ErvaringenSite

  Ervaringen Elixer Water

  Er zijn veel online shops die beweren producten te verkopen die je gezondheid ten goede komen of zelfs verbeteren. Juist omdat het in dit geval om je gezondheid gaat is het uiterst belangrijk dat je weet waar je aan toe bent voordat je zulke artikelen aanschaft. Natuurlijk zullen deze webshops je met mooie spreuken en dure woorden proberen te overtuigen om de producten uit hun assortiment te kopen. Maar de enige manier waarop jij je moet laten overtuigen is door het lezen van reviews. Alleen op die manier kom je er namelijk achter wat de aangeboden echt voor je doen omdat deze reviews zijn geschreven door de klanten die ze gekocht en gebruikt hebben. Je vindt de reviews op onze website waar we ze per categorie en soort online shop gebundeld hebben.

  Over Elixer Water

  Water vormt een belangrijk component in ons dagelijks leven en Refresh Commerce uit de Nederlandse provincie Friesland biedt daarom via de online shop van Elixer Water speciale water destilleerders aan. Naast deze webshop beheerd het bedrijf nog een aantal andere online winkels die zich richten op een specifiek product. Natuurlijk beschikken alle shops van Refresh, dus ook Elixer water over een eigen klantenservice. Je kunt voor vragen over de destilleerders zowel telefonisch als schriftelijk contact opnemen met de medewerkers die van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren bereikbaar zijn. Als je besluit een bestelling te plaatsen dan wordt deze nog dezelfde dag verstuurd als je voor 16.00 uur bestelt. Normaal gesproken ontvang je dan jouw producten binnen 1 tot 2 werkdagen bij je thuis.

  A day in the life of an online Shop Owner in China | E-commerce in China | Taobao Shop Owner

  De producten en service van Elixer Water

  Deze online shop verkoopt drie verschillende apparaten die je elk voorzien van helder en zuiver drinkwater. Er zijn twee modellen destilleerders verkrijgbaar die op dezelfde manier functioneren. Door het water in het apparaat te verdampen door verwarming en het daarna te condenseren door het te koelen wordt het water gedestilleerd waarna het van verdere onzuiverheden wordt gereinigd door een ingebouwd koolstoffilter. Het andere apparaat dat bij Elixer Water verkrijgbaar is is een zogenaamde waterstofgenerator. Door een speciale techniek in deze generator kun je zelfs leidingwater binnen een paar minuten veranderen in waterstofrijk water dat volgens Elixer Water de gezondheid ten goede komt. Op alle producten die verkocht worden krijg je 2 jaar garantie en je kunt een bestelling afrekenen met PayPal, creditcard of Belfius.

  Reviews en commentaren over Elixer Water

  Omdat online shops die producten verkopen die naar eigen zeggen je gezondheid ten goede komen vinden wij het belangrijk dat zoveel mogelijk klanten elkaar informeren over de waarheid van deze beweringen en de kwaliteit van de verkochte producten. Daarom nodigen wij je als klant van Elixer Water met genoegen uit om een review over deze webshop en de daar aangeboden artikelen op onze website te publiceren. Zuiveren de verkochte apparaten het water inderdaad zoals beweerd wordt? Merk jij dat je gezondheid verbetert door dat gezuiverde water te drinken? Laat het ons weten door uitgebreid op jouw ervaring in te gaan in de beoordeling die je schrijft. Alleen op die manier kunnen we met elkaar andere consumenten wijzen op de effecten en resultaten van de producten die Elixer Water te bieden heeft.

  Elixer Water
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Elixer Water

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Elixer Water een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Elixer Water. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Elixer Water actief?

  Elixer Water is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Elixer Water gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.