ErvaringenSite

  Ervaringen Eden Fantasys

  Door de komst van het internet heeft de verkoop van intiem en persoonlijk speelgoed een vlucht genomen. Het is natuurlijk een stuk makkelijker om anoniem producten te bestellen dan dat je een ongure winkel moet bezoeken en bij de kassa moet afrekenen. Maar net als bij online shops die gewone producten verkopen rijst bij dit soort webshops de vraag hoe het met de kwaliteit gesteld staat. Om het je makkelijk te maken kun je op onze website de reviews lezen die andere klanten geschreven hebben. Op die manier krijg je beter inzicht over wat er geboden wordt en hoe het met de service van deze online winkels gesteld is.

  Over Eden Fantasys

  Eden Fantasys is in 2002 in Atlanta in de Verenigde Staten opgericht om klanten de mogelijkheid te bieden op een veilige en anonieme manier intiem speelgoed voor volwassenen te bestellen. Om de privacy van klanten te garanderen worden alle bestellingen in bruine dozen zonder opschrift verstuurd. Het duurt tussen de 4 en 6 werkdagen voordat een bestelling in Nederland of België geleverd wordt. Om schriftelijk vragen te kunnen stellen aan de medewerkers van de klantenservice zul je eerst een account aan moeten maken. Met dit account krijg je als klant korting op het moment dat je een bestelling bij Eden Fantasys plaatst. Als je een product terug wilt sturen omdat je niet tevreden bent dan kan dat binnen 30 dagen na ontvangst. Je zult dit wel eerst moeten melden voordat je retour geaccepteerd wordt.

  ONLINE SHOP FAILS! | DEEL 2

  De producten van Eden Fantasys

  Je kunt bij Eden Fantasys terecht voor een groot assortiment aan intieme speeltjes. Er zijn collecties voor dames, heren en koppels die voor intiem plezier zorgen. Zo kun je producten bestellen om alleen van te genieten maar er zijn ook artikelen verkrijgbaar waar je samen met je partner gebruik van kunt maken. Er zijn zelfs speeltjes te bestellen die op lange afstand te bedienen zijn. Als modern bedrijf is Eden Fantasys zich bewust van duurzaamheid en biedt klanten daarom de mogelijkheid gebruikte producten terug te sturen om ze te laten recyclen. Voor het bestellen van de aangeboden artikelen kun je bij deze online shop gebruik maken van veilige betaalmethodes zoals creditcard en PayPal.

  Reviews over Eden Fantasys

  De aanschaf van intieme producten brengt altijd stress met zich mee. Worden de bestelde producten inderdaad goed verpakt geleverd? Hoe zit het met het terugsturen als je niet tevreden bent? En natuurlijk is de kwaliteit van de producten erg belangrijk. Jij als klant van Eden Fantasys kunt antwoord op dit soort vragen geven door een review over deze webshop op onze website te publiceren. Je hoeft daarin natuurlijk niet in details uit te leggen wat je met je speelgoed doet, maar we willen wel weten hoe jij je als klant behandeld voelt door Eden Fantasys. Door in jouw beoordeling duidelijk over bovenstaande onderwerpen te schrijven maak je het voor andere consumenten een stuk makkelijker om erachter te komen hoe Eden Fantasys werkt. Jouw ervaring zal hen helpen om te besluiten of de verkochte producten de moeite waard zijn.

  Eden Fantasys
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Eden Fantasys

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Eden Fantasys een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Eden Fantasys. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Eden Fantasys actief?

  Eden Fantasys is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Seksshops

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Eden Fantasys gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.