon Nordmark, Peter Cobb, Frank Steed, Andy Youngs en Eliot Cobb. De website eBags.com werd op 1 maart 1999 gelanceerd met zeven merken, waaronder Samsonite, Jansport en Skyway-bagage. De focus lag vooral op de bagage vanwege de achtergronden van de oprichters, van wie er vier eerder bij Samsonite werkten. Na een snelle groei in 1999 bedroeg het samengestelde jaarlijkse groeipercentage van eBags tussen 2000 en december 2007 zo'n 33%, zelfs toen er economische obstakels optraden tijdens de "dotcom-bom" van 2000, de recessie van 2001 en de terroristische aanslagen op het World Trade Center op elf september 2001. 

Producten en diensten van eBags
eBags is dus een online retailer van handtassen, bagage, rugzakken, laptoptassen en reisaccessoires. Maar wat maakt eBags dan zo bijzonder en wat onderscheidt hun van andere soortgelijke bedrijven? Het bedrijf werd opgericht om één simpele reden: om betere reiservaringen te creëren, ongeacht de reis. Het bedrijf streeft ernaar het leven van mensen die onderweg zijn te verbeteren door duurzame, functionele en aanpasbare producten te maken tegen een goede prijs. En dit doet het bedrijf door samen met u deze producten te creëren. 

Het bedrijf luistert namelijk al meer dan twintig jaar naar hun klanten en naar hun feedback. Deze feedback is dan ook in elke tas verwerkt. Van product recensies tot enquêtes en gesprekken met reizigers in vliegtuigen, het is die feedback die het bedrijf in staat stelt om de merkbelofte waar te maken om producten te bouwen die de reiservaringen van de klanten van het bedrijf te verbeteren. Klachten over eBags kunt u dan ook gemakkelijk indienen via de klantenservice van het bedrijf. Deze is van maandag tot en met vrijdag geopens van 9.00 's ochtends tot 16.00 's middags en kunt u bereiken via een contactformulier, telefoongesprek of e-mail. 

Aanbevelingen, klachten en tips over eBags
Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf eBags? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over eBags op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over eBags vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over eBags of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het Amerikaanse bedrijf eBags nu achter.