ErvaringenSite

  Ervaringen EBBM

  Heerlijk en onbezorgd uitwaaien op de rivier en zee doet men simpelweg met een vaartuig, die u niet midden in het plezier in de steek laat. Vandaar dat verantwoordelijke stuurlui er tijdig voor zorgen dat alles pico bello is met hun jacht of boot, voordat zij te water gaan. Een goede buitenboordmotor is één van de vereisten van een veilig gewaarborgde bootreis. Veel personen kiezen voor de verbrandingsmotor, in tweetakt- of viertakt-uitvoering. Weer anderen verkiezen de elektrische buitenboordmotoren. Elektrische buitenboordmotoren worden gekenmerkt als te zijn milieuvriendelijk en geruisloos in gebruik. Het nadeel hierbij is echter dat ze alleen geschikt zijn voor kleine boten die weinig hoeven te varen. Dit, doordat zij over geringe vermogen van één of enkele pk's en de beperkte actieradius beschikken. Niet voor jachten dus! Waar dient u op te letten bij de aankoop van een elektrische buitenboordmotor? Hoe worden deze geserviced om een lange gebruiksduur te garanderen? ErvaringenSite verzameld u informatie, beoordelingen en kritiekjes van andere klanten, die al ervaring hebben met onder andere EBBM. Bekijk hier de reviews.

  Over EBBM
  EBBM is de handelsnaam van Van Roeden Watersport. Van Roeden Watersport verkoopt boten, waaronder sloepen, toerboten, visboten, launchboten en zeiljachten, maar ook buitenboordmotoren, elektromotoren en toebehoren, boottrailers. Als aanvulling op hun ervaring in het leveren en inbouwen van elektromotoren, gingen zij in 2017 als eigenaar van start met EBBM.nl. Van Roeden Watersport heeft haar eigen voorwaarden, waaronder haar producten worden geleverd.

  Producten en diensten van EBBM
  Bij EBBM bent u terecht voor elektrische buitenboordmotoren, accu's, acculaders en accessoires voor bijboot, visboot, sloep, zeilboot, roeiboot, kano of kajak. EBBM is de dealer van de bekende merken elektromotoren zoals Minn Kota, Haswing en Torqeedo. Naast de verkoop van elektrische buitenboordmotoren verlenen zij ook hun dienst in hetonderhoud, inbouw en/of reparatie van de elektromotor wanneer u die bij hun aanschaft.

  Complimenten, klachten en tips voor EBBM
  Eerlijk advies gebaseerd op 12 jaar elektrisch varen ervaring is het motto van EBBM. Online bestellen kan bij EBBM ook. EBBM hanteert dewet verkoop op afstanden het herroepingsrecht. Wanneer hier niet aan wordt voldaan, dan is de bedenktijd van de consument automatisch verlengd tot drie maanden voor iedere transactie.Snelle levering vindt plaats uit eigen voorraad in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland.Zij verzenden accu's naar Duitsland of Frankrijk in overleg. Voor betalingen heeft u de keuze uit de volgende betaalmethoden: Contant of Pin bij afhalen in Heeg, iDEAL, PayPal, via credit card of uw eigen bankrekening, MisterCash /Bancontact. Afhankelijk van de voorraadpositie wordt het bestelde geleverd binnen 1 tot 3 dagen.

  EBBM zegt eerlijk advies te verstrekken op basis van 12 jaar elektrisch vaarervaring. Hebt u ook ervaring met één van de buiten boordmotoren vanEBBM? Bent u tevreden met het verkregen advies bij de afhandeling van uw opdracht? Graag horen wij van u uw mening over de producten en diensten van EBBM.

  U bent zelf ook kandidaat om reviews van andere klanten te lezen op onze website, indien u nog meer wenst te weten over EBBM, haar buitenboordmotoren en service.

  cheap thrift stores online *aesthetic + worldwide*

  EBBM
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over EBBM

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is EBBM een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over EBBM. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is EBBM actief?

  EBBM is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van EBBM gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.