EBBM

Alle reviews

EBBM

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Sinner merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

Sinner

1 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

websa

1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

Autovendi merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

Autovendi

2 reviews

Ongekend of niet? Autovendi.be! Het idee van de site ErvaringenSite is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo...

Subside Sports merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

Subside Sports

1 reviews

Ben je op zoek naar de shirts van alle voetbalclubs die dit seizoen de Champions League gehaald hebben? Of kan je dat shirt van jouw favoriete club...

EBBM

Heerlijk en onbezorgd uitwaaien op de rivier en zee doet men simpelweg met een vaartuig, die u niet midden in het plezier in de steek laat. Vandaar dat verantwoordelijke stuurlui er tijdig voor zorgen dat alles pico bello is met hun jacht of boot, voordat zij te water gaan. Een goede buitenboordmotor is één van de vereisten van een veilig gewaarborgde bootreis. Veel personen kiezen voor de verbrandingsmotor, in tweetakt- of viertakt-uitvoering. Weer anderen verkiezen de elektrische buitenboordmotoren. Elektrische buitenboordmotoren worden gekenmerkt als te zijn milieuvriendelijk en geruisloos in gebruik. Het nadeel hierbij is echter dat ze alleen geschikt zijn voor kleine boten die weinig hoeven te varen. Dit, doordat zij over geringe vermogen van één of enkele pk's en de beperkte actieradius beschikken. Niet voor jachten dus! Waar dient u op te letten bij de aankoop van een elektrische buitenboordmotor? Hoe worden deze geserviced om een lange gebruiksduur te garanderen? ErvaringenSite verzameld u informatie, beoordelingen en kritiekjes van andere klanten, die al ervaring hebben met onder andere EBBM. Bekijk hier de reviews.

Over EBBM
EBBM is de handelsnaam van Van Roeden Watersport. Van Roeden Watersport verkoopt boten, waaronder sloepen, toerboten, visboten, launchboten en zeiljachten, maar ook buitenboordmotoren, elektromotoren en toebehoren, boottrailers. Als aanvulling op hun ervaring in het leveren en inbouwen van elektromotoren, gingen zij in 2017 als eigenaar van start met EBBM.nl. Van Roeden Watersport heeft haar eigen voorwaarden, waaronder haar producten worden geleverd.

Producten en diensten van EBBM
Bij EBBM bent u terecht voor elektrische buitenboordmotoren, accu's, acculaders en accessoires voor bijboot, visboot, sloep, zeilboot, roeiboot, kano of kajak. EBBM is de dealer van de bekende merken elektromotoren zoals Minn Kota, Haswing en Torqeedo. Naast de verkoop van elektrische buitenboordmotoren verlenen zij ook hun dienst in hetonderhoud, inbouw en/of reparatie van de elektromotor wanneer u die bij hun aanschaft.

Complimenten, klachten en tips voor EBBM
Eerlijk advies gebaseerd op 12 jaar elektrisch varen ervaring is het motto van EBBM. Online bestellen kan bij EBBM ook. EBBM hanteert dewet verkoop op afstanden het herroepingsrecht. Wanneer hier niet aan wordt voldaan, dan is de bedenktijd van de consument automatisch verlengd tot drie maanden voor iedere transactie.Snelle levering vindt plaats uit eigen voorraad in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland.Zij verzenden accu's naar Duitsland of Frankrijk in overleg. Voor betalingen heeft u de keuze uit de volgende betaalmethoden: Contant of Pin bij afhalen in Heeg, iDEAL, PayPal, via credit card of uw eigen bankrekening, MisterCash /Bancontact. Afhankelijk van de voorraadpositie wordt het bestelde geleverd binnen 1 tot 3 dagen.

EBBM zegt eerlijk advies te verstrekken op basis van 12 jaar elektrisch vaarervaring. Hebt u ook ervaring met één van de buiten boordmotoren vanEBBM? Bent u tevreden met het verkregen advies bij de afhandeling van uw opdracht? Graag horen wij van u uw mening over de producten en diensten van EBBM.  

U bent zelf ook kandidaat om reviews van andere klanten te lezen op onze website, indien u nog meer wenst te weten over EBBM, haar buitenboordmotoren en service.